Cristi S Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Sfat achizitie navara D 22 Salutare. Adyytza06, te rog sa-mi spui si mie cum de ai scos un consum de 7. Poate reusesc sa-l scot si eu. Sincer sa mergi cu ea cu viteza de 140 km/h e moarte pentru motor iar consumul sub 10-11 nu coboara(neincarcata). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Sfat achizitie navara D 22 Salutare. Adyytza06, te rog sa-mi spui si mie cum de ai scos un consum de 7. Poate reusesc sa-l scot si eu. Sincer sa mergi cu ea cu viteza de 140 km/h e moarte pentru motor iar consumul sub 10-11 nu coboara(neincarcata). Salut! M-ai pus pe ganduri asa ca am recalculat bonurile de motorina din Germania pana acasa. Intr-adevar nu au fost 7 litri...per total mi-a iesit un consum mediu de 8,7 iar ca varf am avut 10 la suta pe distanta de 450 km (Nitra, Slovacia - Cenad, Romania). Viteza oscila intre 120 - 140 km/h pentru ca eu trebuia sa ma tin dupa cealalta masina (Passat b6). Si ca viteza am avut un varf de 175 pe de o parte ca trebuia sa ajung cealata masina iar pe de alta parte ca vroiam sa vad si ce poate. A fost prima si probabil ultima data cand mai ajunge acolo (din cauza soselor si a mea ca nu conduc cu viteza). Iar de cand am ajuns acasa, nu depasesc 100 km/h iar turometrul nu indica mai mult de 2100 rpm in treapta a 5 a. Vitezele le schimb tot in jur de 2000, cu putin peste pentru ca e suficient. Masina nu e 4x4, e un pick-up cu 2 locuri 4x2, probabil ca si asta face diferenta. Si cu ocazia asta imi cer scuze daca am indus in eroare prin comentariul meu mai putin exact. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate