u2_2 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum De cand s-au implementat stelutele au iesit iar "postacii" de serviciu, mai vechi sau mai noi, nu mai poti citi un thread fara sa-si dea ei cu parerea... e concurs mare, ce mai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum De cand s-au implementat stelutele au iesit iar "postacii" de serviciu, mai vechi sau mai noi, nu mai poti citi un thread fara sa-si dea ei cu parerea... e concurs mare, ce mai ! Unii s-au linistit cand au inceput ca sa primeasca avertismente pentru postarile inutile. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Vrem si noi daca se poate un loc al nostru cu WV T3 Syncro unde sunt prezentate masinile pe nume de marca, ultima rubrica sa fie ca nu conteaza, eu spun ca sunt masini respectabile ptr. ca sunt f. bune in teren, a fost dotata si armata germana cu ele au dif. blocabile etc. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Vrem si noi daca se poate un loc al nostru cu WV T3 Syncro unde sunt prezentate masinile pe nume de marca, ultima rubrica sa fie ca nu conteaza, eu spun ca sunt masini respectabile ptr. ca sunt f. bune in teren, a fost dotata si armata germana cu ele au dif. blocabile etc. Multumesc Nu contestam calitatile masinii dar cati posesori de asa ceva sunt pe forum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: >> Sugestii Forum Doar 7 masini.:grin: Multumesc Max. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hbogdan Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: >> Sugestii Forum Se pot accepta la Cautare si siruri de 3 caractere? De exemplu 'Aro'...:tk Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: >> Sugestii Forum Din pacate e o limitare tehnica a platformei, si nu este fezabil modificarea ei, din motive de relevanta si eficienta a cautarilor. Insa poti rasfoi cu drag sectiunea dedicata ARO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: >> Sugestii Forum daca s-ar putea separa sectiunea de vanzari-cumparari, care este extrem de expansiva si acaparatoare de spatiu si timp (al celor care vor sa citeasca altceva...) ar fi foarte fain! adica, cand dai active topics sa nu te inunde vanzarile...cum este de ex. la difflock.com... thanks! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: >> Sugestii Forum daca s-ar putea separa sectiunea de vanzari-cumparari, care este extrem de expansiva si acaparatoare de spatiu si timp (al celor care vor sa citeasca altceva...) ar fi foarte fain! adica, cand dai active topics sa nu te inunde vanzarile...cum este de ex. la difflock.com... thanks! Stai linistit Semaca ca se lucreaza la chestia asta. Radical... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 (editat) Re: >> Sugestii Forum Pentru chat va pot recomanda un client de IRC care arata bine, e gratuit si suporta si webcam: lightIRC. Atentie, pe langa acest client care are avantajul ca poate fi folosit direct din browserul web, este necesar si un server de IRC sau (IRCd / daemon). Poate fi folosit si serverul lor in mod gratuit (cu cuadruplu avantaj: - server dedicat, securiatate, trafic si usurinta de implementare - in cateva ore e "up'n running"). Bineinteles, mai sunt si alte solutii. De asemenea - imi ofer serviciile pentru proiecte html/flash/css/javascipt legate de acest sit - bineinteles gratuit. :br:cl:tk Sorin. Editat Mai 12, 2010 de Kibitz LightIRC nu necesita neaparat server de IRC gazduit separat aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: >> Sugestii Forum Exista un site pentru licitatii diverse in care fiecare vinzator in functie de seriozitatea,veridicitatea informatiilor cu privire la obiectul licitat-calitatea,utilitatea,etc,-este cotat de catre membrii siteul cu note de incredere.Astfel sunt eliminati in proportie majoritara intentiile necurate ale respectivului vinzator. Bonitatea este publica si nominala,asa ca nimeni nu este interesat sa piarda puncte in favoarea celuilalt doar pentru al acoperii. Este posibila infiintarea unui topic asemanator? ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: Vand Piese Nissan Terrano II Cum pot proceda daca ma grabesc sa cumpar ceva sau sa aflu daca mai este disponibil pt vanzare ? se comunica date de contact direct numai "pe spranceana" ?... Sau daca sunt secrete,ma retrag...scuze. Probabil trebuie sa posteze fiecare cerere speciala,pentru a ridica topicul in pagina... ...ori..probabil titulatura de "vanzator autorizat" nu se poate obtine decat daca te angajezi sa ignori regulamentul sectiunii publicitate ?!:tk Ai perfecta dreptate....e vina noastra , a moderatorilor ca suntem toleranti in a se incalca regula privind datele de contact..... Necazul e ca aceasta toleranta a fost prost inteleasa si s-a abuzat de ea, in sensul ca daca "indraznim" sa stergem un astfel dea anunt incomplet, user-ii respectivi ne umplu frigiderele de carne pe pm..... OK. ANUNT PE ACEASTA CALE CA ORICE ANUNT FARA DATE DE CONTACT VA FI STERS INSTANT, IAR PM-URILE CU INTREBARI PUERILE GEN "CE-AM GRESIT...." SAU ALTE COMENTARII, VOR ATRAGE DUPA SINE PENALIZARI, INCLUSIV BAN ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: >> Sugestii Forum Salutam, vin si eu cu o idee, se poate face pagina de mica publicitate intr-un tab separat? exact asa cum sunt taburile: Club4x4, Forum club 4x4, Magazin club4x4 sa fie si Mica publicitate. Unde sa fie roate ramurile aferente, vanzari auto de teren, trolii, roti, etc... La apasarea botonului cu mesaje noi, aproape jumate din mesaje sunt anunturi. Orice user al forumului care are nevoie de ceva, sa caute acolo. Later edit: si inca ceva, eu personal as pune obligatorie completarea varstei la inscrierea pe forum. Sper sa nu ofenseze pe nimeni ideea mea, respecte, mirciulica Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: >> Sugestii Forum @mirciulica....tu nu vezi ca mai nou nu isi fac nici prezentarea obligatorie si tu ii pui sa isi scrie si varsta? toti au interese , sa vanda ceva cat mai rapid si nu ii intereseaza ca fac varza forumul postand in cu totul alt loc decat unde trebuie. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: >> Sugestii Forum @mirciulica....tu nu vezi ca mai nou nu isi fac nici prezentarea obligatorie si tu ii pui sa isi scrie si varsta? toti au interese , sa vanda ceva cat mai rapid si nu ii intereseaza ca fac varza forumul postand in cu totul alt loc decat unde trebuie. Tocmai de aia eu as face conditie pentru inscrierea pe forum, de multe ori, am vazut anunturi, extrem de multe, de la oameni care au trecuta doar locatia, anunturi incomplete, anunturi varza. De multe ori vreau sa le atrag atentia dar...cei 7 ani de acasa ma tin pe loc sa fac observatie unui om caruia nu-i cunosc macar varsta, sa stiu cum ma adresez. Asta e romanul! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: >> Sugestii Forum Diplomat te adresezi......indiferent daca e de 20 de ani sau de 60 de ani. ar fi buna o conditie ca sa nu aiba acces la sectiunea de vanzari daca nu spun cate ceva despre ei in sectiunea dedicata acestui lucru Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: >> Sugestii Forum .............De multe ori vreau sa le atrag atentia dar...cei 7 ani de acasa ma tin pe loc sa fac observatie unui om caruia nu-i cunosc macar varsta, sa stiu cum ma adresez. Deci carevasaziza moderatorii astia care se ia de lume pe forum, nu prea are ce-i 7 ani......? :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: >> Sugestii Forum Nu-i asa bre nene Astrale :ha:, cu statutul de moderator ai tot dreptul si poti si-s sigur ca nu e intodeauna usor, da acuma, io ca user pe acest forum ...ma lovesc de problema asta. Este adevarat ca nu e treaba mea si d-aia exista moderatori. Asta cu neprezentarea si necompletarea toturor campurilor ...o vad ca pe chestia aia cu depasitul coloanei de masini pe contrasens, toata lumea respecta niste reguli si vine unu mai breaz cu mot in frunte si da flit tuturor. De aia io unu asa as face, toate campurile obligatorii inca de la inceput. Dar sa revenim la prima idee? cu tabul pentru vanzari, cum ti se pare? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: >> Sugestii Forum Dar sa revenim la prima idee? cu tabul pentru vanzari, cum ti se pare? Da, mie mi se pare ok, dar mai ales facil de accesat.....sa vedem..... Un astfel de tab ar indeplini doua deziderate : separarea comercialelor, dar si pastrarea "in acelasi loc" cu forumul, adica nu pe alt site........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: >> Sugestii Forum Poate o sa fie bine, eu unu, ma irita enorm cand vad ca forumul destinat off-road-ului tinde sa se duca spre bazar, este adevarat ca lumea trebuie sa scape de ce are prin curte sau garaje dar ... Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: >> Sugestii Forum Ma deconecteaza forumul dupa doar 2 minute...cred, cam asa, chiar daca scriu un post. Asta imi da batai de cap cand vine vorba sa descriu locuri, fapte, oameni si-mi ies din mana. Culmea este ca nici nu pot slva, adica chiar daca ii dau copy, cand ma reloghez textul este pierdut. Se poate face ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: >> Sugestii Forum Daca dai copy si paste in clipboard si nu "retine" e vro problema la calculator, ca asta deja tine de browser si winblows nu de forum. Patesti chestia asta de mai multe ori? Ce browser folosesti? Cat de des ai probleme cu postarile. E posibil ca m-am impiedicat o data de niste butoane pe acolo din greseala, dar daca o patesti in mod constant, revenim la intrebarea de browser. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: >> Sugestii Forum @ petre .... scrisul de pe forum este alb ..... daca dai copy-peste oriunde in alta parte nu se vede .... deci schimba culoarea .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: >> Sugestii Forum Sau incearca urmatoarea chestie : selecteaza tot ce-ai scris si apoi apasa pe butonul ala cu doua litere "AA" cu un X rosu pe ele , "Remove text formatting"...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lys3rg0 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: >> Sugestii Forum daca folosesti firefox ai tot felul de addon-uri care tin minte postarea, daca se ia curentul pe la jumatate sa nu pierzi tot ce ai scris. de exemplu: http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/addons/6419/autosavetext-1.33-fx.xpi http://www.bikemap.net/user/lys3rg0/routes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate