Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Sugestii Forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Sugestii Forum

Imi pare rau sa o spun dar ma retrag din acest forum deoarece administratorul forumului nu imi da acces pe pagina de vanzari/cumparari/reclama sa pot sa accesez diversi comercianti de pe forum sa pot sa imi iau piese si una alta la masina .Imi pare foarte rau ca acest site a devenit unul 100% comercial si lumea nu mai poate sa posteze cea ce vrea numai ce i se da acces .Imi pare rau ca am participat la 2 umanitare anul trecut in iarna si am sustinut sus si tare ca participam in numele club4x4 si de fapt club 4x4 nu nea ajutat cu nimic din contra ne inchide usa in nas.multumesc

Din ce stiu eu, si nu ma insel, tu ai mai avut inainte un cont : giuno25, sub care ID ai postat prima data la vanzare Nissan-ul 3.3.......nu-mi aduc aminte exact, dar stiu ca dintr-un anume motiv, (repet : nu mi-l amintesc exact !) acel ID a fost banat.

Ti-ai facut din nou cont cu ID-l actual, giuno28 si ai repus la vanzare Nissan-ul 3.3, ceea ce inseamna ca Max a dat dovada de clementa intr-o prima etapa.

Ce vreau sa spun de fapt ?

N-ar fi mai bine ca inainte sa te dai lovit si sa pozezi in victima inocenta , sa spui care e cauza pt care ti s-a restrictionat accesul la Mica Publicitate ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 336
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Imi pare rau sa o spun dar ma retrag din acest forum deoarece administratorul forumului nu imi da acces pe pagina de vanzari/cumparari/reclama sa pot sa accesez diversi comercianti de pe forum sa pot sa imi iau piese si una alta la masina .Imi pare foarte rau ca acest site a devenit unul 100% comercial si lumea nu mai poate sa posteze cea ce vrea numai ce i se da acces .Imi pare rau ca am participat la 2 umanitare anul trecut in iarna si am sustinut sus si tare ca participam in numele club4x4 si de fapt club 4x4 nu nea ajutat cu nimic din contra ne inchide usa in nas.multumesc

In mod normal tu ai ban pe acest forum de multa vreme.

Nu ti-a pasat si ai incercat din rasputeri sa intri inapoi facand alte conturi.

M-am facut ca nu vad si te-am lasat in pace.

Te-ai apucat sa postezi mesaje inutile NUMAI pentru a avea cele 20 necesare pt a posta la vanzari. E o chestie jenanta care au facut-o si alti useri si pe care nu o tolerez.

Ti-am sters o gramada de mesaje dar nu te-ai lasat si ai postat altele. La fel de inutile doar ca sa fie la numar. Vazand asta, ti-am restrictionat total accesul la sectiunile de mica publictate. Mi-ai dat mesaj ca sa iti ridic restrictia pt ca esti disperat ca sa iti vinzi Nissan-ul.

Legat de actiunile umanitare, nu stiu la ce actiuni ai participat dar eu zic ca ai facut-o pentru a ajuta niste oameni sarmani nu ca sa imi scoti mie ochii ca ai facut-o in numele Club4x4 mai ales ca nu ti-am cerut eu asa ceva.

Ce trebuia sa faci tu este un lucru destul de simplu. Trebuia sa respecti regulamentul forumului si sa nu iti bati joc de noi prin "manevrele" tale.

Nu voi tolera niciodata mojicii de genul celor facute de tine.

Ce logica ai bre. Adica forumul a devenit 100% comercial doar pt ca nu te lasam ca sa vinzi si sa cumperi. :ha:

Link spre comentariu

Ar fi utila reactivarea facilitatii de schimbare a culorilor predefinite ale forumului printr-un template (exista un tutorial mai vechi al lui Max care indica folosirea unei astfel de fucntionalitati).

Pe telefonul mobil (posibil problema browserului din tel) fontul apare cu o culoare gri pe fundal negru - aproape imposibil de accesat de pe echipamentele mobile, mai ales daca esti in teren si cauti tel de contact al unui coleg.

Link spre comentariu

Ar fi utila reactivarea facilitatii de schimbare a culorilor predefinite ale forumului printr-un template (exista un tutorial mai vechi al lui Max care indica folosirea unei astfel de fucntionalitati).

Pe telefonul mobil (posibil problema browserului din tel) fontul apare cu o culoare gri pe fundal negru - aproape imposibil de accesat de pe echipamentele mobile, mai ales daca esti in teren si cauti tel de contact al unui coleg.

Din pacate aceasta optiune era valabila pe vechiul tip de forum.

Pe acesta nu ne permitem acest lux din considerente tehnice.

Nu stiu ce telefon mobil ai tu dar pe telefonul meu se vede perfect.

Link spre comentariu

Desi am acces la toate sectiunile de pe acest forum, inclusiv vanzari, si nu tin neaparat sa apar ca avand un mare numar de posturi, am remarcat ca de ceva vreme nu mi s-au mai contorizat posturile facute. Va rog sa-mi spuneti daca gresesc eu undeva sau e doar ceva temporar.

Multumesc anticipat.

Postul acesta vad ca s-a contorizat :ha:. Poate e voodoo.

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I

Link spre comentariu

Desi am acces la toate sectiunile de pe acest forum, inclusiv vanzari, si nu tin neaparat sa apar ca avand un mare numar de posturi, am remarcat ca de ceva vreme nu mi s-au mai contorizat posturile facute. Va rog sa-mi spuneti daca gresesc eu undeva sau e doar ceva temporar.

Multumesc anticipat.

Postul acesta vad ca s-a contorizat :ha:. Poate e voodoo.

vanzarile nu se contorizeaza:wink:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Revin cu o rugaminte...la tehnic putem avea si un thread cu si despre vopsitorie? - sunt sigur ca avem printre noi oameni care se pricep la asa ceva si cred ca , cateva sfaturi utile am putea gasi intr-o rubrica dedicata mai ales ca fenomenul de home made in off-road pare sa ia amploare iar vopsitul incepand cu jante - bari si terminand cu componte de caroserie sau integral intra in acest proces.Ideea e sa stim ,sumar sau in amanunt cate ceva despre pregatirea piesei,pregatirea vopselei sau ce tip de vopsea folosim,proceduri de vopsire recomandate...etc.Tot la acest capitol s-ar incadra bine si partea de antifonat sau ce alte procedee de izolat pe sub masina or mai fi ; in caz de vopsit la service sa stim ce sa urmarim la receptia masinii...

Ideea e ca pentru a obtine cateva info despre vopsit in acest moment trebuie urmarite cateva posturi postate la diverse topicuri generale sau proiecte individuale iar informatiile vin combinate cu alte modificari/reparatii facute.

Multumesc, Florin

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cateva sugestii:

1. Cautarile dupa termenii scurti (maxim 3 caractere) nu sunt permise. Ceea ce inseamna ca nu pot cauta Y60, HDJ, LR2, GR etc.... Nu se poate rezolva cumva acest lucru?

2. Ar trebui stabilite cateva reguli legate de denumirea posturilor. La ora actuala sunt foarte multe topicuri de genul "Help!!!!!! Am nevoie de ajutor" sau "Intrebare" si 150 de useri dau click numai ca sa afle de fapt ca omul cauta un manual de crescut iepuri...

3. Filmele pe youtube: nu exista buton dedicat atunci cand scrii mesaj si mi se pare inutila acea regula de scoatere a codului http://www.youtube.com/watch?v= Ar trebui sa iei linkul cu copy/paste din browser si sa-l pui asa cum este.

4. Posibilitatea de a pune poze embedded si din Picasa. Picasa are doua functionalitati in acest sens (link la fotografie si incorporare imagine), eu am reusit (cu ajutorul lui Stef) sa pun o astfel de imagine de forum, dar procedura e greoaie, ar trebui un buton dedicat.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

1. E greoi sa pui inainte de Y61, HDJ etc si Nissan sau Toyota ? :ha:

2. Despre cum trebuie pus un titlu, este precizat in Regulament, chiar daca aceasta precizare este explicita la titlurile de la Mica Publicitate.......

Multe topicuri le-am redenumit eu, adaugand "sfat achizitie" din considerentul identificarii lor rapide la cautare.......

3. Mie nu mi se pare greu sa editezi un link youtube asa cum este descris in tutorialul respectiv.......

4. Pai daca tot ati facut probe, de ce nu l-ai pus pe Stef sa faca butonul de care zici ?

Link spre comentariu

1. E greoi sa pui inainte de Y61, HDJ etc si Nissan sau Toyota ? :ha:

Domnu' ia cauta dumneata Patrol Y61 si ai sa vezi ca nu-ti ia in calcul expresia Y61 ci numai Patrol. In schimb daca de ex. caut "manual Patrol" mi le ia pe amandoua... In plus, pleci de la premisa ca toata lumea foloseste amandoua cuvintele in topic.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Domnu' ia cauta dumneata Patrol Y61 si ai sa vezi ca nu-ti ia in calcul expresia Y61 ci numai Patrol. In schimb daca de ex. caut "manual Patrol" mi le ia pe amandoua... In plus, pleci de la premisa ca toata lumea foloseste amandoua cuvintele in topic.

Daca dai cautare dupa "Patrol Y61" (cu ghilimele) se ia in calcul si Y61. Problema e ca sunt foarte multi care nu pun in anunturi / postari numle complet al masinii si atunci topic-urile acelea nu vor fi afisate. De exemplu, daca topicul se numeste "vand diverse pentru Y60", atunci e mai dificila cautarea.

Link spre comentariu

Ca o sugestie ar fi daca s-ar putea face o sectiune de vanzari la fiecare marca de masini. Ex. daca am nissan sa intru la categoria nissan si sa fie o sectiune de vanzari , dezmembrari etc doar de nissan. Cred ca am vinde si cumpara sau gasi mult mai repede piesa dorita. Sper ca nu e deplasata sugestia.

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

Tot ca sugestie: nu se poate sa fie si partea de Nissan la fel de ordonata, la fel ca Toyota si LR? Respectiv, sa se puna pe caprarii Y60, Y61, Y160, W260, Navara, Pathfinder, s.a.m.d. Stiu, sa folosesc functia de "search"... dar ma gandesc cum e mai usor sa gasesti ceva ce te arde, si nu stii ce sa-i dai sa caute, sau pur si simplu nu ai timp sa astepti pana face el cautarea...:h5

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

o mica idee sa fie cateva skinuri la alegere pentru fiecare menbru .:wink:

Acest lucru nu este posibil decat daca folosim teme standard fara nici o modificare pt forum. Tema pe care am folosit-o inainte cat si cea pe care o folosim acum sunt teme personalizate.

Daca am activa mai multe teme, orice mica modificare trebuie facuta in toate temele. Aste inseamna timp foarte mult pe care nu il avem la dispozitie. :(

Link spre comentariu

Salut, Max !

De doua - trei zile, de cand cu noul look, pana la marginea ferestrei de browser, fie el Mozilla sau IE, raman circa 10mm de negru, si in stanga, si in dreapta. E o probleme de setare de la mine (ca n-am gasit-o), sau asa e gandita noua tema ?

Si daca asa e noua tema, nu se poate "cracana" ca sa ocupe frumos toata fereastra ? Sau e vorba de o versiune "economica" de tema ?

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

noul format al forumului nu e prietenos deloc cu firefoxul ce merge pe eee pc linux (sunt spatii neutilizate pe stinga si deapta si toate coloanele se vad ingramadite, asa incit nu pot vedea tot titlul topicului si nici a2a cifra de la informatia legata de ultima postare de pe un topic );

si cu browserul de pe blackberry bold am aceleasi probleme

...:((....pt mine a scazut foarte mult placerea citirii forumului......

probabil ca daca adopt obiceiul consumerist de a-mi upgrada netbookul si browserele va merge mai bine.....dar nu e asta spiritul forumului....de ce sa schimb ceva care functionea foarte bine cu altceva care eventual imi aduce in plus citeva briz-brizuri de care nu am nevoie si pe care trebui sa risipesc niste resurse.....:old

nu sunt nici circotas nici conservator.....dar chiar e mult mai putin placut de a sta pe forum

Link spre comentariu

noul format al forumului nu e prietenos deloc cu firefoxul ce merge pe eee pc linux (sunt spatii neutilizate pe stinga si deapta si toate coloanele se vad ingramadite, asa incit nu pot vedea tot titlul topicului si nici a2a cifra de la informatia legata de ultima postare de pe un topic );

si cu browserul de pe blackberry bold am aceleasi probleme

...:((....pt mine a scazut foarte mult placerea citirii forumului......

probabil ca daca adopt obiceiul consumerist de a-mi upgrada netbookul si browserele va merge mai bine.....dar nu e asta spiritul forumului....de ce sa schimb ceva care functionea foarte bine cu altceva care eventual imi aduce in plus citeva briz-brizuri de care nu am nevoie si pe care trebui sa risipesc niste resurse.....:old

nu sunt nici circotas nici conservator.....dar chiar e mult mai putin placut de a sta pe forum

George, eu stau in acest moment de pe telefon Samsung cu sistem android si forumul se vede excelent fara anomalii. In orice caz forumul e optimizat in mod special pt calculatoare dar, in timp vom lucra si la variante pt dispozitive mobile.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare