Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

umanitar

Vizitator markonyroky

Postări Recomandate

Vizitator markonyroky

Vreau sa fac si eu un anunt in numele Outextrem.

Ne-am gindit sa stringem o cantitate de bunuri cum ar fi imbracaminte, incaltaminte si electrocasnice pe care sa le donam unor familii de pensionari din zona rurala. Nu dorim sa ne facem reclama in vreun fel asa ca la aceasta actiune nu vom folosi niciodata inafara de acest post numele companiei noastre.

Vom folosi numele voastre ale celor ce vor face donatii si le vom posta aici .

Primele donatii au venit de la Radu Gosnea (Gogo) presedintele Asociiatiei Sportive Skywalker si au constat in multe perechi de incaltaminte in stare foarte buna.

Va astept cu placere sa participati la aceasta actiune.

Donatiile vor fi contabilizate pe baza de semnatura si proces verbal si vor fi depozitate la sediul nostru.

Donatiile se pot face la adresa Str Corbeni nr 6 etaj 1 Sector 2 Bucuresti.

Donatiile vor fi postate si pe forum.

In momentul in care se vor stringe destule lucruri vom lansa un topic in care sa identificam impreuna locatiile in care vom distribui aceste lucruri.

Va multumesc

PS Pentru cei din provincie : puteti sa folositi curierul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator bogdan_f

Re: umanitar

Sapt viitoare o sa-mi trimit un prieten la tine cu un pachet .

sper sa aiba succes aceasta incercare pentru ca sunt foarte multi oameni chinuiti care au nevoie de ajutor si care traiesc din pensii mizere.

Link spre comentariu

Vizitator dr.lidia

Stai linistit incet incet lumea se mobilizeaza...niciodata nu a fost tratat cu indiferenta nici un caz umanitar si fiecare s-a implicat cu ce a putut!!!Felicitari pentru initiativa!!!!! :h5 :h5 :1 :1 :1

Link spre comentariu

Stai linistit incet incet lumea se mobilizeaza...niciodata nu a fost tratat cu indiferenta nici un caz umanitar si fiecare s-a implicat cu ce a putut!!!Felicitari pentru initiativa!!!!! :h5 :h5 :1 :1 :1

ms lidia ...eu ma refeream la prezenta...desi nu e de condamnat , nu toti pot atunci cand vrem noi sau altii; remarcabil totusi e ca sunt persoane si asociatii interesate sa faca ceva bun si mai important e ca se face ceva...le multumim celor implicati si celor ce se vor implica ...de la donatii la idei ...inclusiv sugestii si /sau reprosuri daca e cazul . :1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare