suzimm Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 avand in vedere cva pretul benzinei creste,,,si va mai creste m-am gandit sa trec la niste gume mai "economice'', acum am niste resapate tz gomme care m-au servit ireprosabil dar care imi adauga la consum 2 l de benzina la 100km...am in plan sa le tin doar pt distractie....asa ca astept niste sfaturi utile de genul,,,,marca de gume AT dimensiuni 195 sau 215 r15 cu greutatea cat mai mica....ps,,va rog nu veniti cu comentarii de genul cine are masina de teren nu se uita la consum,,eu folosesc masina ca si masina de lucru deplasandu-ma la clienti acasa asa ca orice ban in plus se rasfrange asupra facturii finale achitate de beneficiar,,, audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: model anvelope samurai... Si cand te deplasezi la lucru pe unde te deplasezi? Daca mergi doar pe asfalt si maxim pe forestier ia-ti niste Ht-uri sau daca tot vine iarna unele de iarna. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: model anvelope samurai... ma deplasez 50% asfalt 50 % drum de tara si odata cu venirea toamnei si zone cu noroi si apa audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: model anvelope samurai... Goodyear Wrangler, profil MT. Nu stiu daca se gasesc pe exact acea dimensiune. Ai calitate, pereti ranforsati si merg si foarte bine pe asfalt. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: model anvelope samurai... At 215/75/15 de la Bfg. Tocmai usoare nu sunt, dar sunt M+S. Au peretii intariti. Asta e si unul din motivele pentru care le-am ales. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 (editat) Re: model anvelope samurai... ce parere aveti de aceste gume ..s-ar incadra in cerintele mele de polivalenta si economie? Editat Octombrie 7, 2011 de Astral audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: model anvelope samurai... A mai fi o intrebare, cati bani vei sa investesti in anvelope. Zic eu ca ideale ar fi si niste AT-uri (multe sunt mixte, deci vor merge si la iarna), sau daca iesi si prin noroi MT-uri gen http://www.google.ro/search?q=bf+goodrich+mt&hl=ro&source=hp&gs_sm=c&gs_upl=2281l5703l0l8968l9l9l0l3l3l0l360l1048l2-3.1l4l0&oq=bf+goodrich+mt&aq=f&aqi=g-e1g9&aql=. Eu am avut asa ceva multa vreme pe o masina pe care o foloseam zilnic. Ca si dimensiuni pe Samurai-ul stock punem maxim 215/75/R15, preferabil a fi sa mergi pe ce stie in talon daca vrei sa ai un consum optin. Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: model anvelope samurai... ce parere aveti de aceste gume http://www.cauciucuricauciucuri.ro/cauciucuri-all-season-Dunlop-At2-grandtrek-195-80-15-8837.html ...s-ar incadra in cerintele mele de polivalenta si economie? Fata de BFG AT sunt putin mai de strada deci mai economice. Cred ca si pretul e mai mic. Sa nu te astepti sa faca minuni in noroi. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate