giculastaricu Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Salut, 1. Are cineva idee daca se pot pune lumini cu led la stopuri si semnalizari ? Daca da, stie cineva unde anume? 2. Stiti sa existe pe piata noastra becuri "albe" pentru pozitii si proiectoare? Intreb de piata noastra pentru ca pe e-bay am gasit niste becuri care cica s-ar potrivi la proiectoarele modelului asta. Multumesc, O. Grand Cherokee WK 2009 Limited Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Lumini GC WK 2009 Salut, 1. Are cineva idee daca se pot pune lumini cu led la stopuri si semnalizari ? Daca da, stie cineva unde anume? 2. Stiti sa existe pe piata noastra becuri "albe" pentru pozitii si proiectoare? Intreb de piata noastra pentru ca pe e-bay am gasit niste becuri care cica s-ar potrivi la proiectoarele modelului asta. Multumesc, O. Led-uri cu soclu de bec, orice model de bec, gasesti in targ la Vitan si ti le poti pune si singur. Ce anume intelegi prin "becuri albe"? Daca te referi la xenoane, e plin netul de oferte, mai mult sau mai putin avantajoase, mai mult sau mai putin chinezarii. Problema ta e numai sa alegi si sa te tina buzunarul! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Lumini GC WK 2009 Sper ca daca vrei xenoane le pui in faruri cu proiectoare, altfel ii orbesti pe ceilalti, ceea ce e foarte aiurea. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giculastaricu Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 (editat) Re: Lumini GC WK 2009 Salut, Nu domnilor, cred ca nu m-am facut inteles, probabil m-am exprimat eu aiurea:) NU ma refer la xenon, are deja masina xenon din fabrica. Referitor la led, nu ma refer DOAR la bec si la intreaga lampa de stop. Exempu comparativ: LR RR Sport 2007 vs LR RR Sport 2010. Iar despre lumina alba ma refer la acele becuri ce se gasesc la noi in comert de la philips si pe care chiar scrie "white light". Alea insa stiu sigur ca nu merg in soclul de proiectare de la Grand. Nu pot pune poze dar incerc urmatorul link drept exemplu: http://www.4tuning.ro/magazin/faruri-52/faruri-fk-jeep-grand-cherokee-id-41284.html Astea sunt faruri pentru GC WJ si au led in semnalizare. La asta ma refer:) :tk Editat Octombrie 2, 2011 de giculastaricu Grand Cherokee WK 2009 Limited Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Lumini GC WK 2009 Salut, 1. Are cineva idee daca se pot pune lumini cu led la stopuri si semnalizari ? Daca da, stie cineva unde anume? 2. Stiti sa existe pe piata noastra becuri "albe" pentru pozitii si proiectoare? Intreb de piata noastra pentru ca pe e-bay am gasit niste becuri care cica s-ar potrivi la proiectoarele modelului asta. Multumesc, O. Salut 1- Da se pot pune lampile cu led dar din pacate eu nu am gasit in RO. iar cele din SUA nu se potrivesc la modelele din Europa au 2 mufe/becuri iar cele europene au 3. 2- Becurile de pozitie sunt W5W stiu ca se gasesc iar la proiector sunt H11 si acestea se gasesc led , lampile de la numar tot W5W au becurile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giculastaricu Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Lumini GC WK 2009 Salut 1- Da se pot pune lampile cu led dar din pacate eu nu am gasit in RO. iar cele din SUA nu se potrivesc la modelele din Europa au 2 mufe/becuri iar cele europene au 3. 2- Becurile de pozitie sunt W5W stiu ca se gasesc iar la proiector sunt H11 si acestea se gasesc led , lampile de la numar tot W5W au becurile Alex, mare boier! :tk Grand Cherokee WK 2009 Limited Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Lumini GC WK 2009 Salut imi cer scuze la proiectoare becul este H10 H11 este la faza scurta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate