stane Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Cred ca ar fi utila infiintarea unei sectiuni "Oferte de servicii /cereri" in rubrica de mica publicitate. Acum anunturile din categoria asta sunt imprastiate prin diverse sectiuni: vanzari diverse, discutii diverse,tehnica. Iata si un alt argument: eu care caut de lucru si fac parte din comunitate,nu m-ar deranja de loc sa gasesc ceva legat de 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Da, cred ca f utila ptr utilizatorii forumului ar fi o sectiune "Bursa locurilor de munca" cu cereri si oferte de munca! Sunt foarte multi printre noi care sunt fie administratori de societati fie persoane cu putere de decizie ... Intrucat spiritul 4x4 este sinonim cu ajutorul reciproc cred ca acest tip de rubrica e binevenita! Ma ofer voluntar sa o moderez! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Eu ma ofer voluntar sa o verific la fiecare 5 minute findca sunt in cautare de job :hl Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Ei..atunci eu o sa o verific la 4 minute.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Nu va certati, oricum mai des ca mine nu aveti cum sa verificati :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Oare nu putem da ban la administratorul Stef? daca tot a castigat o gramada de bani sa ne lasa sa fumam linistit o perioada , sa prindem niste posturi de munca vacante :al Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Pai sa vedem, daca nu aveam norocul chior sa castig Tombola Club4x4, nu stiu cum treceam sarbatorile de iarna... Acum ca sarbatorile au trecut, tot fara job am ramas, si nu sunt intr-o situatie mai roz... rate scadente, cheltuieli, motorina, etc... In rest, caut prin camera gramada de bani dar nu o gasesc :grin: Si lasand gluma si offtopicul la o parte, e o idee buna sectiunea asta... sper sa foloseasca macar si unei singure persoane, si atunci va fi meritat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum o idee , cum ar fii daca cei care vor dori sa se uite prin c.v-urile colegilor de pe forum s-a o faca?S-au nu stiu , hai sa vedem niste idei bune Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Re: >> Sugestii Forum Pai sa vedem, daca nu aveam norocul chior sa castig Tombola Club4x4, nu stiu cum treceam sarbatorile de iarna... Acum ca sarbatorile au trecut, tot fara job am ramas, si nu sunt intr-o situatie mai roz... rate scadente, cheltuieli, motorina, etc... In rest, caut prin camera gramada de bani dar nu o gasesc :grin: Si lasand gluma si offtopicul la o parte, e o idee buna sectiunea asta... sper sa foloseasca macar si unei singure persoane, si atunci va fi meritat. Stefane, sacul tau de bani e la mine-n camera, dar sa moara Cici dansatoarea din buric daca nu e gol!!!! Deci m-ai ars! A...si daca gasesti ceva de munca, zi-mi si mie! Dar sa fie asa....de vara...sa stau, sa gandesc, sa nu ma murdaresc, sa nu am sefi, sa am doar secretare cu craci lungi si creier 0, sa incep cam pe la ora 13.00 si sa termin cand vreau eu (program elastic adica). A....si cafeaua o beau fara zahar! Offtopic: mie nu-mi apar toti maimutoii din drepta! E de la mine sau e de la tine? Editat Ianuarie 5, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Nu bre, eu sugerem asa: Cereri locuri de munca: Nume, varsta, meseria, locatia si postul dorit Oferte locuri de munca: 1.Aici angajatorii (membrii ai forumului) vin cu cereri de resurse umana 2.Navigatorii pe net vad cererile si mai dau un reply cu cate un post vacant gasit 3.Potentialii asistenti operatori de resurse umane existenti pe forum mai arunca si ei din cand in cand cate un pont aici fie personalizat (raspuns la o cerere) fie la modul general Situatia actuala nu e una roz ... Vad foarte multi oameni fie ramasi pe drumuri, fie fara un loc de munca ... N-ar fi frumos sa ne putem ajuta si in asemenea situatii? :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum simt o mare nevoie la site 4x4 daca se poate casuta de cautare cum e in alte siteuri, in rest superr noul site , mai ales ca a inceput sa existe o ordine in subiecte masini etc, multumesc http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/16914/ ps. si nu gasesc sectiunea subiecte active Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum in primul rand ... La multi ani !!! poate nu mi amintesc eu bine , dar parca in vechiul forum era o sectiune cu magazine/furnizori piese neseriosi ..... cred ca ar trebui repus topicul respectiv ..... am si eu niste 'cuie' cu furnizori neseriosi ..... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum simt o mare nevoie la site 4x4 daca se poate casuta de cautare cum e in alte siteuri, in rest superr noul site , mai ales ca a inceput sa existe o ordine in subiecte masini etc, multumesc http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/16914/ ps. si nu gasesc sectiunea subiecte active Raspunsul la intrebarile tale sunt in poza de mai jos : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: >> Sugestii Forum Nu bre, eu sugerem asa: Situatia actuala nu e una roz ... Vad foarte multi oameni fie ramasi pe drumuri, fie fara un loc de munca ... N-ar fi frumos sa ne putem ajuta si in asemenea situatii? :h5 Foarte bine formulat,Yonutz:h5Nici nu indrazneam sa pun problema asa. Si problema colegului care nu gaseste "casuta de cautare" trebuie rezolvata. V_Stefule,cum ramane cu RUBRICA? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Re: >> Sugestii Forum Foarte bine formulat,Yonutz:h5Nici nu indrazneam sa pun problema asa. Si problema colegului care nu gaseste "casuta de cautare" trebuie rezolvata. V_Stefule,cum ramane cu RUBRICA? Foarte buna initiativa!! Eu chiar daca am un loc de munca, mi-ar placea sa muncesc in domeniul 4x4...:h5 Editat Ianuarie 8, 2010 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: >> Sugestii Forum ............. Si problema colegului care nu gaseste "casuta de cautare" trebuie rezolvata. .......... Ce anume trebuie rezolvat cu "casuta cautare"? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: >> Sugestii Forum Pai,Astral,discutam despre infiintarea unei eventuale sectiuni "Bursa locurilor de munca" si colegul seb560, baga un off-topic(ceva legat de Probleme de functionare a forumului)...si discutia s-a intrerupt.Am vrut sa o relansez. Pentru ca ma intereseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: >> Sugestii Forum Am vazut pe un alt forum functia de CHAT.Chat la vedere si cu camere private. Nu se poate aplica si pe acest forum? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: >> Sugestii Forum cea mai tare idee ..... cum de nu mi-am dat seama ... ma tot chinui de ceva timp cu pozele de langa monitor .... am cateva poze cu Astral si mi-e greu sa le tot schimb ... :g cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: >> Sugestii Forum Am vazut pe un alt forum functia de CHAT.Chat la vedere si cu camere private. Nu se poate aplica si pe acest forum? Ar fi o chestie care mi-ar place si mie. Sa vedem ce zice Stefan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: >> Sugestii Forum Misto ideea ...asa ne-am injura live!:sht:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: >> Sugestii Forum hmmm ... si daca din intamplare unul ca mine...mai emotiv.... deschid forum si-l vad pe Astral in sutien ..... fac infarct...nu alta ....!!!!!!!!! :al cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: >> Sugestii Forum .......Asta e.......:uameni http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=540457#post540457 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: >> Sugestii Forum Am si eu o propunere: validarea extensiilor KMZ pentru fisiere atasate, sunt fisiere text extrem de mici ca marime si asa putem posta traseuri in Google Earth. Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zimbru Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: >> Sugestii Forum salut, in calitate de privilegiat, nicidecum de indreptatit, cer spre aprobare, adaugarea unui punct in "regulament forum", care sa impuna utilizatorilor, cu mai putin de 21 postari sau care nu reprezinta statutul de moderator (sau admin), sa se abtina de la orice fel de comentarii. multumesc pentru intelegere :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate