koais Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 (editat) Editat Septembrie 7, 2011 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Sa intelegem ca esti aproape sa iei o decizie? Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Decizia este ca si luata, astept sa vina un model, fizic, la reprezentanta si sa lamuresc cateva detalii legate de optionale. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 (editat) Re: Vreau SUV, de care? Modelul l-am vazut cu ochi mei la salonul auto din Barcelona, anul asta. Mi-sa parut foarte fain in toate aspectele :wink:. Succes:h5. Editat Septembrie 23, 2011 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Vreau SUV, de care? A venit septembrie si nu a venit modelul de test, nu mai am rabdare, asa ca il voi comanda zilele astea. Pt doritori, ca sa va vina masina in decembrie, trebuie sa comandati neparat jante pe 18" si o tapiserie full piele. Lucru care mie mi se pare aiurea de indesat pe gat, asa ca voi astepta pana in ianuarie si o voi lua cu piele+alcantara (pachet pure) si jante pe 17. O alta balarie e faptul ca masina vine standard cu kit de reparatie iar daca vrei janta de tabla ca rezerva, e disponibila minim de 18". Penibil. CA preturi ce mi se par aberante, mai sunt, cutia de viteze automata, +2500 eur, vopsea metalizata (standard e doar alb) 700 eur si altele, preturile sunt fara TVA. PEntru o gama mai larga de variante de optionale, care in romania nu sunt inca in lista, puteti lua masina de la dealeri ce aduc masinile de la comercianti din Germania. Veti beneficia si de un discount mai bun. Eu am obtinut 10% reducere la pretul final. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: Vreau SUV, de care? Buna seara ! In AutoBild-ul de Germania de vinerea trecuta (16 septembrie), este un test cu Evoque 2.2TD4. Printre altele, se afirma ca: - motorul este silentios si economic, Euro 5, transversal, distributie cu curea, 150CP/4000rpm si 400Nm/1750rpm. - cutia manuala in sase trepte este cam "lunga" in rapoarte. - suspensia comoda, dar rotile (optionale) de 19" strica tot. - inclinari relativ mari ale caroseriei in viraje, masina are 1790kg la gol. - directie moale, fara prea mare feedback. - versiunea in trei usi mai scumpa decat cea in cinci usi. Ca si concurenti, sunt luati in considerare Q3, X1 si Tiguan (proaspat liftat), din marcile europene. Ar mai fi si Antara si Kuga, zic eu, dar nu se vorbeste despre ele. Plus coreenii si japonezii... Stima, Dragos Editat Septembrie 19, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Multumesc! Decizia a fost luata, avansul platit. Range Rover Evoque, 2.2 TD 150 cp, vopsea metalizata, cutie automata, jante pe 17" si piele + alcantara (am tinut mortis), incalzire in toate scaunele + parbriz si duze si proiectoare ceata. Pentru ca nu am vrut piele integral si jante pe 18" o sa mai astept o luna. Eu zic ca a meritat, deoarece alcantara e mai buna iarna/vara si diferenta de talon ajuta. Pana in ianuarie 2012....asteptam cu sufletul la gura. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Sa fie intr-un ceas bun. Pobeda! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Sa fie intr-un ceas bun! Acum am ajuns sa asteptam si noi cu tine petru a ne impartasi impresii....:grin: Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 (editat) Re: Vreau SUV, de care? Multumesc pentru urari! Asteptarea e grea, mai ales ca inca nu l-am vazut la fata si/sau pipait vre-un frate. O mica prezentare o gasiti aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66680-Range-Rover-Evoque Editat Octombrie 5, 2011 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2012 (editat) Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque In sfarsit am avut parte si de vreme buna. Avand in vedere ca de 4 luni de cand e in gospodarie, am facut cu el 500km, e pacat sa-l tin in garaj, va fi folosit de un alt membru al familiei. Editat Februarie 28, 2013 de Astral Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2012 (editat) Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Editat Februarie 28, 2013 de Astral Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Curat bijou ! :bravo Sa te plimbe cu placere !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque In sfarsit domnu', off ce invidie mi-ai creat acus.:grin: Nu pot decat sa-ti spun ca-mi pare rau ca nu ai timp sa te bucuri de ea, dar va veni si vremea aceea.:x Sa te poarte sanatos. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 15, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Cristeandm multumesc pentru urari. Asta e. Imi voi lua o troscoleta pt sufletelu meu cu care cei 2-3000 de km condusi in ro sa fie facuti in off-ROAD Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque e pacat sa-l tin in garaj, va fi folosit de un alt membru al familiei. Ca in multe familii, banuiesc ca sotia conduce cea mai buna frumoasa a familiei. :grin: Am multe exemple in acest sens. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sofer Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Felicitari pentru masina, arata fabulos si sunt sigur ca se conduce pe masura! Noutati? Alte poze? Toate bune.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque in curand facem 1 an si 6000 de km :'( nici o problema. totul functioneaza stas, nu pare a fi facuta de engleji. Pe zapada si nisip pluteste. Cutia de discovery automata este absolut bestiala. In noroi nu vreau sa stiu cum se comporta ;-) Am mers de curand 300km cu BMWx3. Cei de la TopGear au 100% dreptate. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sofer Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Felicitari, au fost 6000 de km. si 6 milioane de zambete, nu-i asa :) ? Eu inca adun si scad banii, deocamdata nu-mi iese la socoteala sa ma duc victorios la LR s-o comand :))))! Ceva intamplari legate de masina, tehnica, reactii ale oamenilor, etc ? Toate bune :) .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Reactia este extrem de pozitiva, e un intorcator de capete. Sunt inca destul de putine in Ro. Intamplari nu am ce sa povestesc. Consum cu 2 persoane in masina si bagaje, in afara orasului, din care jumatate pe autostrada 120-130 a fost 7l In oras 7-8.5 in functie de trafic. E un pic rigida din cauza faptului ca e mai scurta decat Freelanderul, dar sta impecabil in curbe. Cateodata am impresia ca sta mai bine ca Golf-ul meu cu suspensie sport. Chiar si nou, vei obtine un pret mai bun in alte tari, la noi, importatorul e o lepra profitoare. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Prin noiembrie am profitat de bunatatea unui prieten de la "lepra profitoare" si m-am dat cu un Evoque benzinar,varf de gama - 2 litri,240 cp,automata, echipare full - masina e senzatie din toate punctele de vedere (contrar aparentelor,stai comod si in spate). Sfatul meu pentru prietenul cu care am fost si caruia i se pusese pata pe modelul respectiv a fost sa-si ia un Discovery 4,era la aceeasi bani (multi) - Evoque e o bijuterie si ca orice bijuterie e dedicata femeilor!:grin: PS Depinde de tara si de volumul de vanzari al dealerului,diferente asa de mari incat sa merite drumul,cazarea,combustibilul,timpul pierdut si alte cheltuieli nu sunt.Cu orice dealer din Romania poti negocia la sume de genul asta si ceva tot obtii. Nu te lua dupa preturi de pe net - avantajul real sa cumperi din alta tara UE e neplata tva la plata cash sau cu leasing extern. :h5 1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tata Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Ei acum cum este Range Rover Evoque ? Ca si pe mine ma bate un gand , te rog da-mi un sfat. Cu stima, Ricanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Sfatul meu este sa citesti topicul, post cu post si sa vii cu intrebari clare. Te astept! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sofer Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Din nou salutari, colegi! Koais, cum merge bijuteria :) ? Ce plusuri si minusuri au mai aparut? Vreau sa te intreb ceva, te rog... "Lepra profitoare" a aparut in peisaj cu o promotie, uite ceva de genul asta http://www.autovit.ro/land-rover-range-rover-evoque-C27861488.html , la care probabil s-o mai putea negocia "ceva" de cateva sute de euro acolo!!! Binenteles ca oferta e pe toata tara, masina asta am dat-o ca exemplu.... Este buna oferta? Se poate si mai bine? Sau ca sa fiu mai concis, e vorba de un Pure automat, dotat cu P4+P5, roata rezerva pe 18, si cam atat; de remarcat totusi echiparea standard bunicica, recunosc :) ! Deci, de oferta asta la raport masina/pret ce parere ai? Mai am cateva curiozitati....pe masina ta dupa cat (cred eu) am inteles ai dotat-o cu pachetul P1. Probabil si P4+P5. Dar la tine P1 e fara jante pe 18 si scaune din piele? Nu tin neaparat la astea doua dotari, doar displayul ala de 8 cu tot ce vine la pachet imi facea cu ochiul.... Sunt unele optionale nesimtit de scumpe, cheia inteligenta la aprox. 1000 de euro cu TVA imi pare ca bate orice record.... Nu mai zic de cum trebuie sa imperechezi tot felul de optiuni, gen camera video marsarier cu senzori parcare fata, si cheia aia inteligenta (probabil placata cu aur :))) ) trebuie combinata musai cu oglinzi rabatabile electric. Si amandoua la randul lor obligatoriu cu sistemul audio de are display-ul de 8 cu touchscreen, ala de baza pe 5 este un soi de paria! In fine, mai tre' sa fie si niste dureri de cap, nu-i asa? Toate bune si spor la condus.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Astept o bijuterie, Range Rover Evoque Promotia arata f bine, aceeasi configuratie o am si eu, doar ca fara xenon, e ieftin upgrad-ul, dar eu am un dinte impotriva xenon-ului. Eu nu iti recomand jante mai mari de 17, iar toate anvelopele 17,18,19,20... au aceeasi latime. Doar inaltimea balonului difera. Afecteaza confortul. Tapiseria din pachetul din link e f ok. Ca si optionale, eu am luat doar cutia automata, care face toti banii. Restul, asa cum zici si tu, vin in combinatii ciudate si costa enorm. Oricum configuratia de baza iti ofera tot ce doresti. Ciudat, ca eu am cheie inteligenta, dar nu am platit in plus pentru ea. Era in standard cand am luat-o eu. Bube? S-a mers f putin cu ea si pe distante scurte asa ca bateria a dat semne ca moare. Am facut un drum lung si s-a incarcat la loc. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate