UCAZ Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Salut ! La ultima iesire am reusit sa sparg luneta Ma poate ajuta cineva? Are cineva de vanzare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Luneta Hardtop @ucaz incearca la Vas autoglas din Ploiesti.:old De acolo mi-am luat parbrizu' pt. LJ... :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Luneta Hardtop Am intrebat si nu au. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Luneta Hardtop La ...domnul ( nu-i stiu numele ) la Blejoi , care are mai multe masini ...cred ca are ce-ti trebuie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Luneta Hardtop La ...domnul ( nu-i stiu numele ) la Blejoi , care are mai multe masini ...cred ca are ce-ti trebuie . La Dancor? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Luneta Hardtop La ..0722 305 300. Cum spuneam , nu stiu numele . La sf. sapt. ma duc la Ploiesti la concurs cu fata mea , mare dansatoare , si vreau sa ajung la el sa pun mina pe doua usi de rezevor , doua gituri de rezervor , un al doilea rezervor , toate de 160/260. Mi-a confirmat ca are , deci e posibil sa aiba si luneta . Trebuie intrebat , poate sare norocul ca iepuroiu', cine stie . De geamuri ...n-am intrebat , nu-mi trebuie ... Cine e Dancor ? Cred ca nu poluam prea mult , e un colt obscur ....oricum scuze de off. Prefer sa discutam la vedere , poate mai sint si altii in nevoie , iar informatia e oricind binevenita . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Luneta Hardtop Poti opta pentru un plexiglass, incasabil, din cel folosit pentru reclame (daca intrebi la un astfel de atelier, stiu cei de acolo ce sa-ti ofere). Grosimile variaza de la 3 mm la 6 sau 7 mm, nu mai stiu exact. In rest, taiat pe forma geamului spart, gaurit pentru sistemul de inchidere si stergator. Succes! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Luneta Hardtop La ..0722 305 300. Cum spuneam , nu stiu numele . La sf. sapt. ma duc la Ploiesti la concurs cu fata mea , mare dansatoare , si vreau sa ajung la el sa pun mina pe doua usi de rezevor , doua gituri de rezervor , un al doilea rezervor , toate de 160/260. Mi-a confirmat ca are , deci e posibil sa aiba si luneta . Trebuie intrebat , poate sare norocul ca iepuroiu', cine stie . De geamuri ...n-am intrebat , nu-mi trebuie ... Cine e Dancor ? Cred ca nu poluam prea mult , e un colt obscur ....oricum scuze de off. Prefer sa discutam la vedere , poate mai sint si altii in nevoie , iar informatia e oricind binevenita . Scuze nu am fost prea explicit! Tu spui de prietenul nostru Lucica! El are parcul in Bucov-Valea Calugareasca! Super baiat! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Luneta Hardtop Da..scuze , l-am incurcat in capul meu ...in care am si tornade ..si cascade ...si doua curcubee... Are recomandari bune ...baiatul de care discutam , nu capul meu... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Luneta Hardtop Am fost si la Lucica si din pacate nu are Pana gasesc original o sa incerc ceva din plexiglas . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Luneta Hardtop Noi de obicei folosim duplex pentru geamuri drepte la dimensiunea ta costa aprox 50-60 ron la o firma de geamgiu. In Brasov avem asa ceva tre sa aveti si la voi . Avantajul este nu se zgarie asa usor ca plexiglasul si daca se sparge nu se transforma in niste sulite ascutite ( nu degeaba la masini de concurs ele sunt interzise) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate