cucuci Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: >> Sugestii Forum O intrebare am sper sa nu imi sariti in cap: sunt unii vanzatori autorizati aici pe forum care au doar 10-15 mesaje. Ei vor fi bagati la exceptie de la regula (datorita faptului ca totusi au devenit vanzatori autorizati) sau vor avea si ei "de suferit" (a se citi nu vor putea face topic nou pana la 100 posturi). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: >> Sugestii Forum Regula se aplica doar utilizatorilor. Membrii VIP, Echipa de moderare, capcaunii, cat si Vanzatorii Autorizati sunt exceptati de la aceasta regula. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: >> Sugestii Forum Ce draq de posturi sa fac, nu sunt mecanic, n-am experienta, nu vand nimic, doar studiez si cumpar... Eram in mijlocul unui PM explicativ ce nu s-a mai trimis ca am 12 posturi in loc de 15. Am inteles ceva, adica este un privilegiu... father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: >> Sugestii Forum PMul nu are nici o legatura si nici o restrictie... Singura problema e ca la sub 15 posturi nu poti citi sectiunea. Cifrele astea le-am inventat acum, si probabil nu reprezinta adevarul suprem, le mai adjustam ca sa fie ok pentru toata lumea. Incearca sa-mi trimiti mie un PM te rog. Am verificat si nu ai restrictii in acest sens. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: >> Sugestii Forum Eram in mijlocul unui PM explicativ ce nu s-a mai trimis ca am 12 posturi in loc de 15. Am inteles ceva, adica este un privilegiu... "Cat despre folosirea PM-ului cred ca aceasta NU ARE nici o legatura sectiunea de Mica Publicitate. Cred ca ai casuta plina cu mesaje si de aia nu mai poti trimite sau primi. Sterge-le pe cele mai vechi si incearca din nou... Daca nu reusesti ia legatura cu Vstef_is (adminul tehnic) si vezi ce se intampla ..." Ai citit ce am scris eu acolo mai sus? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: >> Sugestii Forum "Cat despre folosirea PM-ului cred ca aceasta NU ARE nici o legatura sectiunea de Mica Publicitate. Cred ca ai casuta plina cu mesaje si de aia nu mai poti trimite sau primi. Sterge-le pe cele mai vechi si incearca din nou... Daca nu reusesti ia legatura cu Vstef_is (adminul tehnic) si vezi ce se intampla ..." Ai citit ce am scris eu acolo mai sus? Am citit tot, cred ca are legatura cu cele 2 "posturi" care-mi lipsesc. PM-uri am 75 din 1500 posibile. Sterg si mai incerc. merci father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: >> Sugestii Forum Stef, cum naiba functioneaza noua reglemantare ca vad ca totusi au acces la Mica Publicitate si userii cu zero posturi ?!? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=614934#post614934 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: >> Sugestii Forum Steeeefffffff, can you hear me ??????? Anunt postat adineauri........ZERO POSTURI !!!!!!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: >> Sugestii Forum Stef, ceva nu e in regula : se pot posta anunturi cu zero posturi dar nu se poate da pm !!! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=615652#post615652 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: >> Sugestii Forum Categoria de Vanzari nu e vizibila daca nu ai 10 posturi. Dupa ce devine vizibila, nu poti intra in ea sa citesti daca nu ai 15 posturi. Nu poti posta un raspuns / reply daca nu ai 50 de posturi Nu poti posta un anunt nou daca nu ai 100 de posturi. Regulile astea noi mai devin operationale ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: >> Sugestii Forum Eu zic sa dai o tura si sa te apuci de demontat la aro... asa poate isi face si stef timp sa faca modificarile necesare :D p.s. toba deja a picat deci e usor de luat GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: >> Sugestii Forum Regula privind accesul la Mica Publicitate, se pare ca a devenit activa dat fiind si traficul mult redus la aceasta , dar si mesajele primite deja de la colegi care nu intelegeau de ce nu mai au acces. Regula este postata mai sus de vstef_is : http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=614499&postcount=171 VA ROG NU INCERCATI SA RECURGETI LA TERTIPURI JENIBILE GEN "AM GRESIT, N-AM STIUT, ETC " SI SA VA POSTATI ANUNTURILE IN CELELALTE SECTIUNI PENTRU CA VOR FI STERSE INSTANT SI VETI PRIMI AVERTISMENT !!! ACEASTA REGULA ESTE FACUTA PENTRU A STIMULA POSTARILE UTILE, NU ESTE CONTRA VOASTRA !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: >> Sugestii Forum Doresc sa ii informez pe cei care cred ca pot sa isi mareasca numarul de posturi in mod artificial asa cum incearca userul @giuno28 aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=622677#post622677 sau aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=622683#post622683 nu vor mai avea niciodata acces la sectiunile de mica publicitate sau chiar mai rau. Mare atentie ca nu suntem atat de fraieri. Domnule Giuno, opreste-te bre ca ai mai avut un BAN pe forum. Nu iti ajunge ca te-am lasat inapoi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: >> Sugestii Forum Ups ...Iar a scapat Fanel ...Pregatisem trusa cu scule sa ma apuc maine de dimineata de treaba ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: >> Sugestii Forum Stefan, lumineaza-ne frate, ca nimeni nu mai intelege nimic !!! User cu doua posturi deschide anunt la Mica Publicitate si alti useri cu 14-15 nici nu pot vedea sectiunea......uite aici exemplu : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56580 . REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: >> Sugestii Forum Stefan, lumineaza-ne frate, ca nimeni nu mai intelege nimic !!! User cu doua posturi deschide anunt la Mica Publicitate si alti useri cu 14-15 nici nu pot vedea sectiunea......uite aici exemplu : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56580 . Stefan e pe tren acum dar maine dimineata isi ia el "ceaiul". :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Deocamdata le-am pus decat la vanzari, la cumparari au scapat... mai dezbatem subiectul, si mai adjustam cifrele din mers, ca sa fie toata lumea multumita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tav Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Domnilor,scuze ca indraznesc,insa cu cei carora le-a fost permis a deschide si intretine topicuri de vanzare dupa noua regula,ce se intampla daca nu au acumulat cele 50posturi ? (pe care ..daca doriti exemple de useri cu 150-300 posturi din care 90% Absolut tampe si inutile,va servesc cu placere) ...Eu sunt in acea situatie si chiar daca sunt constient ca situatia este in buna traditie romaneasca ( construim un drum iar apoi ne aducem aminte ca am omis amanuntul legat de reteaua de canalizare ce ar trebui sa mearga pe aceeasi trasa,pe sub el....ori ca exproprierile trebuiesc definitivate inainte de a pune buldozerele la treaba) ,imi este greu sa ma impac cu ea...iar postari fara substanta (urari sau suflari in C si alte d'astea) mi-e cam rusine sa fac:( Momentan sunt destul de iritat si nu am o idee constructiva,imi pare rau :(. Multumesc,o zi placuta ! Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum S-a schimbat modificare in sensul de a veni in intampinarea sugestiilor primite, astfel incat. Pentru a posta - minim 20 de posturi Pentru a vizualiza - minim 10 posturi. E un numar foarte mic, ce se poate atinge prin prezentare user, prezentare masina, si doua intrebari sau raspunsuri pertinente si pe subiect (tehnic, despre masina, etc). Va multumim pentru intelegere, sugestii, si rabdare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_ss Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Salut, sunt George, dupa cum se vede si din nick ... iti scriu pentru ca am incercat sa intru pe bursa la vanzari cauciucuri si mi spune ca nu am voie sa accesez respectiva ca nu am minim 5 posturi ..... ok citesc dar decat sa scriu tampaneii sa fac 5 posturi nu i mai simplu sa ma lase sa caut ce am nevoie fara sa ma bag in seama doar de dragul conversatiei ???? sper ca mi intelegi rugamintea ... merci anticipat. Eventual poti corela cu vechimea de pe site ... asta i si mesajul privat catre ''astral'' ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Am si eu o mica intrebare: de ce nu mai pot sa mai atasez poze la posturi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum cretule fa asa http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56551 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 (editat) Re: >> Sugestii Forum As avea o propunere legata de cateva topicuri: 1. rubrica Piese de schimb sa devina dedicata pieselor 4x4 iar vanzari diverse sa includa si piese de schimb alte altor categorii de masini. Motivatie...daca caut o piesa SH de pajero trebuie sa caut ambele rubrici. 2.Vanzari anvelope si jante sa fie dedicata anvelopelor si jantelor pentru 4x4...pentru alte categorii de auto sa fie mutate la vanzari diverse. 3.In topicurile destinate marcilor de 4x4 sa nu mai fie acceptate posturi de interes general ex: topicuri despre cum inalt pajero,ce gume sai pun etc..acestea pot fi concentrate intrun topic la modificari,sau propunerea nr. 5... 4.un topic despre vopsele - vopsit -tinichigerie cred ca ar fi util...e cam nasol sa cauti in vreo 3 topicuri informatii despre acest subiect. 5.Aici e oleaca utopic....la rubrica dedicata fiecarei marci sa fie un tutorial general despre modificarea masinii pentru maxim open adica: body lift,suspension lift,gume minim-maxim , etc...topic fara replay...s-ar evita multe intrebari aiurea despre subiect... Idei as mai avea ...dar astea ar fi ceea ce eu ca user as dori sa cam vad intr-un forum dedicat 4x4 la aceste sectiuni. Ar mai fi functia cautare..care nu raspunde promt la anumite cautari mai ales daca nu mai tii minte userul sau rubrica in care e postat topicul... Edit...o prezentare a masinii stock pe fiecare marca ar fi de bun augur ..la fel topic closed , ex: pajero mk2...are motorizari bla bla...puteri bla bla.. ar fi o chestie utila celor care vin (ca si mine de altfel) cu cereri de genu vreau 4x4 de care???...ai citeste prezentarile generale la fiecare marca si fa-ti o idee...dupa care ...ideea 5 cu si despre modificari/gama... Stiu e o munca titanica sa se rezolve asta dar cred ca ar simplifica mult viitoarele activitati ale forumului. Editat Octombrie 5, 2010 de gnok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 (editat) Re: >> Sugestii Forum 1. Rubrica "piese de schimb" este dedicata 4x4, dar , deh, asta e, nu toti tin cont de asta...... Piese pt alte categorii de masini n-ar fi bine pentru ca si asa sunt tolerate o gramada si incercam sa pastram specificul forumului. 2. Acum asa si este : gumele si jantele pt altceva decat 4x4 se pun DOAR la Vanzari diverse. Daca ai vreun exemplu concret, da-mi link si-l mut instant ! Se poate sa ne fi scapat..... 3. La fel.....daca ne uitam pe prima pagina a forumului se poate vedea clar departajarea sectiunilor prin barile rosii, pe care dealtfel si scrie explicit ce trebuie sa contina acele sectiuni ! Dar.....au existat si exista frustrari ca "mai bine deschide topicul acolo, ca vad cei care au marca respectiva de masina......Sa nu uitam si faptul ca TITLURILE topicurile de ffff multe ori sunt cel putin.....stupide ! Ca sa nu mai zic ca nu intelegi nimic din ele.... Nu poti pune un titlu gen " Ajutor, Cine ma poate ajuta, etc" si atat !!! 4.Pt asta recomand folosirea mai des a functiei "Cautare"......cu cat va fi folosita mai des , cu atat va veti obisnui mai bine cu ea si cautarea va scoate la iveala ce va intereseaza ! Incercati cu incredere "Cautare avansata" !!! (Sau daca stiti ca un user anume a scris un anume topic pe care nu-l gasiti, dati click pe ID-ul lui si selectati de acolo fie lista cu posturile lui , fie lista cu topicurile deschise de acesta.... ) Cred ca ne-ar trebui totusi o rubrica FAQ unde sa vada toti cum se pot utiliza eficient butoanele forumului..... 5. Tutorialele........buna treaba ar fi........inca mai asteptam "batranii" off-road-ului de pe forum sa dea o mana de ajutor...... Editat Octombrie 5, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Nu editez...dau un exemplu random ales...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56606 Daca la rubrica de nissan - patrol ar fi rubrica cu modificari generale , userul vede cam ce poate face din masina...ar sti ca pt roti de 35 ce ar trebui SA faca...dupa aceea merge frumos la modificari si vede CUM sa faca ceea ce a decis...la fel si urmatorii useri care vor sa modifice un patrol... Bine inteles ca vor fi si useri care mai vor + pe masina si alte minuni...si aici e ok sa deschida un topic la modificari (in general preparari pentru extrem - concurs) cu ceea ce a facut extra sau ce vrea sa vaca fata de ceea ce s-a descris la general... Sincer daca stau si numar cati au intrebat dupa mine ce pot face dintr-un pajero sau pajero vs orice, daca aveam aceste topicuri se evitau cel putin 10-30 topicuri numai la rubrica pajero...de suzi nu mai zic...:grin: P.S. astea sunt doleante si sfaturi strict personale ale mele...repet ..eu stiu unde sa caut dar un user nou ar putea fi derutat... A...inca ceva:Stergerea mesajelor de la publicitate,...au fost la un moment dat 5 una dupa alta sterse ca n-au avut date de contact in anunt - sau poze...dupa care userul deschide alt post complet...era mai usor un avertisment pe PM valabil 3 zilesau 24 ore...dupaia sters fara explicatii daca nu se conformeaza (tel,mail,poze etc...:)...dar sters total...nu sa ramana in lista... Hai ca deja spamez...respecte , Florin Edit...uite ca la FAQ nu mam gandid..ar simplifica enorm muuuulte chestiii si poate multe intrebari de altfel juste ale noilor useri si /sau noilor posesori de 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate