Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

New Proiect: Dominator

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: New Proiect: Dominator

Tot pana intr-o mie sunt! NU mi-a placut mersu la pompa de injectie ...si am dat-o jos si am trimis-o la o mica plimbare ...la reglat! IN restul motorul e gata ...sper sa ajung sa-i trag si nieste poze!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnu'........persoanele cu ginduri la proiecte similare si manii cu fiare 4x4 asteapta poze......pt delectare si idei.....

:1 ...treceam zilnic pe linga masina,si admiram....... am vazut-o si in timpuri mai bune.......

Spor la treaba......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Or sa vina si pozele ... dar prefer sa strang ceva mai multe (mai multe etape)... adica sa se vada ceva!

Chiar daca sunt la inceput iti top spune ca merita! Daca nu te arunci cu capul inainte ... faci una dinasta sa mearga cu buget mic!

Link spre comentariu

Speranta.......saraca....... :ti

Am plecat pe aceeasi idee ca tine......si am ajuns la un Patrol 33D.....acum in curte la Don Luigi.......

Care mi-a dat ban ca-l stresez cu telefoanele :ha: .......cica ma suna el sa-mi spuna cind pot sa-l vad :bc .....functional :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Cand te apuci de una din asta s-o faci sa mearga trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

1.Service serios sau meserias priceput

2.Furnizor de piese serios

3.Rabdare

4.Ceva bani

Sincer aveam in desfasurare doua proiecte, la unul am renuntat din cauza furnizorului de piese (total neserios)!

Si inca un lucru: trebuie sa urmaresti pas cu pas meseriasul si service-ul sa nu iti faca treaba in dorul lelii! Comunicarea este ESENTIALA! Iar daca meseriasul se eschiveaza sa comunice cu tine eu zic sa-l schimbi! In fond si la urma urmei el iti face un serviciu CONTRACOST si nu este normal sa se eschiveze sa comunice cu tine (asta numai daca nu a trecuta pe o linie de asteptare sau linie moarta proiectul tau) Nea Luigi, iarta-ma dar asa sunt eu!

Cand faci un motor trebuie sa verifici si sa remediezi orice nefunctionalitate sau orice probleme ale anexelor motorului si anume:pompa de injectie, alternator, electromotor, distributie, pompa de apa etc ...In general e bine sa schimbi TOATE elementele de cauciuc (garnituri, semeringuri, furtune, curele) daca masina este stata!

Link spre comentariu

Speranta.......saraca....... :ti

Am plecat pe aceeasi idee ca tine......si am ajuns la un Patrol 33D.....acum in curte la Don Luigi.......

Care mi-a dat ban ca-l stresez cu telefoanele :ha: .......cica ma suna el sa-mi spuna cind pot sa-l vad :bc .....functional :grin:

Domnu, eu unul prefer ca ceea ce se desfasara cu masina dumitale la mine in service sa aibe un caracter confidential, asta in primul rand pt protejarea intereselor dvs. Nu cred ca acest canal de comuicare va fi favorabil dvs, dar, totusi , ca sa ma angrenez in schimbul public de informatii va comunic ca masina dvs e cam Daramata, are o groaza de fire si cabluri lasate in aer, de ma mir cum nu ati luat foc pe drum , instalatia electrica e ba pe 12V ba pe 24V..........iar electromotorul a decedat complet ! E bine asa?

te astept, pe piciorul sanatos si cu cele doua carje cool sa vii sa vezi despre ce e vb !

Editat de Astral

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Nea Luigi! Decat sa carpesti mai bine inlaturi TOATE matzele! Si pui o instalatie electrica stock! Electromotorul se poate repara f usor (prin schimbarea partilor componente defecte - gasesti la Al Padrino tot ce vrei ptr electromotoare la preturi decente / sau exista varianta unui electromotor SH functional)

Orice improvizatie pe instalatia electrica facuta fara elementele specifice de siguranta poate aduce mari neplaceri cand ii este lumea mai draga!

Link spre comentariu

Nea Luigi! Decat sa carpesti mai bine inlaturi TOATE matzele! Si pui o instalatie electrica stock! Electromotorul se poate repara f usor (prin schimbarea partilor componente defecte - gasesti la Al Padrino tot ce vrei ptr electromotoare la preturi decente / sau exista varianta unui electromotor SH functional)

Orice improvizatie pe instalatia electrica facuta fara elementele specifice de siguranta poate aduce mari neplaceri cand ii este lumea mai draga!

Luigi, ce sa te mai chinui sa repari electromotoare. Unul nou tot de la Al Padrino. Doar RZV plateste :ha: :ha: :ha:

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Nu, nu, nu ...vezi ca exista tehnologie noua: bluetooth!

PS- da acilea se vb de un hilux nu de firele matali! :bb Sa ai spor !

Link spre comentariu

Ti-ai vandut "baba" (nissanu') si ti-ai luat alta caruta? Sa stapanesti sanatos martzoaga! Ce vrei sa spui cu poza aia ca nu inteleg ...Se vede de la Posta Calnau ca esti tare coolt! Oricum sa te feliciti ca nu am adus nici una din masinile mele la tine! Aveai viata grea! :-P

Link spre comentariu

Nimeni nu are sufletul usor cand are un bussines din care isi hraneste familia lui si alte cateva si se implica atat fizic cat si emotional! Griji au fost, sunt si vor fi! Dar intotdeauna pentru un profesionist viata grea nu exista! Face totul cu stiinta, isi dozeaza efortul, si la final are un client fericit, un buzunar plin plus cateva "cecuri in alb" (alti potentiali clienti) lasate pe masa de beneficiarul deja servit impecabil!

Asa inteleg eu "democratia" si "economia de piata"! :mrgreen:

Link spre comentariu

Azi motorul a fost incheiat! Credem ca e fericit! Si noi dupa ce-l v-om vedea pe masina! (saptamana viitoare)!

Link spre comentariu

Un rosu rubin, rezistenta la temperatura! Arata bine si rezista in timp (am dat pe un bloc motor de camion si exista si acum vopseaua chiar daca s-a matuit putin) Am mai gasit o cutie si am "inrosit" motorul!

Link spre comentariu

Chiar daca acest proiect se va intinde pe mai multe luni ... voi face tot posibilul sa-l duc pana la capat. Nu ptr. ca e Toyota, nu ptr ca unii au zis ca nu as fi in stare, nu ptr ca se vor ingropa bani in ea ... Ptr ca aceasta masina cand a ajuns la mine accidental mi-a inspirat acel sentiment ca merita sa ma zbat ptr ea! :lol:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare