Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Sugestii Forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Sugestii Forum

Cred ca ar fi destul de util...Cand intram pe un thread sa fie undeva bine pozitionat un butonas, care daca il apasam sa ni-i se adauge thread-ul la Topicuri urmarite chiar daca nu avem posturi in acel topic.

Multumesc!:h5

Asa ceva exista deja la butonul din dreapta sus "Unelte discutii".

Din "Panoul utilizatorului" iti poti crea niste foldere gen "Trasee" sau "Tehnice" sau "Topicurile mele" sau ce mai vrei tu astfel incat sa fie separate de cele care iti apar ca urmarite doar pt ca ai scris ceva pe topicul respectiv si in care sa directionezi topicurile urmarite.

Apropo Stef, nu se poate face cumva sa nu mai apara la "Topicuri urmarite" acele topicuri in care am scris un post ?

Cumva sa fie DOAR optiunea mea ce topicuri vrea sa urmaresc, nu sa fie default doar din cauza ca am postat acolo.

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 336
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

As sugera sa se revina la culorile anterioare:tk

Ustura la ochi....:ha:

Uite ca a aparut si Lipoveanu 2. La orice schimbare , si pe el il usturau ochii. :ha:. Cred ca aveti acelasi oftalmolog. :ha:

Deocamdata vreau sa ma joc putin cu niste combinatii.

Link spre comentariu

Salut!

In legatura cu culorile sitului: se poate implementa relativ usor pentru utilizatorii care s-au autentificat o optiune de a selecta dintre mai multe scheme de culori (optiunea poate fi memorata intr-un cookie sau in tabelul cu utilizatori din baza de date). Ma ofer sa ajut la implementare daca va place ideea.

:id Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Salut!

In legatura cu culorile sitului: se poate implementa relativ usor pentru utilizatorii care s-au autentificat o optiune de a selecta dintre mai multe scheme de culori (optiunea poate fi memorata intr-un cookie sau in tabelul cu utilizatori din baza de date). Ma ofer sa ajut la implementare daca va place ideea.

:id Sorin

Asta era o chestie care se putea face in forum de tip phpbb. In Vbulletin crezi tu ca se poate face asa ceva?

Link spre comentariu

Intrebam la tehnic

am remarcat acum vreo doua zile, cale de vreo cateva minute, o schimbare de fond/font/urat/frumos vezi botezatu:ha::ha:

a fost o incercare tehnica, sau computerul meu are personalitate proprie?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Salut,

@Max - Nu cunosc VBulletin dar banuiesc ca deja suporta template-uri. Pe situl lor am gasit urmatoarel specificatii:

Styling & Templates

- Powerful Templating System

- Conditionals supported in the templates

- Ability to create multiple styles which can be applied to different forums and users

- Ability to upload / download styles and languages

Am sa cumpar de pe "the...bay" vbulletin, o sa fac o instalare de proba si am sa incerc sa vad daca reusesc ceva.

Sorin.

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

am remarcat acum vreo doua zile, cale de vreo cateva minute, o schimbare de fond/font/urat/frumos vezi botezatu:ha::ha:

a fost o incercare tehnica, sau computerul meu are personalitate proprie?

Au fost niste experimente, la care nu am luat parte... :grin:

@V1TARa - Stai linistit nu da banii aiurea, pentru experimente merge si vbulletin "de pe net", dar nu e nevoie, pt ca se poate... Totul e sa am timp.

Link spre comentariu

Se poate selecta si in vbuletin style-ul pentru fiecare utilizator dupa autentificare, dar nu stiu daca are sens complicatia asta, avand in vedere la ca la fiecare implementare de plugin sau mai stiu eu ce trebuie verificat fiecare style in parte.

p.s. Se poate da drumul la modulul de facebook auth ? :D

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Salut,

@vstef_is: Nu dau bani - ca am spus ca "il cumpar" de pe "the..p..bay" :wink:.

@Iwa: daca se poate deja sau exista plugin-uri atunci nu ma apuc de reinventat roata.

Sorin

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

Cand vine vorba de poze, parca lipseste ceva.....

Nu vise pare ca ar mai fi loc de o poza ?

De ce 5 cand 6 (doar una in plus !!!) ar putea sa umple spatiul lasat gol si unde ai impresia ca cineva a uitat sa mai puna o poza ?

Poate e si o chestie de design, de imagine a unui topic si nu in ultimul rand de simetrie.....

Nu cred ca se va incarca teribil de mult serverul daca de acum inainte vor intra 6 in loc de 5 poze la o postare.......

Max, Stef ce parere aveti ? Mai intra o poza ?

PS - Poza de mai jos e un exemplu ales aleator.

Link spre comentariu

Vreau si eu sa intreb doua chestii:

1. cand intru pe forum de pe mobil (n97) merge totul ok pana sa dau reply. cand dau reply sau pe forum sau la mesaje private nu pot scrie decat cu negru (fara posibilitatea de a schimba culoarea in alb sau alta culoare). intru cu browserul implicit al telefonului. putem remedia problema asta cumva?

2. un subforum de "vanzari diverse" cu ce ne-ar incurca? de multe ori poate cautam ceva chestii pentru viata de zi cu zi si poate ar fi avut vre-un coleg de forum de vanzare. sau alt motiv ar fi ca, poate unii ar vinde anumite chestii de care noi am fi interesati si mai degraba as lua de la cineva de incredere de pe forum decat din alte parti sincer.

sincer vorbind nu am nimic de vanzare (nici auto nici non auto) dar ca multi altii poate as gasi cate-o chestie folositoare de cumparat pe langa toate cele.(de exemplu binoclurile ... non auto evident ... sunt cautate, lanternele la fel ... astea-s cateva din cele care se vand pe aici si sunt la mare cautare ... la fel ca astea poate ar mai fi si alte chestii).

E o sugestie doar, va rog sa o analizati si sunt convins ca oricare ar fi decizia care o luati va fi cea mai buna.

Link spre comentariu

Vreau si eu sa intreb doua chestii:

1. cand intru pe forum de pe mobil (n97) merge totul ok pana sa dau reply. cand dau reply sau pe forum sau la mesaje private nu pot scrie decat cu negru (fara posibilitatea de a schimba culoarea in alb sau alta culoare). intru cu browserul implicit al telefonului. putem remedia problema asta cumva?

2. un subforum de "vanzari diverse" cu ce ne-ar incurca? de multe ori poate cautam ceva chestii pentru viata de zi cu zi si poate ar fi avut vre-un coleg de forum de vanzare. sau alt motiv ar fi ca, poate unii ar vinde anumite chestii de care noi am fi interesati si mai degraba as lua de la cineva de incredere de pe forum decat din alte parti sincer.

sincer vorbind nu am nimic de vanzare (nici auto nici non auto) dar ca multi altii poate as gasi cate-o chestie folositoare de cumparat pe langa toate cele.(de exemplu binoclurile ... non auto evident ... sunt cautate, lanternele la fel ... astea-s cateva din cele care se vand pe aici si sunt la mare cautare ... la fel ca astea poate ar mai fi si alte chestii).

E o sugestie doar, va rog sa o analizati si sunt convins ca oricare ar fi decizia care o luati va fi cea mai buna.

1. Nu inteleg exact cum se manifesta la tine. Si eu intru si de pe telefon si nu am vazut vreo problema.

2. Aici chiar nu te inteleg. Exista sectiune de Vanzari diverse pe forum. Se vand acolo si binocluri si lanterne si multe altele. Am pus totusi o restrictie ca sa se vanda doar produse cat de cat legate de domeniul forumului (piese, accesorii, outdor etc...) Nu pian cu coada, oi, struti, imobiliare etc...) Suntem totusi un forum cu un specific destul de clar. Exista destule alte site-uri dedicate altor domenii.

A...si inca ceva. Faptul ca vrei sa cumperi ceva de la un membru al forumului nu inseamna neaparat ca tranzactia este garantata. FORUMUL NU RASPUNDE PENTRU SERIOZITATEA CELOR CARE FAC TRANZACTII AICI.

Link spre comentariu

Cred ca cucuci se refera mai mult la :

1.-o diferentiere intre vanzarile diverse 4x4 (portabagaje, lampi stop, praguri etc) si vanzarile diverse utile outdoor (cutite, lanterne, GPS etc)

si la

2.-o diferentiere intre diverse gen IT, telefoane GSM, auoturisme etc, care se mai strecoara si care chiar n-au de-a face nici cu 4x4 , nici cu ce ar fi util outdoor, si vanzarile cuprinse in cele doua categorii descrise la inceput.

Un fel de :

1-Vanzari diverse A : doar 4x4

2-Vanzari diverse B : utile outdoor

sau

1-Vanzari diverse A+B

2-Vanzari diverse "tolerate"

Link spre comentariu

Max la 1. problema sta cam asa: (print screen evident ca nu am cum face sa-ti arat) de exemplu dau aici reply ... dar nici un buton din aceasta macheta nu-mi este activ ... ma refer astea din partea de sus din word. scrisul are culoarea neagra, caps lock activat. scriu ceva (cu negru si caps) si cand dau trimite imi zice ca mesajul este prea scurt ... ca si cum nu as fi scris nimic.

Astral, la 2. nu la acest lucru ma refer. Ma refer la faptul ca, avand "Discutii diverse - Discutii despre orice alt subiect" unde putem discuta despre "pian cu coada, oi, struti, imobiliare etc" ... si intrebarea mea era ca, daca putem vorbi despre ele de ce nu le-am putea vinde/cumpara aici pe forum? Doar suntem o comunitate si pe langa acest hobby, offroadul, mai avem si viata personala unde alergam dupa o chestie sau alta si daca tot intram pe forumul asta cred ca ne-ar fi mai la indemana sa cautam aici pe forum chestii non-offroad sa cumparam decat sa cautam pe alte site-uri

Link spre comentariu

Max la 1. problema sta cam asa: (print screen evident ca nu am cum face sa-ti arat) de exemplu dau aici reply ... dar nici un buton din aceasta macheta nu-mi este activ ... ma refer astea din partea de sus din word. scrisul are culoarea neagra, caps lock activat. scriu ceva (cu negru si caps) si cand dau trimite imi zice ca mesajul este prea scurt ... ca si cum nu as fi scris nimic.

Astral, la 2. nu la acest lucru ma refer. Ma refer la faptul ca, avand "Discutii diverse - Discutii despre orice alt subiect" unde putem discuta despre "pian cu coada, oi, struti, imobiliare etc" ... si intrebarea mea era ca, daca putem vorbi despre ele de ce nu le-am putea vinde/cumpara aici pe forum? Doar suntem o comunitate si pe langa acest hobby, offroadul, mai avem si viata personala unde alergam dupa o chestie sau alta si daca tot intram pe forumul asta cred ca ne-ar fi mai la indemana sa cautam aici pe forum chestii non-offroad sa cumparam decat sa cautam pe alte site-uri

Pentru ca atunci toata sectiunea de Mica publicitate ar fi invadata de piane cu coada, piei de strut si imobiliare si s-ar transforma intr-un site de vanzari gen okazii.ro........Si asa apar comentarii asupra multor produse care mai apar aici la vanzari.....

Link spre comentariu

permite-mi sa nu fiu deacord. daca dam nume de site uita-te la aria de vanzari de pe vwforum.vwforum.ro daca ai cont acolo o sa vezi despre ce vorbesc. iti trebuie un cont ca sa vezi sectiunea de vanzari si un numar minim de posturi sa poti scoate la vanzare ceva in acea arie.

este o simpla sugestie. decizia va apartine. consider ca ar fi un serviciu in favoarea (ajutorul) colegilor de forum nicidecum nu consider ca s-ar face dezordine ;)

:x

Link spre comentariu

Si cei care sunt interesati de un cutit sau lanterna sau ceva util outdoor, unde se mai duc baietii la off-road, ce fac ?

Stau sa rascoleasca prin tot bazarul, adica prin toate anunturile non-auto ?

E doar o intrebare....discutam.....

Link spre comentariu

Of :)

Pai ma uit la modelul subforumurilor de discutii (unde este subforum diferit de outdoor si unul diferit de offtopic sau discutii despre orice altceva) si as zice sa fie:

Vanzari diverse redenumit in Vanzari outdoor

si sa adaugam un Vanzari diverse (sau alt nume nu conteaza ... unde se vinde restul de treburi cum ar fi un apartament in bucuresti o umbrela sau ce-o fi). Un minim de 15 (zic 15 aleator) posturi inainte de a putea incepe un topic in acest subforum (sa se evite vanzatorii de ocazie care nu au nici o legatura cu forumul si eventual sa fie vizibil doar la membri (daca nu te loghezi sa nu-ti apara subforumul))

Astral, eu zic ca solutii sa se evite miile de anunturi ar exista. :h5

Link spre comentariu

Nu pare rea sugestia lui Cucuci. Si pozitia lui Max e logica, anume ca suntem forum 4x4 si e normal sa vindem-cumparam-schimbam doar chestii legate de pasiunea comuna, dar pe de alta parte suntem o comunitate, deseori prieteni, si deobicei si in viata "reala" ne anuntam mai intai prietenii cand ne prisoseste ceva.

Conditia numarului de postari e buna sa ne asiguram ca persoana in cauza e deja parte activa a comunitatii, mai ales ca se contorizeaza doar postarile din zonele offroadistice.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare