swan Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Hai mai ca stranepotul are personalitate puternica. Eu zic ca nu i-a convenit unde l-a lasat. :grin: Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Bine zis,Cosmine, "de cu seara" ca am inceput cheful pe la 2 dupa amiaza si am terminat (sau ne-am terminat) pe la 5 dimineata! Oameni hotarati ardelenii,nu e de gluma,am dat examen din toata materia! N-am luat eu premiul 1 ( mult nu mai aveam dar am luat nota mica,de trecere, la esente tari si maxim la subiectul Recas,pe care l-am aprofundat si l-am dezbatut cu mare succes si aplomb) dar nici repetent n-am ramas!:banana Raluca,sunt sigur ca el ar fi vrut in casa dar nu m-am pus la mintea lui!:ha: Oricum in cabanuta era aceeasi temperatura ca si afara (avantaj ca nu batea vantul) pentru ca a trecut un premiant din zona cu un buldoexcavator si a rupt cablul de curent care imi alimenta radiatorul.Sincer sa fiu,nici macar nu am remarcat,asa ca nu m-a deranjat sa dorm la -3 grade,aveam eu destul combustibil de ars.:dr Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Revenind la subiect,i-am luat lu'asta micu' praguri si aparatoare de noroi sper ca saptamana asta sa-l echipez cu ele! Eminenta Picollino,esti pe receptie? Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Stranepotul lui Bator as lipsi de la apel vreo 2-3 saptamini cu asemenea masina.....m-ar da familia la rubrica "disparuti". sa te bucuri cat mai mult de ea! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Am reusit sa punem pragurile si aparatoarele de noroi. Pragurile arata bine,dar sunt firave,(ca doar sunt after-market si se cunoaste sudura data de chinez),s-ar putea sa merite totusi diferenta de pret pentru cele de origine dar acum asta e,bine ca au respectat masurile si nu a trebuit sa mai dau vreo gaura ca le aruncam. Mud-flapsurile originale,alta calitate....... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Apai cu tablele astea nu mai poti iesi din sosea ca se umfla orezul in ele. Vrei sa cumperi o masina cumva? Ti-om gasi ceva la pret bun ( numa' sa nu afle Astral ca facem afaceri pe sectiunea asta) VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Stranepotul lui Bator S-o stapanesti sanatos. Azi te-am vazut la Uniri, dar cu parere de rau nu am putut sa-ti admir pragurile, deh traficul asta. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Stranepotul lui Bator :ha: ia vezi ce zicea Marius la postul 11.:ha::ha::ha: Mare dreptate a avut Marius. Nu te poti abtine asa-i? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Se pare ca montajul s-a facut in familie.In poza se mai vede un var de-al lui Bator. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Stranepotul lui Bator 'Varu' era de fapt un bunic (D2)pe care il are Picollino la intinerit. Cosmin,ma gandesc acum la ceva scuturi de dural,are un ditai plasticul pe burta. Si ma enerveaza proiectoarele,sunt de kkt,studiez problema.:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Apai cu tablele astea nu mai poti iesi din sosea ca se umfla orezul in ele. Vrei sa cumperi o masina cumva? Ti-om gasi ceva la pret bun ( numa' sa nu afle Astral ca facem afaceri pe sectiunea asta) :ha::ha:Am un ciocan de 5 kile pe stoc...... Masina de scandal.....n-ar fi exclus,duminica la vanatoare faceau cam urat crengile pe asta micu dar are lacul tare,mai slaba e inima mea!:grin::dr2 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Si ma enerveaza proiectoarele,sunt de kkt,studiez problema.:grin: Ete aci lămpașe: http://www.ledpower24.com/LED-SOLSTICEs/LED-SOLSTICE-PRIME/LED-SOLSTICE-PRIME-2-1x-10W.html Is de 2" diametru, 10 W,0,83 A, 860 lumeni dărabu' VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Si ma enerveaza proiectoarele,sunt de kkt,studiez problema.:grin: ce proiectoare ai acum, si ce ai vrea sa iti pui? si unde pe masina? si pe mine ma intereseaza tema. acum am 2 IPF sportXS. motivul pt. care as vrea sa le inlocuiesc cu altceva - sunt enorme. in bot, unde sunt montate acum, sunt extrem de periclitate, le-am si strambat deja de copaci. de pus pe roofrack nici gand, dispar in prima padure. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Proiectoarele lui originale (de toata jena,vezi la max.5 metri:hm)vreau sa le schimb deocamdata cu ceva led. Nick,tari alea dar sunt de prins pe bara.Ceva bolt-on? Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Re: Stranepotul lui Bator Neata. Sean70, poti achizitiona setul de proiectoare original care vine montat pe bara. Ceea ce nu stiu este daca sunt tot tip FOG LAMPS sau sunt DRIVING LAMPS. Eu am montat 2 Hella Rallye 1000 care sunt produse ca FOG LAMPS sau DRIVING LAMPS. LINK : http://www.myhellalights.com/index.php/default/auxiliary-lamps/halogen-lamps/rallye-1000-black-magic-series/ Editat Decembrie 15, 2011 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piccolino Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Re: Stranepotul lui Bator 'Varu' era de fapt un bunic (D2)pe care il are Picollino la intinerit. Varu' e de fapt tot un strabunic (D1) ce a primit doar un mic lifting facial http://farm8.staticflickr.com/7012/6515663677_971f718ea4_z.jpg Editat Decembrie 15, 2011 de Piccolino Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Da,eram eu prea excitat si l-am vazut mai tanar,scuze!:banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Stranepotul lui Bator La cules de ghinda..... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Buna seara. Sean70 ai putea sa o incalti cu M/T-uri. I-ar sta mult mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Sunt sigur ca i-ar sta bine cu MT-uri,dar totusi, o folosesc pe asfalt in marea majoritate a timpului si mt cu indicele ala de viteza si comportament on-road bun eu nu stiu. Are un coleg vanator un D3 preparat,arata intr-un mare fel dar ma cam indoiesc ca pe asfalt masina mai are acelasi comportament. Niste AT-uri capabile cred ca sunt un compromis mai bun,dar care sunt alea? Rotile sunt pe 19" si mai mici nu intra pentru ca nu incap etrierii,sunt mai mari decat la Disco 3,deci optiunile de gume sunt foarte limitate. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Stranepotul lui Bator sigur nu intra jante pe 18"? in general fabricantul lasa macar marja asta de 1". pe 18" ai avea optiuni, ex. BFG All Terrain T/A. comentariile despre aceasta anvelopa nu sunt chiar rele. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Nu intra jante pe 18" pentru ca etrierele la Disco 4 sunt imense fata de Disco 3-toleranta de la janta Disco 4 la etrier este de max 1,5 cm. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Stranepotul lui Bator deci ar intra, si mai raman 2-3 mm. cu mentiunea ca s-ar putea sa zboare plumbii lipiti in spatele spitelor. http://www.wheelbasealloys.com/land_rover_discovery_4_18__S20_312_6 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 (editat) Re: Stranepotul lui Bator http://www.firstfour.co.uk/item/2170612/psi--power-box-for-discovery4---range-rover-sport :h5 Zilele astea imi vine unul pt Defender si iti zic cum mere. Am comandat si toba less-cat si sper sa obtin cam +50-60 HP in total. Daca e OK imi iau si pt Disco 3. Editat Decembrie 20, 2011 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Stranepotul lui Bator Nu intra janta de 18",cel putin producatorul asa zice si nu vreau sa fac experimente. Nick,bagi Defender-ul la curse?Si D3-ul? Eu nu simt nevoia,245 :Hr sunt suficienti. Ai dreptate cu gumele de iarna,pe zapada sunt cam necesare - trage bine cu astea 'all seasons' dar se opreste destul de greu,inertia a 2,7 tone e ceva. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate