don Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Buna ziua , exista asa ceva in Romanica ? adica daca un novice asa ca mine ar vrea sa se perfectioneze si altfel decit citind pe forum cu se fac anumite chestii ar avea vreo sansa sa invete si pe teren ? sau numai din greselile altora chiar daca iesi pe teren super citit si nu ai pe cineva linga tine care sa-ti spuna una alta nu cred ca te descurci si o sa pierzi o garmada de timp si bani pana sa intelegi cum sta treaba Va multumesc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? citeste pe aici... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65381-Traseu-TRIAL-privat-Da-sau-BA-. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? Ieri au fost doua iesiri, ambele dedicate invatarii notiunilor de off-road....... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66345-Vrei-sa-stii-cat-de-bun-navigator-esti-Vino-pe-01.10.2011-si-arata-ne! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66576-Dracula-Fest-Comana-%28-25-km-de-Bucuresti%29 Ambele s-au intamplat pe langa Bucuresti pentru a nu se consuma inutil timp si motorina cu deplasarea lin locatie........ Raspunsul la intrebarea si dorinta ta , nu va veni pe acest topic ci il vei afla "lipindu-te" la iesirile anuntate pe forum.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? multumesc , incerc sa ma lipesc acum caut o masina , un samurai cred ca ar fi perfect pt off road din cite am citit pe aici incerc sa stabilesc si un buget , am si ceva sponsori care ma sustin . ne auzim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? genul ala de "scoala" de care zici tu nu este si nici nu cred ca se va face vreodata :) treaba asta se invata din mers... pt inceput (pana iti iei masina 4x4) studiaza filmuletele de pe forum de la iesiri (plus altele de pe youtube) si vezi cum abordeaza oamenii traseele, apoi, asa cum ti s-a mai sugerat, iesi cu colegii de forum si inveti totul prin experienta proprie. o iei treptat, cu iesiri gen "plimbare" si urci nivelul pe masura ce deprinzi "meserie" si iti "dotezi" masina cu cele trebuincioase. succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? @Optimus --- cu scuzele de rigoare tre' sa te contrazic. A fost, din cate stiu acum vreo 2...3 ani - daca nu ma insel Pepi de la CJ a fost unul dintre initiatori. Daca sapati putin pe forum poate mai gasiti - daca nu aici atunci pe vechiul forum dtrn.ro . Acu' despre cati au participat si cum a fost las participantii sa povesteasca :) A mai fost la un moment dat si "Land Rover Academy" ... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? Ar prinde bine o scoala de genul asta , trebuie sa recunoaseti si voi "veteranii " , ca pt un nou sosit ca mine sa ma puc sa-mi bag masina la un concurs si sa strici ceva , sa plingi dupa... ca asa cu teoria stiti si voi cum e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? Ar prinde bine o scoala de genul asta ... Exista asa ceva si in Baia Mare. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? Undeva la inceputul lunii noiembrie, vom reedita "Manyak's Marathon Raid 2nd Edition" in zona Bucuresti. De asemenea si de aceasta data va fi o intalnire deschisa tuturor iubitorilor acestui hobby Va fi din nou o sesiune de navigatie (initiere in navigatie si in folosirea aparatelor specifice) tot pe 200km de traseu care se va imparti in doua: 1.Cei care au fost la prima intalnire de saptamana trecuta vor trece la stagiul 2 (RB va fi mai complicat) 2.Cei care nu au mai fost vor merge pe RB de la prima editie. Costurile participarii sunt in mare majoritate formate din carburant, "taxa de participare" fiind una simbolica. Ia legatura cu cei care au fost la prima editie a acestui eveniment sa vezi ce si cum a fost La sfarsitul lunii noiembrie va exista si o a 3-a sesiune de navigatie pe timp de noapte (navigatie dupa track GPS, Garminul si o busola fiind neaparat necesare) sesiune care va incepe la ora 20.00 si se va termina spre dimineata. Acest tip de eveniment nu se incadreaza in tiparele niciunui concurs si este ocazia perfecta din toate punctele de vedere de a invata lucruri noi. Bafta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? Sunt din Buc . :wink: poate ca ar fi bine ceva de genu curs de doua week sau stiu si eu facut de veterani sau de cine credeti voi daca exista club sportiv ar trenui sa fie si ceva instructori nu ? eu zic ca s-ar gasi ceva doritori daca initiati asa ceva cu masinile lor sau fara , un pret acolo care sa va amortizeze eventualele costuri de logistica sau organizare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? Sunt din Buc . :wink: ...eu zic ca s-ar gasi ceva doritori daca initiati asa ceva cu masinile lor sau fara , un pret acolo care sa va amortizeze eventualele costuri de logistica sau organizare Exact asa ceva iti trebuie. Un profesor cu masina lui. Si cateva lectii cred ca-ti vor ajunge. S-at putea sa primesti oferte aici. Daca nu , mergi pe la evenimente ca spectator si imprieteneste-te. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? Sunt din Buc . :wink: poate ca ar fi bine ceva de genu curs de doua week sau stiu si eu facut de veterani sau de cine credeti voi daca exista club sportiv ar trenui sa fie si ceva instructori nu ? eu zic ca s-ar gasi ceva doritori daca initiati asa ceva cu masinile lor sau fara , un pret acolo care sa va amortizeze eventualele costuri de logistica sau organizare Asa ceva v-ar placea ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66265-Un-alt-fel-de-offroad REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? da , multumesc pe la evenimente am sa vin , ca mai am un prieten si vrem sa intram si noi in competitii ceva de genu Asta cred ca ar fi ultima varianta , sa ma imprietenesc :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 (editat) Re: scoala de offroad in Romania ??? Dar de ce, esti vreun sihastru, sau nu sti sa socializezi? Pana la urma asta e si rostul forumului.:h5 S-auzim de bine Editat Octombrie 6, 2011 de cristeaandm :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? gata am socializat destul vin copilot acum in weekend :banana:banana:banana se pare ca se risca cineva cu mine pana la urma ii place adrenalina :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? @bigdaddy: nu ma contrazici deloc, pt ca eu ma refeream la ce exista acum, ca asa era intrebarea, nu ma refeream la ce a fost sau ce va fi :) @don: sa nu crezi ca daca faci un "curs" de 2 saptamani te poti baga la concursuri. cel mult la un "standard", dar la ala te poti baga si daca iesi cu masina de cateva ori cu oamenii de pe forum. asta daca in general nu ai probleme cu volanul. pt ca atunci cand esti in noroi si printre copaci, iar utilajul sare in toate directiile din cauza radacinilor si bolovanilor, si nu te poti opri pt ca apoi nu mai pleci de acolo decat tras de altii, nici un profesor nu-ti poate spune ce sa faci, totul depinde de indemanarea si experienta proprie, cum simti tu masina si terenul. iar cele cateva notiuni "tehnice" le poti invata usor de la "prietenesti" si chiar de pe forum (sunt tone de dezbateri). ce nu prea inveti la iesirile "prietenesti" sunt detaliile despre roadbook, terratrip, pt ca nu se folosesc la plimbarile de genul asta, dar chestiunea asta este deja rezolvata prin initiativa unor colegi de aici, ai deja linkul mai sus. concursul presupune ceva mai multa experienta si o masina pregatita corespunzator, pe care oricum ai sa o mai rupi pe ici colo la concursuri, asa ca acel "curs" nu te va scuti de bagat bani in masina... :) in fine... iesi de cateva ori cu cei care mai organizeaza iesiri in teren si vei avea o alta perspectiva atunci. succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: scoala de offroad in Romania ??? @ don - vestea rea este ca inca nu s-a scris cartea despre off road si nici nu exista o scoala specializata. Eu am avut ghinionul sa incep off roadu-l alaturi de niste ""experti" de la care nu am avut nimic de invatat......ba m-au mai si pacalit cu unele piese, modificari la masina....etc. Vad acum ca sunt facute tot felul de adunari....insa "expertiiiiii" sunt aceeasi. Sfatul meu este sa-ti iei inima in dinti si sa te duci la concursuri. Acolo o sa ai ce invata si de la cine invata. Pe langa asta o sa-ti dai seama ce modificari trebuie sa faci la masina. Asa o sa sari niste etape si o sa te coste mult mai putin. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate