Astral Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum I`ve been there already : there was nobody home ! Sau cu alte cuvinte spun asa: treaba cu pm-ul nu functioneaza pt nu-si citesc mesajele !!! Daca le sterg si las la vedere motivatia vede si el, si vad si altii ca nu repete greseala......crede-ma : asta functioneaza ! Nu se poate omeneste sa urmaresti ce-a facut un user la un anunt pus in urma cu trei zile pentru ca E mai multi decat UNUL, E fff multi.....intelegi cum zic ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum I`ve been there already : there was nobody home ! Sau cu alte cuvinte spun asa: treaba cu pm-ul nu functioneaza pt nu-si citesc mesajele !!! Daca le sterg si las la vedere motivatia vede si el, si vad si altii ca nu repete greseala......crede-ma : asta functioneaza ! Nu se poate omeneste sa urmaresti ce-a facut un user la un anunt pus in urma cu trei zile pentru ca E mai multi decat UNUL, E fff multi.....intelegi cum zic ? Pai atunci scurt:...24 de ore sa editeze si sa adauge completari...daca nu paaa - sters fara explicatii...eventual un mesaj cu trimitere la regulament....si altii care vor sa posteze o sa o faca pentru ca nu citesc regulamentul...ei nu se uita in liste de ce au fost sterse alte mesaje...am vazut cazuri in care mesaj sters...postat iara fara acele info...sters iara si revenit cu mesaj complet...nu nene...delete si ban la vanzari...la toate vanzarile...sincer e deranjant sa vad 2-3 mesaje sterse la o rubrica si sa caut 3-4 pagini in spate ...pe cand cu stergere definitiva se castiga o pagina la luna ...fac pariu..:)) La fel cu mesajele de gen ''felicitari ce bine arataa..wooow''...delete fara explicatii...sunt curios daca la rubricile care contorizeaza mesajele ar fi obligatoriu minim 150-300 caractere ce ar scrie ''acei'' useri care vor numar de posturi?...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum "Vocea poporului suveran...." :y ......Butonul Edit sta activ toata perioada pana se inchide anuntul, deci.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum "Vocea poporului suveran...." :y ......Butonul Edit sta activ toata perioada pana se inchide anuntul, deci.... Pai da ...dar trebuie colorat in rosu ...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 (editat) Re: >> Sugestii Forum Poftim exemplu.......de asta ce parere ai ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56632 ATENTIE : E doar un EXEMPLU , n-am nimic cu userul respectiv !!! Daca il sterg definitiv, va urla ca e cenzura.... Daca il mut la Cumparari, trebuie sa ma rog sa puna date de contact...... Daca il mut si-l las asa, urla altii ca facem discriminari si au vazut ei anunturi fara date de contact si la altii....... Daca il sterg si las motivul in lista, pe unii ii incurca ( :ha: ), iar userul tipa ca exageram...... Deci ? Tu cum ai proceda ? Si dupa aia iti spun si eu cum fac ! Si inca un exemplu : user cu cont de 1 an pe forum.....il doare la basca !!! Pe el il doare doar de Mica Publicitate..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=623423&posted=1#post623423 Sa ma tin de cuvant si sa fac ce am zis ? O sa ma injure de o sa-mi umple frigiderele...... Editat Octombrie 5, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Poftim exemplu.......de asta ce parere ai ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56632 ATENTIE : E doar un EXEMPLU , n-am nimic cu userul respectiv !!! Daca il sterg definitiv, va urla ca e cenzura.... Daca il mut la Cumparari, trebuie sa ma rog sa puna date de contact...... Daca il mut si-l las asa, urla altii ca facem discriminari si au vazut ei anunturi fara date de contact si la altii....... Daca il sterg si las motivul in lista, pe unii ii incurca ( :ha: ), iar userul tipa ca exageram...... Deci ? Tu cum ai proceda ? Si dupa aia iti spun si eu cum fac ! Sters...si gata fara explicatii eventual PM cu link la regulemant daca ai timp sa ii trimiti...macar daca era postat la rubrica dedicata avea ''dreptul'' la un avertisment de minim 24 ore sa adauge date de contact...si nici macar nu e user nou... Sincer pe c4x4 indulgenta e prea mare...nu zic..poate si eu am gafat dar am vazut ce eforturi fac Max& co ca acest forum sa ramana unul dedicat 4x4 si incerc sa ma conformez..dar acest anunt e ''alien'' ...nici macar nu stiu pentru ce masina vrea ''musamaua'' P.S. nu am nimic cu userul respectiv doar sunt obiectiv la necesitatile forumului :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: >> Sugestii Forum Nu mi-ai raspuns la al doilea exemplu...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 (editat) Re: >> Sugestii Forum Nu mi-ai raspuns la al doilea exemplu...... Ba da ...am raspuns, mai sus...sau conteaza ca cineva are 2-3 ani pe forum si nu respecta regulamentul, da si ?, e scutit de regulament?...ce anunt e ala?...la fel ca la reply-ul anterior... Si nu va mai justificati in pana mea...sunteti moderatori ai unei lumi virtuale...cine altcineva sa pastreze ordinea?...sunt curios Max de cate ori s-a abtinut sa nu dea ban sau delete la cateva conturi...sau de cate ori se enerveaza si tace numa sa nu ''jigneasca'' asemenea useri...care nici macar nu stiu unde e regulamentul postat...:ooo Edit...nu vb de caz personal sau de un user anume...ci la modul general...eu la modul general as fi mult mai dur in moderare si mai ales in administrare,avand in vedere ca moderatorii sunt tot useri ,dar se prea ignora niste reguli de bun simt...regulamentul forumului ar trebui sa fie secund bunului simt...dar am vazut si mai rau..:)))). Editat Octombrie 5, 2010 de gnok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Va spun parerea mea ca nou utilizator al acestui forum, insa pe alte forumuri mai intru din cind in cind: 1. Nu inteleg ce cistiga cei care vor sa vinda ceva si sunt dezavantajati de facturl ca unul care ar fi interesat sa cumpere nu poat sa ii vada anuntul 2. Nu vad ce este atit de rau in a posta un anunt de cumparare si vinzare fara sa ai minim x posturi, pina la urma forumurile sunt factue pentru a te ajuta, nu pentru a te contringe...ideea de forum este de intr-ajutorare, nu sa te oblige sa intri zilnic sa dai cu sebsemnatul 3. Cei prejudiciati sunt tot userii vechi deoarece daca eu nu ajung la anuntul lui, nu poate sa vinda ceea ce a pus la vinzare decit tot la unul vechi pe forum, deci se restringe drastic posibilitatea de a vinde 4. Ma simt ca la puscarie...sicer va spun, in loc sa fie un loc relaxant, mereu ma lovesc de cite ceva. Pe motoclicm, pe volvoclub, etc, intru cind am timp sau cind am ceva sa intrebat, mai raspuns la intrebari legate de pb care le-am avut si eu cu masina... nici gind de minim de posturi si altele 5. Chestia din regulamenty cu "cine nu e de acord poate sa plece ca nu i se va simti lipsa" e de o aroganta ce rar am putu sa vad, tinind cont de politetea pe care se bate atita moneda aici Sper ca nu am deranjat, sunt invata sa ma exprim liber si nu suport constringerile... am trai pe timpul comunismului si am oroare de pus pumnul in gura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum De fapt......ce tot vrei sa ne spui d-le Costinell ??? Ce solutie vezi ca fii multumit si sa nu ne mai numesti aroganti si comunisti ??? Ce poate fi asa teribil de acceptat regulile unei case ??? Asta in conditiile in care ti-ai creat de bunavoie cont aici......nu te-a obligat nimeni si nici nu te tine cu forta aici !!! Ok, asta e parerea ta, ai tot dreptul sa ti-o exprimi dar te rog sa incetezi cu aprecierile personale !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Nu au fost aprecieri personale asupra cuiva, ci asupra unei atitudini din regulament. Ideea e ca acest forum nu reprezinta un serviciu, ci o comunitate, prezenta pe el nu este un drept, ci un privilegiu, si jocul se joaca dupa regulile casei. Adica alea care sunt, asa proaste cum sunt. Nu inseamna ca nu poate face nimeni nici o sugestie, sau ca nu sunt luate in considerare. Asa ca nu e vorba de comunism. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Stef, atata timp cat Regulamentul este facut de noi (stii bine cat este, in continuare, despicat de moderatori acest regulament si cum incercam sa multumim pe toata lumea..... ) si discutat public pe toate partile si fiecare si-a spus parerea, si atata timp cat userul @costinell de cand si-a creat cont nu face decat sa critice regulamentul, cum altfel pot fi considerate aprecierile lui decat personale ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Perceptia fiecaruia asupra vietii, nu poate fi decat personala. El are anumite expectante, create de alte forumuri, pe care nu le-a regasit in totalitate aici. Insa nu toate forumurile sunt la fel, sau functioneaza la fel. Asta asa e el. Daca vrem sa-l facem mai bun, facem sugesitii, critici constructive, dezbateri, si vedem mai departe cum mergem. Intr-un fel, poate asta a vrut si el sa faca, decat ca s-a exprimat putin mai altfel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Va spun parerea mea ca nou utilizator al acestui forum, insa pe alte forumuri mai intru din cind in cind: 1. Nu inteleg ce cistiga cei care vor sa vinda ceva si sunt dezavantajati de facturl ca unul care ar fi interesat sa cumpere nu poat sa ii vada anuntul 2. Nu vad ce este atit de rau in a posta un anunt de cumparare si vinzare fara sa ai minim x posturi, pina la urma forumurile sunt factue pentru a te ajuta, nu pentru a te contringe...ideea de forum este de intr-ajutorare, nu sa te oblige sa intri zilnic sa dai cu sebsemnatul 3. Cei prejudiciati sunt tot userii vechi deoarece daca eu nu ajung la anuntul lui, nu poate sa vinda ceea ce a pus la vinzare decit tot la unul vechi pe forum, deci se restringe drastic posibilitatea de a vinde 4. Ma simt ca la puscarie...sicer va spun, in loc sa fie un loc relaxant, mereu ma lovesc de cite ceva. Pe motoclicm, pe volvoclub, etc, intru cind am timp sau cind am ceva sa intrebat, mai raspuns la intrebari legate de pb care le-am avut si eu cu masina... nici gind de minim de posturi si altele 5. Chestia din regulamenty cu "cine nu e de acord poate sa plece ca nu i se va simti lipsa" e de o aroganta ce rar am putu sa vad, tinind cont de politetea pe care se bate atita moneda aici Sper ca nu am deranjat, sunt invata sa ma exprim liber si nu suport constringerile... am trai pe timpul comunismului si am oroare de pus pumnul in gura Stimabile, Ti-am explicat foarte clar in mesajul pe care l-ai primit de la mine dar se pare ca nu dai doi bani pe raspunsul meu. Daca ai intrat aici numai pentru mica publicitate, te informez ca ai gresit forumul. Regulile sunt clare. Nu voi mai sta la explicatii suplimentare. Nu iti convin, e problema ta. Nu vi tu sa imi dictezi la mine in casa ce si cum sa fac. Daca iti merge in alte parti asa, nu ma intereseaza. La revedere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Re: >> Sugestii Forum Critica atata timp cat aduce orice constructiv e binevenita! Cand se face insa distructiv ... e cu totul altceva! LE ...ups ... am explicat si eu userului Costinell pe PM cum stau lucrurile pe acest forum... Poate nu a citit regulamentul ...poate nu a inteles regulamentul ...cine stie. Aici e o politica dictatoriala dusa impotriva celor care au activitati comerciale pe aici DE CE? Sa protejam userii ... Aici exista un regulament strict legat de posting ... DE CE? Sa aducem informatie noua, probleme noi de rezolvat samd! Cine castiga? Userii ... @userii noi De aici puteti "lua" ...multe informatii ... conditia este sa lasati si voi aici CEVA din experientele, dorintele si/sau visele voastre (bineinteles legate de fenomen nu :top) ...ptr CEILALTI useri ... :wink: Editat Octombrie 6, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Re: >> Sugestii Forum vstef_is si Yonutz, ati inteles ce am vrut sa spun, deci nu a fost totul degeaba, daca a ajutat cu ceva ma bucur Astral...e normal sa exprim pareri personale... ale cui pareri ai vrea sa le exprim? Max...mai bine nu comentez In definitiv, parerile personale au fost exprimate pentru a va atrage atentia asupra unor lucruri care poate voua vi se par normale iar eu ca nou venit le vad dintr-o perspectiva pe care voi nu o aveti. Sper sa ajute. In rest, nu sunt nici bisnitar, nici nu ma intereseaza numai publicitatea, insa deoarece caut masina, e normal sa fiu mai interesat de acea sectiune. Dupa ce voi avea o anume marca, probabil ca ma va interesa numai partea de forum aferenta marcii respective. Va intreb totusi, ca nu m-am lamurit: daca sunt nou venit pe forum, nu am acces la vinzari auto deoarece nu am suficiente posturi, nu pot depune anunt de cumparare ca nu am suficiente posturi. Ce solutii imi ramin? Sa poluez forumul pina fac suficiente posturi? Nu scapa ceva logicii? Va anunt ca nu voi mai avea discutii in contradictoriu cu nimeni, nu mai raspund la nici o replica, oricit de abrupta ar fi, nu sunt nici nemultumit deoarece nu ma astept sa fiu multumit de un forum... Doar mi s-a parut ceva anormal in unele reguli si mi-am exprimat opinia, care poate sa conteze sau nu, mi-e egal. Numai bine! Editat Octombrie 6, 2010 de costinell Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum vstef_is si Yonutz, ati inteles ce am vrut sa spun, deci nu a fost totul degeaba, daca a ajutat cu ceva ma bucur Astral...e normal sa exprim pareri personale... ale cui pareri ai vrea sa le exprim? Max...mai bine nu comentez In definitiv, parerile personale au fost exprimate pentru a va atrage atentia asupra unor lucruri care poate voua vi se par normale iar eu ca nou venit le vad dintr-o perspectiva pe care voi nu o aveti. Sper sa ajute. In rest, nu sunt nici bisnitar, nici nu ma intereseaza numai publicitatea, insa deoarece caut masina, e normal sa fiu mai interesat de acea sectiune. Dupa ce voi avea o anume marca, probabil ca ma va interesa numai partea de forum aferenta marcii respective. Va intreb totusi, ca nu m-am lamurit: daca sunt nou venit pe forum, nu am acces la vinzari auto deoarece nu am suficiente posturi, nu pot depune anunt de cumparare ca nu am suficiente posturi. Ce solutii imi ramin? Sa poluez forumul pina fac suficiente posturi? Nu scapa ceva logicii? Va anunt ca nu voi mai avea discutii in contradictoriu cu nimeni, nu mai raspund la nici o replica, oricit de abrupta ar fi, nu sunt nici nemultumit deoarece nu ma astept sa fiu multumit de un forum... Doar mi s-a parut ceva anormal in unele reguli si mi-am exprimat opinia, care poate sa conteze sau nu, mi-e egal. Numai bine! Ti-ai spus deja parerea de n ori atat mie cat si altor moderatori. Nu te-a satisfacut nici o explicatie. Eu mi-am pierdut demult rabdarea cu "aerele" din astea. In aceste conditii, te sfatuiesc ca sa stai tu linistit pe alte forumuri unde activezi tu si unde toate sunt roz. :ban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Raspuns in contumacie : Logicii tale ii scapa ceva pt ca o logica de cel mai elementar bun-simt zice f simplu : unde-i lege, nu-i tocmeala !!! Punct !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdanbip Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum ce prostie cu ati facut cu cele 10 posturi ca sa vezi vanzarile... vreau sa-mi cumpar un 4x4 si nu vad de ce ar trebui sa comentez (daca momentan nu am ce..):uameni Acum ar trebui sa dau post post post post post de 10 ori la mesajul asta.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum ce prostie cu ati facut cu cele 10 posturi ca sa vezi vanzarile... vreau sa-mi cumpar un 4x4 si nu vad de ce ar trebui sa comentez (daca momentan nu am ce..):uameni Acum ar trebui sa dau post post post post post de 10 ori la mesajul asta.. Excelent.....primul tau post pe acest forum e o critica...... Ai avut macar bunul simt sa citesti Regulamentul ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_ss Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Deja ma amuza situatia per ansamblu .. respect si sustin oamenii care au facut acest forum si mi se pare normal ca membrii sa se prezinte in prima faza cu masini cu tot daca au, dar nu sustin ideea de a posta doar de dragul posturilor , iar in eventualitatea in care un nou venit vrea sa cumpere sau sa vanda ceva obiectiv vorbind un alt membru al forumului va avea de castigat ... spre exemplu m am prezentat, v am spus ce masina am iar acum trebuie sa mi iau niste gume si am adunat ceva $$ si am vrut sa caut pe forum si nu pot ..:wink: ... si ca paranteza noroc ca m a suna tata GIGI (Gigi Gavrila) sa ma intrebe daca vreau kit de inaltare .... :2dr .. daca mergea, mai aveam acuma bani de kit :y ? (AMR 3 posturi :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Asa o fi cum zici tu , amuzant.... Dar nu te supara , vad ca esti inscris din feb 2010.....chiar nu ai avut nimic de postat de atunci pana acum ? N-ai participat la nici o iesire sa poti sa spune doua vorbe? N-ai avut nici o problema la masina pe care s-o postezi aici pe forum ? N-ai avut nici un raspuns, o parere la nimic din tot ce se scrie aici pe forum ? Zici ca vrei gume.....stii exact ce gume vrei ? N-ai avut de intrebat nimic despre gume, despre cum se potrivesc si care si cum se comporta anume gume pe masina ta ? Uita-te si tu.....doar din ideile astea de mai sus si te umpleai de posturi...... Forumul inseamna sa si oferi ceva, nu doar sa iei....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_ss Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: >> Sugestii Forum Asa o fi cum zici tu , amuzant.... Dar nu te supara , vad ca esti inscris din feb 2010.....chiar nu ai avut nimic de postat de atunci pana acum ? N-ai participat la nici o iesire sa poti sa spune doua vorbe? N-ai avut nici o problema la masina pe care s-o postezi aici pe forum ? N-ai avut nici un raspuns, o parere la nimic din tot ce se scrie aici pe forum ? Zici ca vrei gume.....stii exact ce gume vrei ? N-ai avut de intrebat nimic despre gume, despre cum se potrivesc si care si cum se comporta anume gume pe masina ta ? Uita-te si tu.....doar din ideile astea de mai sus si te umpleai de posturi...... Forumul inseamna sa si oferi ceva, nu doar sa iei....... Uite exact ce ti spuneam ... de ce sa repet ce s-a scris deja pe forum .. 4runner nu chiar asa off road, probleme am rupt o planetara ca am facut cerculete pe sosea, am iesit de am dat cu capu de plafon de multe ori co-chilotul lu drakus , mt sport ca tine mai bine la uzura .. toate s au vorbit deja .... nu spun nimic nou .... P.S. te astept la Campulung sa ne dam si acum pe 14 la concurs :wink:.. si vedem dupa cu posturile :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: >> Sugestii Forum Uite exact ce ti spuneam ... de ce sa repet ce s-a scris deja pe forum .. 4runner nu chiar asa off road, probleme am rupt o planetara ca am facut cerculete pe sosea, am iesit de am dat cu capu de plafon de multe ori co-chilotul lu drakus , mt sport ca tine mai bine la uzura .. toate s au vorbit deja .... nu spun nimic nou .... P.S. te astept la Campulung sa ne dam si acum pe 14 la concurs :wink:.. si vedem dupa cu posturile :2dr Si daca puneai niste poze din activitatea si experientele tale sau, mai ales a lui Gigi (ca har domnului, este destula) si tot scoteai niste posturi. Scuza cu repetatul nu tine. Pur si simplu nu dati doi bani decat atunci cand aveti nevoie de ceva de pe forum. O sa deschid site-ul http://www.murangura.ro . Cred ca voi avea multi useri inscrisi acolo. Shit...vad ca e deja luat. Chiar am vrut sa il iau mai demult si am uitat. Daca am cerut prea mult pentru a putea avea acces la sectiunile de mica publicitatea prin faptul ca v-am cerut ca sa va aduceti si voi aportul la dezvoltarea acestui forum prin postarea unor mesaje care pot fi utile la un moment dat pentru alti utilizatori, atunci vom schimba tot sistemul. Voi sterge sectiunile de mica publicitate de pe forum. Acestea vor fi mutate intr-un site separat unde, daca vrei sa dai un anunt, trebuie sa trimiti un SMS cu bani. Vrei sa se activeze anutul?... Zbang... 1 Euro. Cine va mai posta anunturi de vanzari/cumparari pe forum...Zbang... ii dam noi BAN (BAN nu bani, sa nu va vina idei :grin: ) Daca gratis nu e bine, atunci pe bani probabil ca va fi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: >> Sugestii Forum Fratilor restrictia se incearca a fi un stimulent nu o percepeti ca pe o restrictie propriuzisa... Ce e de fapt forumul? Un mijloc de socializare ...Stati acolo ascunsi ca muta virgina in fata p...i ...da i-ar place si ei oleaca s-o ia o tura... are gura sa zica da n-are grai ...:ha: Poate ca v-am luat mai cu toporul dar cu siguranta cele 10-20-50 de posturi pe forum = ante-feedback adica un fel "cazier al userului vanzator" ptr potentialul user cumparator .... :wink: @George Ptr ca trebuie sa-mi raspunzi la postul asta (deci ocazie de AMR 2 posturi ...:ha:) Daca toti ar fi ca tine ... ce am citi cu totii zi de zi pe acest forum? Nimic? :wink: Hai sa fim putin responsabili si sa seruim acolo unde stim, cei care stim cunostintele sau experientele noastre ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate