cryvall Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Am deschis acest topic sa ma ajutati cu parerile voaste! Am pe masina anvelope AT , dar nu sunt multumit de ele pe noroi. M-am gandit sa iau 2 cu profil MT . unde sa le pun? pe fata sau pe spate ? tinand cont ca merg si pe asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Anvelope M/T Pe Fata Sau Pe Spate ? ? ? Daca folosesti si 4x4 :wink: pune anvelope IDENTICE la toate cele 4 rotile. S-a mai discutat asta pe aici de mai multe ori, merita sa cauti putin. Daca nu mergi cu tractiune integrala, pune-le pe puntea motoare permanenta (spate sau fata) in functie de masina. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryvall Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Anvelope M/T Pe Fata Sau Pe Spate ? ? ? masina e terrano 2 lung. merg pe 4x4 doar cand este nevoie si desigur iarna. crezi ca merita sa ii pun mt? se va simti diferenta pe noroi? sau sa raman la AT? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Anvelope M/T Pe Fata Sau Pe Spate ? ? ? se simte mt fata de at la noroi, dar pune pe toate 4 rotile. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate