Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Sugestii Forum

vstef_is

Postări Recomandate

Vizitator mao

Re: >> Sugestii Forum

Nu stiu daca sunt on sau off topic, dar mi s-ar parea foarte util ca

-la fiecare mesaj scris sa apara data cand a fost scris de catre membrul respectiv

-un nou buton pentru raspunsuri noi la mesajele mele

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 336
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ziua Buna Domnilor,

Felicitari pentru acest forum, l-am tot bantuit ocazional de prin 2007 incoace abia zilele trecute am "indraznit" sa imi fac cont si sa imi iau si o masina:ypu, ma laud cu un Nissan Terrano 1 de prin 93', pe post de sugativa a venit dotat cu un 3.0i V6

http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=253868

acum ca sa imi zic si UOFF-ul....

Vreau sa cumpar o instalatie GPL pentru tractoras. INCA nu am strans cele 20 de post-uri... ce sansa as avea sa postez la rubrica de cumparari...?!

P.S. am un feeling ca nu am postat unde trebuie dar pe aici am vazut discutii legate de aceste postari.

Editat de Astral

Proud owner: MvAgusta F4 750 Corse, MvAgusta F4 990, MvAgusta Brutale 910, Suzuki GSXR Srad 750 Streetfighter, Honda CRF, BMW R11 1932, Aprilia Leonardo 150, Nissan Terrano 3.0 V6, Renault Megane and a verry understanding not yet wife

Proud ExOwner: Bmw 318is, Opel Frontera, Skoda Fabia, Peugeot 607, Oltcit, Suzuki GS 500,

Looking forward to: Bimota Tesi 3D

Link spre comentariu

Am si eu o sugestie, nu stiu daca neaparat ar trebui luata in considerare, pentru ca ma priveste doar pe mine, nu si pe ceilalti.

De cand s-a introdus noua metoda de postat poze/atach/ etc, nu mai pot vizualiza de la munca aceste poze, deoarece cei de la departamentul IT au limitat accesul la multe site-uri de pus poze, si in principiu si cel care il foloseste mai toata lumea http://imageshack.us/. Nu doar ca nu pot sa pun eu poze, dar nici nu le pot vizualiza, nici macar in aici in forum, nu mai zic daca dau click pentru enlarge.

Credeti ca se poate, pe langa metoda noua de pus poze, reveni la butonul de atach, sau o alta metoda, care sa nu se foloseasca ca alte site-uri?

Multumesc!

Am incercat sa atasez si o poza cu ajutorul la alt site, dar nu stiu daca o sa fie afisat, sau stiu eu.

http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.b14a854012.jpg

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Metoda de postare directa este intrerupta temporar pana reusim mutarea forumului pe noul server. E o operatiune delicata si nu dorim ca sa pierdem nimic. Probleme tehnice ne-au impiedicat deocamdata ca sa facem miscarea. Dupa ce terminam, totul va reveni la normal si legat de postarea pozelor. Plus ca forumul va fi mai rapid. :grin:

Aveti rabdare.

Link spre comentariu

ok, ok, nu vreau sa va stresez, eram doar curios.

La munca petrec 8 ore in fata pc-ului, si cand ajung acasa, sincer nu imi mai arde sa il mai vad, si daca la munca nu pot sa mai delectez si eu cu informatii noi, poze noi legate de proiecte si altele, nu prea e fun munca. :grin:

Plictisitoare munca asta de Software Developer :dr3

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

De ce serverul este peste ocean si nu in Romania?

http://img543.imageshack.us/img543/7246/tracertm.jpg

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

De ce serverul este peste ocean si nu in Romania?

http://img543.imageshack.us/img543/7246/tracertm.jpg

Exact asta facem acum. Trecem totul inapoi in ro.

Spatiul e pregatit.

Linia de net functionala. Clasa de IP-uri activata. Router profi functional.

Serverul, mai bine zis memoria serverului ne face ceva figuri dar acum caut solutie pt asta.

Link spre comentariu

De ce masini gen Opel frontera, Ford Maverik , Land rover Freelander sunt trecute la marcile lor, in meniul principal (la off road) in timp ce mercedes Ml este la suv-uri. de cand masinile enumerate mai sus sunt in alta categorie decat Ml X5 etc???

Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!
Link spre comentariu

De ce masini gen Opel frontera, Ford Maverik , Land rover Freelander sunt trecute la marcile lor, in meniul principal (la off road) in timp ce mercedes Ml este la suv-uri. de cand masinile enumerate mai sus sunt in alta categorie decat Ml X5 etc???

Pentru ca masinile respective nu sunt considerate SUV-uri pe cand ML-ul da.

Tu compari un Maverik cu un ML sau un X5? Ai vreuna din ele si ai constatat tu ca sunt aceeasi "specie"?

Titlul topicului este "sugestii Forum"

Daca ce ai spus tu este o sugestie ca sa bagam si respectivele masini in categoria SUV-urilor atunci eu iti raspund ca nu au ce cauta acolo.

Link spre comentariu

Pentru ca asa a fost gandit.....

Cu ce te deranjeaza daca ML-ul este la categoria SUV ?

Inteleg ca de fapt consideri ca si Freelander ar trebui sa fie la categoria SUV, da ?

Daca tu ai ML , ce treaba ai cu alte marci si unde sunt categorisite ?

Link spre comentariu

Pentru ca asa a fost gandit.....

Cu ce te deranjeaza daca ML-ul este la categoria SUV ?

Inteleg ca de fapt consideri ca si Freelander ar trebui sa fie la categoria SUV, da ?

Daca tu ai ML , ce treaba ai cu alte marci si unde sunt categorisite ?

Problema, domnule moderator, nu este ca am eu ML, ci ca Ml face parte din aceeasi categorie cu Freelander, Maverik sau alte masini de genul asta si sunt categorisite diferit, De unde apar diferentele acestea? Cine sau ce anume include o masina la off-road si/sau la suv?

Pentru ca masinile respective nu sunt considerate SUV-uri pe cand ML-ul da.

Tu compari un Maverik cu un ML sau un X5? Ai vreuna din ele si ai constatat tu ca sunt aceeasi "specie"?

Titlul topicului este "sugestii Forum"

Daca ce ai spus tu este o sugestie ca sa bagam si respectivele masini in categoria SUV-urilor atunci eu iti raspund ca nu au ce cauta acolo.

Dar dvs, d-le administrator puteti categorisii diferit Ml sau x5 de freelander? Toate sunt cat se poate de suv-uri, si, ca sa va raspund, nu am Maverik, am in schimb si freelander si ml. Land Rover Freelander este suv si asa va ramane, ca de altfel Mercedes Ml si multe alte masini bagate de dvs la Off road.

Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!
Link spre comentariu

Problema, domnule moderator, nu este ca am eu ML, ci ca Ml face parte din aceeasi categorie cu Freelander, Maverik sau alte masini de genul asta si sunt categorisite diferit, De unde apar diferentele acestea? Cine sau ce anume include o masina la off-road si/sau la suv?

Dar dvs, d-le administrator puteti categorisii diferit Ml sau x5 de freelander? Toate sunt cat se poate de suv-uri, si, ca sa va raspund, nu am Maverik, am in schimb si freelander si ml. Land Rover Freelander este suv si asa va ramane, ca de altfel Mercedes Ml si multe alte masini bagate de dvs la Off road.

Te rog frumos sa imi spui cad am spus eu sau unde am bagat eu ML-ul la categoria offroad.

Nu am scris destul de clar intr-un post anterior ca ML-ul il consider SUV?

De Freelander, da, poate fi considerat SUV.

Maverik-ul si Frontera in nici un caz.

Daca stam sa ne gandim bine, pana si ultimul model de Pajero e mai mult SUV decat offroad. Ce sa facem in situatia asta? Sa bagam marca Mitsubishi la ambele categorii?

Eventual sa imi spui mai clar care ar fi sugestia ta legata de forum.

Link spre comentariu

Pare putin ciudat.....urmatorul aspect......dansul e membru forumist de nici o luna........chiar asa, a epuizat toata informatia de pe forum, n-a mai gasit nimic care sa-l intereseze si deci, a epuizat fondul si acum il intereseaza forma ?

Da, sugestia are un miez de adevar, dar sincer, pentru un nou-venit ......e ca si cand intri in casa omului si te apuci sa-l intrebi de ce n-a pus sifonierul pe balcon ca e mai mult loc, de ce n-a pus frigiderul in living ca e mai la indemana, etc............

Link spre comentariu

Pare putin ciudat.....urmatorul aspect......dansul e membru forumist de nici o luna........chiar asa, a epuizat toata informatia de pe forum, n-a mai gasit nimic care sa-l intereseze si deci, a epuizat fondul si acum il intereseaza forma ?

Da, sugestia are un miez de adevar, dar sincer, pentru un nou-venit ......e ca si cand intri in casa omului si te apuci sa-l intrebi de ce n-a pus sifonierul pe balcon ca e mai mult loc, de ce n-a pus frigiderul in living ca e mai la indemana, etc............

1. Din pct.meu de vedere toti utilizatorii trebuiesc tratati la fel, asa ca vechimea mea pe forum nu are nici o legatura.

2. Despre informatii pot sa va spun ca atata timp cat exista useri exista intotdeauna si informatia, ea nu poate fi epuizata. Pot spune in schimb, ca da, am epuizat informatia in ceea ce prezinta interes pt mine, si da, am facut asta intr-un timp foarte scurt. Capacitatile mele mentale nu sunt puse in discutie la ora aceasta, deci rog doar raspunsuri pertinente. In cazul in care nu exista, prefer si asa ar fi normal, sa va abtineti. Nu trebuie sa epuizez informatia de pe forum, trebuie sa iau doar ce am nevoie, si eventual din experienta proprie sa dau sfaturi. Nu sunt un carcotas care cauta sa va critice, si inca de la inceput v-am rugat sa priviti pct meu de vedere ca pe unul contructiv. La baza discutiilor noastre interminabile sta faptul ca eu am ridicat urmatoarea problema: De ce freelander apare la off road si mercedes ml nu? Si, ca sa nu ma credeti vreun bagator de seama, va pot pune la dispozitie orice fel de date tehnice despre ambele masini, ca sa va demonstrez ca ambele sunt Suv-uri. Vreau doar ca masinile sa fie incadrate corespunzator, si nu in functie de nr de useri posesori de modell respectiv. Nu ar fi trebuit sa va simtiti deranjati, ci dimpotriva, ati fi putut incheia cu un raspuns simplu, si la subiect. Primesc in schimb niste raspunsuri pe care le-as cataloga la un nivel mult inferior decat gradul dvs de inteligenta.

Link spre comentariu

"Vreau doar ca masinile sa fie incadrate corespunzator, ...."

Si daca aceasta dorinta nu-ti va fi indeplinita ce-o sa faci ?

In loc sa participi la discutiile tehnice, unde zici ca ai avea suficiente cunostinte de impartasit, te cramponezi de un aspect minor efectiv......

Chiar asa tare te streseaza aspectul asta ???

Link spre comentariu

Te rog frumos sa imi spui cad am spus eu sau unde am bagat eu ML-ul la categoria offroad.

Nu am scris destul de clar intr-un post anterior ca ML-ul il consider SUV?

De Freelander, da, poate fi considerat SUV.

Maverik-ul si Frontera in nici un caz.

Daca stam sa ne gandim bine, pana si ultimul model de Pajero e mai mult SUV decat offroad. Ce sa facem in situatia asta? Sa bagam marca Mitsubishi la ambele categorii?

Eventual sa imi spui mai clar care ar fi sugestia ta legata de forum.

Sugestia mea ar fi sa scoateti toate suv-urile din categoria off road, pt ca freelander nu este un caz singular, sau sa intre toate suvurile la off road. Ne-a trebuit o zi ca cineva sa intrebe in sfarsit ce vreau:wink:. Vreau, pt ca sunt pur si simplu indragostit de acest site, sa-l construiti fara cusur, si masinile sa poata fi identificate dupa categorie, nu dupa cat de "off road" are numele. Unde caut date despre un suv? Raspuns: La categoria SUV. Atat de simplu este. Vreau ca informatia sa poata fi gasita la un simplu click, acolo unde toata lumea ar intui ca s-ar putea gasi.

Cu stima,

George

Link spre comentariu

"Vreau doar ca masinile sa fie incadrate corespunzator, ...."

Si daca aceasta dorinta nu-ti va fi indeplinita ce-o sa faci ?

In loc sa participi la discutiile tehnice, unde zici ca ai avea suficiente cunostinte de impartasit, te cramponezi de un aspect minor efectiv......

Chiar asa tare te streseaza aspectul asta ???

Incep sa primesc rasunsuri pertinente... A durat ceva. V-am dat o sugestie, in fond rubrica se numeste "sugestii forum". Problema principala este ca am fost tratat ca un copil primind niste raspunsuri puerile, 100% scrise in mare graba, si am considerat ca merit un raspuns pertinent. Primul dvs raspuns a fost... asa e construit site-ul... La fiecare intrebare trebuie sa primesc un raspuns. In schimb m-ati tratat cu spatele cu raspunsuri de 2 bani, pline de "ce-o mai vrea si asta?". Daca as fi primit acest raspuns de la inceput ar fi fost mult prea ok. Acum stiu, va ramane asa. Perfect. Am vrut doar sa fiu tratat cu respect si sa mi se raspunda pe masura si la subiect.

Multumesc,

Link spre comentariu

Sugestia mea ar fi sa scoateti toate suv-urile din categoria off road, pt ca freelander nu este un caz singular, sau sa intre toate suvurile la off road. Ne-a trebuit o zi ca cineva sa intrebe in sfarsit ce vreau:wink:. Vreau, pt ca sunt pur si simplu indragostit de acest site, sa-l construiti fara cusur, si masinile sa poata fi identificate dupa categorie, nu dupa cat de "off road" are numele. Unde caut date despre un suv? Raspuns: La categoria SUV. Atat de simplu este. Vreau ca informatia sa poata fi gasita la un simplu click, acolo unde toata lumea ar intui ca s-ar putea gasi.

Cu stima,

George

Stimabile

1. Mai soate din mesaje atatea "Vreau aia si Vreau aialalta" pentru ca deocamdata nu esti in masura sa ceri atat de imperativ ca sa ti se faca pe plac. Nu e nimeni sluga ta sau angajatul tau astfel incat sa te exprimi asa.

2. Nu incerca sa ne impresionezi cu un limbaj elevat pt ca oricum o dai cu "mucii in fasole" de unul singur. Ai inceput comentariile cu Opel Frontera , Ford Maverik si Freelander ca si cum toate ar fi SUV-uri. Singurul Freelander care ar putea fi considerat SUV. A ramas la sectiunea Landrover pt ca este un Landrover. Daca vrea cineva ca sa scrie despre el la sectiunea SUV-uri, e liber ca sa o faca.

3. Nu stiu cum ai stabilit tu categoriile Offroad si SUV cu care tot o dai intr-una. Sectiunea se numeste "Masinile noastre sau ca si ale noastre".

Subsectiunea SUV a aparut mult mai tarziu si nu am stabilit noi care masini se incadreaza acolo si care nu. E lasata asta la latitudinea celor care vor sa isi prezinte masinile acolo sau sa discute despre ele.

4. Aceste categorii nu au fost facute dupa numarul de membri posesori de o anumita masina asa ca nu tot scoate tampenii de genul asta doar ca sa impresionezi.

Primesc in schimb niste raspunsuri pe care le-as cataloga la un nivel mult inferior decat gradul dvs de inteligenta.

Cu asta in mod sigur nu ne impresionezi.

O sa te rog sa ne scuzi daca nivelul intelectual al raspunsurilor noastre nu ajunge la nivelul tau intelectual. Nu toata lumea e la fel de inteligenta ca si tine. Vom incerca sa ne adunam mai multi, poate poate vom ajunge la nivelul tau. Vom face o gramada...

Consider incheiate discutiile pe aceasta tema.

Link spre comentariu

Stimabile

1. Mai soate din mesaje atatea "Vreau aia si Vreau aialalta" pentru ca deocamdata nu esti in masura sa ceri atat de imperativ ca sa ti se faca pe plac. Nu e nimeni sluga ta sau angajatul tau astfel incat sa te exprimi asa.

2. Nu incerca sa ne impresionezi cu un limbaj elevat pt ca oricum o dai cu "mucii in fasole" de unul singur. Ai inceput comentariile cu Opel Frontera , Ford Maverik si Freelander ca si cum toate ar fi SUV-uri. Singurul Freelander care ar putea fi considerat SUV. A ramas la sectiunea Landrover pt ca este un Landrover. Daca vrea cineva ca sa scrie despre el la sectiunea SUV-uri, e liber ca sa o faca.

3. Nu stiu cum ai stabilit tu categoriile Offroad si SUV cu care tot o dai intr-una. Sectiunea se numeste "Masinile noastre sau ca si ale noastre".

Subsectiunea SUV a aparut mult mai tarziu si nu am stabilit noi care masini se incadreaza acolo si care nu. E lasata asta la latitudinea celor care vor sa isi prezinte masinile acolo sau sa discute despre ele.

4. Aceste categorii nu au fost facute dupa numarul de membri posesori de o anumita masina asa ca nu tot scoate tampenii de genul asta doar ca sa impresionezi.

Primesc in schimb niste raspunsuri pe care le-as cataloga la un nivel mult inferior decat gradul dvs de inteligenta.

Cu asta in mod sigur nu ne impresionezi.

O sa te rog sa ne scuzi daca nivelul intelectual al raspunsurilor noastre nu ajunge la nivelul tau intelectual. Nu toata lumea e la fel de inteligenta ca si tine. Vom incerca sa ne adunam mai multi, poate poate vom ajunge la nivelul tau. Vom face o gramada...

Consider incheiate discutiile pe aceasta tema.

Daca din discutiile noastre a reiesit ca va consider altfel decat inteligenti, si ma refer la MAX si ASTRAL, imi cer scuze public. Dupa ce am citit "n" raspunsuri ale voastre mi-am format o parere, si atunci am considerat ca merit raspunsuri inteligente, pt ca puteti. Daca as comenta oricare din pct-le de mai sus as deranja sau as fi inteles gresit. Max, Astral, va rog sa ma scuzati pt ca, poate, nu am stiut sa ma fac inteles si pt ca am poluat forumul. Sa nu credeti ca sunt ironic, sunt sincer.

Link spre comentariu

Vizitator giuno28

Imi pare rau sa o spun dar ma retrag din acest forum deoarece administratorul forumului nu imi da acces pe pagina de vanzari/cumparari/reclama sa pot sa accesez diversi comercianti de pe forum sa pot sa imi iau piese si una alta la masina .Imi pare foarte rau ca acest site a devenit unul 100% comercial si lumea nu mai poate sa posteze cea ce vrea numai ce i se da acces .Imi pare rau ca am participat la 2 umanitare anul trecut in iarna si am sustinut sus si tare ca participam in numele club4x4 si de fapt club 4x4 nu nea ajutat cu nimic din contra ne inchide usa in nas.multumesc

Editat de giuno28
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare