Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

consumabile Jeep Cherokee magazine specializate

dangerous

Postări Recomandate

Re: consumabile Jeep Cherokee magazine specializate

eu am unul din 99 si consumabile am gasit in bucuresti aproape la toate magazinele,oricum toate magazinele lucreaza cu aceeasi distribuitori de piese deci daca are la unul ar trebuii sa aibe toti doar ca sunt magazine care nu sunt in stare sa caute,iti recomand magazin-service Ilemar situat pe sos giurgiului dupa intersectia cu luica pe partea stanga cum te duci spre jilava,ai spui ca tea trimis baiatul cu jeep-ul,garantat gasesti orice consumabila la ei si le si monteaza daca vrei,preturi acceptabile chiar bune,ex am luat de la ei saboti frana spate de marca nu mai retin exact si am platit mai putin decit la magazinele mono marca care se gasesc aici pe forum.

apropo cine ma poate :hlindruma sa gasesc semering-ul de palier si O-ringurile pt un xj 99 2.5td vm motori,la un pret mai acceptabil pt ca la 700 ron :uameniam gasit dar nu imi trebuie semering bulgari din platina batut in diamante,prefer di cauciuc:ha:

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: consumabile Jeep Cherokee magazine specializate

apropo cine ma poate :hlindruma sa gasesc semering-ul de palier si O-ringurile pt un xj 99 2.5td vm motori,la un pret mai acceptabil pt ca la 700 ron :uameniam gasit dar nu imi trebuie semering bulgari din platina batut in diamante,prefer di cauciuc:ha:

E ridicol de simplu de aflat, nu e fizica cuantica.

Trebuie sa cauti un dealer prin lumea asta (sunt listati toti pe site-ul VM) si sa dai un email cu ce te intereseaza. Dealer-ul din Romania probabil ca doarme, am asteptat 2 saptamani dupa un raspuns, iar din UK am primit raspuns a doua zi.

Astea sunt preturile:

1

Rear Main Oil Seal

£36.23

1

O Ring, Block/Adaptor Plate

£18.68

1

O Ring, Camshaft

£5.49

1

O Ring Crankshaft

£4.01

Sub Total

£64.41

Plus Vat

Din nou, sunt 99% sigur ca o-ringuri se gasesc la magazine specializate.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare