Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Sugestii Forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Sugestii Forum

daca folosesti firefox ai tot felul de addon-uri care tin minte postarea, daca se ia curentul pe la jumatate sa nu pierzi tot ce ai scris.

de exemplu: http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/addons/6419/autosavetext-1.33-fx.xpi

Tare imi e "ca l-ai injurat de mama" cu add-on-urile astea......:ha:

De-abia il astept sa apara sa vedem ce zice.....:ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 336
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Propunere:

Pentru ca in sectiunea vanzari riscam ca up-urile mascate sa devina un nou sport de performanta pe forum, propun un topic separat unde sa se semnaleze toate neregulile legate de o vanzare.

Motive:

1. Este imposibil, uman vorbind ca 1-3 moderatori sa stea tot timpul geana pe o sectiune cu un trafic atat de intens.
  2. Este imposibil, tot uman ca acesti moderatori sa cunoasca d.p.d.v. tehnic tot, astfel incat sa depisteze "aburelile" si infloriturile specifice.
  3. Daca semnalam un Up mascat pe un thread, si dam reply, cum ca el da up mascat, nu facem altceva decat sa-i mai dam un up. De aici inutilitatea faptului in sine.
  4. Este mult mai usor de urmarit un sungur thread decat toate topicurile de vanzare.
  5. Sunt useri, nu dau nume, care "sugruma" o anumita sectiune cu n'shpe anunturi, diminuand astfel sansa celoralalti care vand 1-2 produse, in loc sa grupeze toate anunturile intr-un singur thread/user, pe fiecare subdiviziune a capitolului vanzari.

Cam atat deocamdata, sper sa luati in considerare si aceasta varianta de control a thread-urilor de vanzari si de ce nu si a altora.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Daca-mi dai mie pm si/sau lui Yonutz, le rezolvam pe toate cele scapate....:h5

Un topic de acest gen, ar fi un nou loc de cearta si subiectivisme......

Intre timp, recomand tuturor userilor sa citeasca cu atentie noul Regulament !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Propunere.

Un shoutbox. (mergea si un canal de irc incorporat dar nu stiu cate resurse consuma,am ales optiunea cea mai economica)

Pozitionat jos,la baza forumului.

Vizibil doar userilor inregistrati/logati/

Cu arhiva mesajelor sau cu memorie 24h.

Daca se aproba,am mai multe idei. :h5 :2dr

Link spre comentariu

Iertati-ma daca ma bag in seama dar as avea totusi un mic amendament referitor la respectarea regulamentului, in special la acele topicuri legate de vanzari si cumparari.

Eu nu cred ca doar moderatorii trebuie sa sesizeze nerespectarile de regulament. Ca ei nu sunt niste caini de paza ci ei modereaza discutiile. Parerea mea este ca toti ar trebui, cu un limbaj adecvat si printr-o atitudine concilianta sa le semnalam celor care incalca regulamentul ca trebuie sa revina la linia majoritatii. Ca si intr-o familie.

Am mai facut din cand in cand asta si au inteles ceea ce inseamna ca exista sanse :hw.

Editat de renegade
Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

Iertati-ma daca ma bag in seama dar as avea totusi un mic amendament referitor la respectarea regulamentului, in special la acele topicuri legate de vanzari si cumparari.

Eu nu cred ca doar moderatorii trebuie sa sesizeze nerespectarile de regulament. Ca ei nu sunt niste caini de paza ci ei modereaza discutiile. Parerea mea este ca toti ar trebui, cu un limbaj adecvat si printr-o atitudine concilianta sa le semnalam celor care incalca regulamentul ca trebuie sa revina la linia majoritatii. Ca si intr-o familie.

Am mai facut din cand in cand asta si au inteles ceea ce inseamna ca exista sanse :hw.

Problema majora este ca Regulamentul nici macar nu este citit de ffff multi dintre useri !!!

Daca inainte vreme, mai exista scuza ca este prea stufos, acum nu mai este asa si este mult mai scurt si mai limpede.

Pe de alta parte avertizarile fac parte din atributiile moderatorilor, dar asta nu impiedica pe orice alt user sa atraga atentia civilizat altui user de abaterea de la Regulament.

In mod normal, ar trebui sa fie de ajuns avertizarile moderatorilor care sunt afisate ca in pozele de mai jos. Exemplul din poze par a fi cele mai eficiente, deoarece vede si userul in cauza, dar si alti useri care nu vor repeta aceeasi greseala.

De cele mai multe ori functioneaza, oamenii inteleg imediat despre ce e vorba, ba mai mult, trimit si pm-uri cu scuze si uneori solicita ajutorul pt ca anunturile lor sa fie ok !

Cu aceasta ocazie, pe toti cei de la care am primit astfel de pm-uri, ii asigur de toata consideratia si respectul meu !

Altii, putini, dar suficient de agresivi, in loc sa gaseasca impreuna cu moderatorul o solutie pt anuntul lor, dau pm-uri cu tot felul de idei de sanctionare a Regulamentului, ajungandu-se, evident, la jigniri grosiere din partea lor......

Editat de Astral
Link spre comentariu

Propunere.

Un shoutbox. (mergea si un canal de irc incorporat dar nu stiu cate resurse consuma,am ales optiunea cea mai economica)

Pozitionat jos,la baza forumului.

Vizibil doar userilor inregistrati/logati/

Cu arhiva mesajelor sau cu memorie 24h.

Daca se aproba,am mai multe idei. :h5 :2dr

Sustin :y:old

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Confirm ceea ce spune Astral.

De asemenea orice sugestie la imbunatatirea forumului este binevenita. Cu siguranta va fi vazuta de Stefan sau Max si in masura in care va putea fi pusa si in practica va fi imediat implementata.

De asemenea confirm faptul ca TOTI USERII indiferent de rasa, locatie samd sunt tratati dupa acelasi regulament!

:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Felicitari Max !!!!! Felicitari vstef_is !!!!!!!!:1

Ati schimbat butoanele si functiile din bara rosie !!!! :h5

FFFFF tareeeeeee !!!!!!!! Ati separat restul mesajelor de cele de la Mica Publicitate !!!!!!

Sa mai zica cineva acuma ca e sufocat de avalansa acestor mesaje si ca de-aia nu mai intra pe aici......

Link spre comentariu

Aaaa ce fain, acu nu tre sa ne mai stricam ochii printre mesaje de vanzari (pe mai multe pagini)! :grin:

Oare cum de nu m-am gandit si eu la asta... Felicitari Astrale!

Link spre comentariu

E ora 5.20 am. M-am trezit si am intrat pe forum. Intamplator vad ceva ciudat in bara rosie si nu imi venea ca sa imi cred ochilor. Am crezut ca visez si am inceput ca sa imi dau palme ca sa ma trezesc. Culmea e ca era tot la fel. Comanda noua pentru mesajele noi fara vanzari. Ma rog de Stefan de cateva luni ca sa faca asta. Stefane...ce ai patit tata? Ai mancat ceva stricat aseara si mi-ai ascultat ruga? Te rog sa iti ie temperatura si tensiunea pt ca ceva sigur nu e in regula. Solicit prezenta EMA la aceasta urgenta! Pe naiba, nu cred ca ajunge. Trebuie un exorcist.

:grin::grin::grin:

Spune-mi te rog cum ai reusit aceasta performanta?

:h5

Link spre comentariu

Mai vin si eu cu o propunere tehnica: sa se adauge la rubricile mari ale forumului optiunea "Forum Tools-Mark This Forum Read". Sa ma explic mai bine: de exemplu la rubrica "masinile noastre sau ca si ale noastre" pe mine ma intereseaza doar 3-4 subrubrici, pe restul as vrea sa le marchez ca si "read" fara sa trebuiasca sa intru in fiecare pe rand, si in felul asta cand intru la "Mesaje noi" nu trebuie sa rasfoiesc 5 pagini. Multumesc.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Cred ca ar fi destul de util...Cand intram pe un thread sa fie undeva bine pozitionat un butonas, care daca il apasam sa ni-i se adauge thread-ul la Topicuri urmarite chiar daca nu avem posturi in acel topic.

Multumesc!:h5

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare