Andrei_vl Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: >> Sugestii Forum Ma bucur totusi ca am dezbatut putin ideea si am aflat si parerile voastre. De multe ori cand plec singur( la bureti, la bujor, la o cabana, etc.) simt totusi nevoie sa anunt pe cineva si daca as faceo aici m-as simti mult mai in siguranta decat daca ii spun unui prieten caruia intai trebuie sa ii explic pas cu pas la cine sa apeleze in caz de si sa sper sa nu uite. Oricum, de acum insist mai mult sa iau pe cineva cu mine, mai cu forta mai cu vorba buna :grin: Daca reusesc sa pun bine la punct ideea o sa deschid si topicul, cel putin asa de incercare. :tk ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: >> Sugestii Forum Ideea este pe cat de minunata, pe atat de periculoasa pentru ca asta inseamna ca nu cunosti prima regula din off-road sau daca o cunosti, mai bine o respecti : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38977-Reguli-de-off-road... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?55448-Legile-Off-road-ului ... stim teoria ... dar uneori "ne mananca" adica pleci cu familia la o plimbare soft ... apoi vezi o culme care iti da o priveliste superba sau iti povesteste un localnic un secret local ... musai sa iil vezi in vara aceasta eu am batut muntii Buzaului (si putin prin Vrancea) timp de 2 saptamani (e drept ca aveam in masina cort/saci dormit si apa/mancare pentru 1 saptamana, plus cartele pentru retelele active in zona). nu stiu daca e cineva care nu a incalcat niciodata regula cu iesirile in grup, dar oricum varianta cu anuntatul pe forum "plec, daca nu apar veniti dupa mine" ... nu e fezabila in forma aceasta ... poate trebuie slefuita un pic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: >> Sugestii Forum din punctul meu de vedere era mai ok sistemul de dinainte de a afisa data si ora mesajelor(5 minute in urma) decat cel de acum. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: >> Sugestii Forum din punctul meu de vedere era mai ok sistemul de dinainte de a afisa data si ora mesajelor(5 minute in urma) decat cel de acum. Cel de dinainte lasa loc interpretarilor legate de cele 7 zile pentru "up". REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: >> Sugestii Forum din punctul meu de vedere era mai ok sistemul de dinainte de a afisa data si ora mesajelor(5 minute in urma) decat cel de acum. la fel zic si eu ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: >> Sugestii Forum Cel de dinainte lasa loc interpretarilor legate de cele 7 zile pentru "up". serios? adica eu daca as vrea sa dau UP la ceva tre' sa astept 'shpe zile si 'sphe ore si 'shpe minute si sa calculez: ACUUUUUUUM!!!... pt. mine, simplu user, era in regula cu data si ora postarii. acum ma uit ca matza in calendar. referitor la UP, s-a mai discutat. non-available daca nu ai satisfacut stagiul. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: >> Sugestii Forum serios? adica eu daca as vrea sa dau UP la ceva tre' sa astept 'shpe zile si 'sphe ore si 'shpe minute si sa calculez: ACUUUUUUUM!!!... pt. mine, simplu user, era in regula cu data si ora postarii. acum ma uit ca matza in calendar. referitor la UP, s-a mai discutat. non-available daca nu ai satisfacut stagiul. LIKE!:grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: >> Sugestii Forum eu constat o neconcordanta intre ora reala si ora afisata pe forum. ar trebui ajustata ora la ora Romaniei, in general nu conteaza asta dar cand urmaresti ceva, devine dificil. si as mai avea o sugestie la sectiunea "Iesiri la sfarsit de saptamana": cand se da click, ar fi mai bine daca s-ar deschide direct zona de la anul in curs, in speta 2011, decat lista cu anii, de unde mai dai un clik, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: >> Sugestii Forum anunturile promo apar la mesaje noi (forum) ... desi exista mica publicitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vio Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: >> Sugestii Forum O sugestie am si eu: scoateti chestia aia cu 20 de posturi la sectiune "MIca publicitate",va rog!Eu am 5 posturi si nu pot sa aflu informatii decat sunandu-l pe respectivul. Multumesc. :wink:Aro 244 1992 motor/cutie vauxhall frontera 2.3 :grin: IMS 1974 motor ford transit 2.5 aspirat/cutie ARO 4+1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: >> Sugestii Forum O sugestie am si eu: scoateti chestia aia cu 20 de posturi la sectiune "MIca publicitate",va rog!Eu am 5 posturi si nu pot sa aflu informatii decat sunandu-l pe respectivul. Multumesc. Tocmai de aceea se trec date de contact in fiecare anunt. Daca ai nevoie de detalii, il contactezi direct pe vanzator nu umpli topicul cu discutii de tip chat. Pe un site de anunturi poti sa faci asa ceva? Nu. Inca ceva, faptul ca te apuci de scris mesaje INUTILE numai asa de umplutura ca sa ajungi la cele 20 nu te ajuta. Editat Octombrie 22, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: >> Sugestii Forum anunturile promo apar la mesaje noi (forum) ... desi exista mica publicitate Da, stim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: >> Sugestii Forum :tk:cl Editat Octombrie 22, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: >> Sugestii Forum anunturile promo apar la mesaje noi (forum) ... desi exista mica publicitate A mentine online un forum costa bani. Practica incetatenita in intreaga lume e sa fie obtinuti din publicitate. Varianta facila, dar deseori deranjanta pentru membri e sa accepti sa faci reclama la oricine se ofera sa te plateasca, cum ar fi de exemplu google ads. Fara sa ma leg ca te trezesti cu reclama la ace brice si carice, lame si chiloti de dame, ai vazut vreodata ce probleme poate genera Google ads la viteza de incarcare a paginii? Max a mers pe publicitate legata strict de offroad, cu bannere si vanzatori autorizati. E normal ca cei care platesc sa fie vizibili, parerea mea! Culmea, anunturile alea mai sunt si utile :) Oricum, exista mica publicitate, dar vanzatorii autorizati nu sunt mica, ci mare pubicitate. Sunt afaceri, nu vanzatori de ocazie. Editat Octombrie 22, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: >> Sugestii Forum Zoli, din pacate pentru noi, suntem tributari lui vstef cu aceasta disfunctionalitate ca in definitiv, separarea forumului de Mica publicitate tocmai de aceea s-a facut si nu ca sa se bage pe gat userilor anunturilor de vanzari......:h5 Steeeeeeeeffffff !!!!!!!!!!!!!!! HEEEELP !!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: >> Sugestii Forum Zoli, din pacate pentru noi, suntem tributari lui vstef cu aceasta disfunctionalitate ca in definitiv, separarea forumului de Mica publicitate tocmai de aceea s-a facut si nu ca sa se bage pe gat userilor anunturilor de vanzari......:h5 Steeeeeeeeffffff !!!!!!!!!!!!!!! HEEEELP !!!! Stef e in Franta la surioara lui .........pt cateva saptamani , zile .......asa ca sparge coduri daca poti :ha: Unde mai pui ca a plecat cu mertul din 79:grin: daca ajunge in tara e o masina :1 Editat Octombrie 23, 2011 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: >> Sugestii Forum Am lasat sectiunea Promo vizibila intentionat si pe forum si pe Mica Publicitate... Colegii care activeaza in aceasta sectiune sunt Parteneri Forum si sustin acest forum, astfel incat am considerat sa ii sustinem si noi prin aceasta "vizibilitate". Practic ce a spus f_zoltan surprinde ideea. :grin: P.S. Mercedesul e din 1977 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: >> Sugestii Forum Am lasat sectiunea Promo vizibila intentionat si pe forum si pe Mica Publicitate... Colegii care activeaza in aceasta sectiune sunt Parteneri Forum si sustin acest forum, astfel incat am considerat sa ii sustinem si noi prin aceasta "vizibilitate". Practic ce a spus f_zoltan surprinde ideea. :grin: P.S. Mercedesul e din 1977 :grin: Colegu astepta-m poze cu mertul din 77 in Franta , ai grija pe unde umbli , ca ai nr de ro :grin: sa nu puna francezu ochii pe ea :dr3 Drum bun colegu :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 (editat) Re: >> Sugestii Forum Am lasat sectiunea Promo vizibila intentionat si pe forum si pe Mica Publicitate... Colegii care activeaza in aceasta sectiune sunt Parteneri Forum si sustin acest forum, astfel incat am considerat sa ii sustinem si noi prin aceasta "vizibilitate". Practic ce a spus f_zoltan surprinde ideea. :grin: P.S. Mercedesul e din 1977 :grin: Asa o fi cum zici tu, dar sa stii ca inca mai "sare" la unele anunturi din Mica Publicitate in Forum : In prima poza, a "sarit", in a doua, nu, desi e vorba de aceeasi rubrica Si aici a "sarit"........ Editat Octombrie 24, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 (editat) Re: >> Sugestii Forum Imi par tare aiurea unele titluri de topicuri gen:"salut","Am o problema","Ajutati-ma"...,etc. Titlul unui subiect nou (new post) trebuie sa fie clar si relevant pentru mesajul postat astfel incat cititorii sa nu fie indusi in eroare. Vad ca este specificat si in regulament dar nu se respecta si nici nu se modifica. "- Titlul topicului trebuie sa mentioneze explicit si descriptiv produsul în cauza." LE:Mai ceva:Aiurea mi se par si raspunsurile de genul "ai pm'. Oare userul nu vede ca are mesaj privat? Daca ma intereseaza ceva anume de la vanzari (unde pretul paremi-se este obligatoriu prin regulament) nu mi se pare ok sa se raspunda cu ai pm.Maine intreaba altul acelasi lucru...Daca vroiam pm dadeam un pm nu un up. Editat Noiembrie 3, 2011 de Cristian S. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: >> Sugestii Forum Imi par tare aiurea unele titluri de topicuri gen:"salut","Am o problema","Ajutati-ma"...,etc. Titlul unui subiect nou (new post) trebuie sa fie clar si relevant pentru mesajul postat astfel incat cititorii sa nu fie indusi in eroare. Vad ca este specificat si in regulament dar nu se respecta si nici nu se modifica. "- Titlul topicului trebuie sa mentioneze explicit si descriptiv produsul în cauza." LE:Mai ceva:Aiurea mi se par si raspunsurile de genul "ai pm'. Oare userul nu vede ca are mesaj privat? Daca ma intereseaza ceva anume de la vanzari (unde pretul paremi-se este obligatoriu prin regulament) nu mi se pare ok sa se raspunda cu ai pm.Maine intreaba altul acelasi lucru...Daca vroiam pm dadeam un pm nu un up. :g Ma dispera si pe mine cand vad titluri laconice de genul celor de care spui tu. De multe ori am editat si am inlocuit eu titlul in functie de continutul topicului desi normal ar fi fost ca sa le sterg pana initiatorul respecta regulamentul. Aceeasi situatie si cu mesajele de genul "Ai PM". Ma dispera cand vad asa ceva. Oameni buni care faceti asa ceva, renuntati la practica asta deoarece este de prost gust. Mi-e sila de asemenea cand vad anunturi incomplete. Bai fratilor, ce e atat de greu ca sa treci pretul, datele de contact si poze ale produselor pe care le vindeti? Cand va stergem anunturile ne sariti la gat ca suntem comunisti. La date de contact, nu va obliga nimeni ca sa treceti numarul de telefon, va inteleg, nici mie nu imi place ca sa pun numarul de telefon, dar o adresa de email sau alta metoda de contact tot se poate pune. Atat eu cat si moderatorii ne-am saturat ca sa tot intervenim si sa va atragem atentia. Am repetat problemele astea de atatea ori ca deja mi-e rusine sa mai deschid discutia. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: >> Sugestii Forum pentru aia cu PM-ul poate exista o explicatie: mie mi se pare de bun simt sa raspund la un PM, dar pentru multi colegi de-ai nostri se pare ca asta nu face parte din regulile de buna crestere si pur si simplu ignora PM. De aici probabil cei ce trimit PM posteaza lucrul asta, poate-poate vor primi raspuns. Nu de alta, dar daca nu raspunde nu ai de unde sti ca omul in cauza ti-a si citit PM-ul. Sa nu raspunzi la PM este ca si cum ne intalnim undeva, iti adresez o intrebare sau incerc sa vorbesc cu tine, iar tu te uiti prin mine sau iti muti privirea in alta parte. Ce o fi asa greu sa raspunzi? E gratis ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: >> Sugestii Forum In vechile formate ale forumului exista "Outbox" si"sent Items" (sau ceva de genul). si atunci vedeai cand/daca omul a citit respectivul PM. Oricum si pe vremea aia vedeai "ai PM", "si tu ai PM" .... Nu exista o functie, ceva sa se vada ca omul a vazut PM-ul ala ? Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: >> Sugestii Forum Ba da , exista o functie prin care nu mai ratezi pm-urile si anume se poate opta ca noul pm sa se deschida intr-o fereastra noua si astfel, vrand-nevrand nu ai cum sa mai ratezi sa nu vezi ca ai mesaje noi : Nici Outbox, nici Mesaje trimise nu te ajuta sa vezi daca omul a primit sau chiar citit un pm, astea iti arata doar daca un mesaj a plecat de la tine catre el. Editat Noiembrie 4, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alecsutzutm Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: >> Sugestii Forum Cred ca asta este singurul topic unde pot scrie si eu ceva...La mica publicitate nici macar la alte anunturi nu pot scrie, dar mai sa adaug eu...cel mai aiurea forum ever !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate