Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

New Proiect: Dominator

Yonutz

Postări Recomandate

Re: New Proiect: Dominator

Chiar daca acest proiect se va intinde pe mai multe luni ... voi face tot posibilul sa-l duc pana la capat. Nu ptr. ca e Toyota, nu ptr ca unii au zis ca nu as fi in stare, nu ptr ca se vor ingropa bani in ea ... Ptr ca aceasta masina cand a ajuns la mine accidental mi-a inspirat acel sentiment ca merita sa ma zbat ptr ea! :lol:

:rsp :rsp :rsp :rsp :B

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vreo sugestie ptr suspensie? Furnizor bun la pret si serios! Am posibilitatea sa-mi iau piesele de oriunde din Europa! Am vazut ca exista o piata aftermarket f bine dezvoltata in Australia ... Din pacate acolo nu am relatii .. Ma poate ajuta cineva cu sugestii CONCRETE ptrivind suspensia: arcuri, amortizoare, bucsi ...Multumesc!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daca doresti un kit OME iti obtin eu o oferta concreta.

Asta include: set arcuri cu foi (din asta sigur nu sunt pe stoc si trebuie asteptat mult dupa ele), amortizoare, inclusiv cel de directie, bucsi poliuretan, cercei de arc, bride arc.

O sa iti trimit o lista completa.

Am nevoie de datele masinii. An de fabricatie, si serie sasiu.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator sweeper

Nene, sunt pe forumu' asta de doua zile si deja ma bucur ca v-am gasit! Jos palaria cu ce faci matale, itzi spun ca merita efortu'... Hiluxu' e de lupta si razboi, i-am vazut pe arabi in Beirut montand o mitraliera grea pe Hilux si gata "tancul"... Eu ma sifonieru' de o luna numa', mi-ar prinde bine sa-mi datzi si mie niste ponturi de meseriasi si surse de piese...

Keep up a great job! :B

Link spre comentariu

E la stadiul de vopseala & electrica acum!

E verde, da' mitraliera n-am ...

@sweeper

ce piese cauti?

ce meseriasi iti trebuie?

Link spre comentariu

Vizitator sweeper

E la stadiul de vopseala & electrica acum!

E verde, da' mitraliera n-am ...

@sweeper

ce piese cauti?

ce meseriasi iti trebuie?

Bre, motoru' suna cat de cat bine, da' cu tabla stau cam prost... Nu-i daramata rau, da' are niste zone de rugina... Ce vrei, la 3500 euro cat am dat io pe ea, nu puteam sa fac mofturi... Si, daca tot o bag in lucru, ma gandeam sa-i fac si o mini-revizie la motor. Io-s din Constanta, deci pot sa fac un Bucuresti, Ploiesti, etc, intr-un weekend.

Link spre comentariu

Io-s din Constanta.

Daca tot esti din Constanta, citeste si matale Regulamentul forumului si completeaza locatia in profilul tau.

Plus ca obiceiul aici este ca fiecare membru nou sa isi faca o scurta prezentare.

Link spre comentariu

Vizitator sweeper

Imediat shefu', statea directoru' in carca mea si n-am putu sa fentez sistemu' capitalist de exploatare sangeroasa a angajatului... :lol:

Link spre comentariu

Imediat shefu', statea directoru' in carca mea si n-am putu sa fentez sistemu' capitalist de exploatare sangeroasa a angajatului... :lol:

:ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator sweeper

Bre, vad ca toata lumea pe aici e cu ARBu'. De niste TJM-uri se poate face rost in Romania? Am intzeles ca-s mai ieftine decat ARB...

Link spre comentariu

Vizitator sweeper

Nene, am vazut la multa lume, baterii Optima pe unde gasesc? Io am o Varta pe sifonier, si as vrea sa-i fac o instalatie de 2 Optime... Si Warn, in afara de ala de la TG. Mures, mai aduce cineva? M-ar interesa un PowerPlant si barele pt Hilux... Am downloadat catalogu' aseara, arata dementzial Mk2-ul asta rosu... Ce gume si cam ce kit de suspensie sunt pe el?

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

:cn ce se intampla doctore ? Nu mai zici nimic? In primele posturi ziceam ceva de sume cu 5 zerouri, era evident ca am numarat gresit, trebuiau numai 4. Conditia era totusi sa termini proiectul ala....si sa iasa din rabla o masina pe care sa te poti baza. Nu se mai aude nimic de ceva vreme si eram curios daca ai reusit.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

gumele par cam 35 uri cu 12 si ceva latime

E posibil sa fie totusi 33"x12,5.

Uite asa arata a mea cu 33x12,5.

Are kit de inaltare OME dar nu ajunge. Rotile imi freaca in aripi. Urmeaza sa pun distantiere intre rotula superioara si trapez. Fac teste... :grin:

Asa face un bodylift dar ma incurca bara fata ARB pt ca ar trebui sa ii fac modificari masive la sistemul de prindere.

Link spre comentariu

:cn ce se intampla doctore ? Nu mai zici nimic? In primele posturi ziceam ceva de sume cu 5 zerouri, era evident ca am numarat gresit, trebuiau numai 4. Conditia era totusi sa termini proiectul ala....si sa iasa din rabla o masina pe care sa te poti baza. Nu se mai aude nimic de ceva vreme si eram curios daca ai reusit.

Povestea va continua peste cateva saptamani ...cand o sa ma apuc iar de ea! Am lasat-o mai moale o perioada, cursul evenimentelor m-au obligat sa-mi canalizez fortele si finantelele in alta directie ... Nu imi fac probleme ca nu voi reusi ... Momentan este in parcare si ma asteapta ...

Link spre comentariu

Are kit de inaltare OME dar nu ajunge. Rotile imi freaca in aripi. Urmeaza sa pun distantiere intre rotula superioara si trapez. Fac teste... :grin:

Asa face un bodylift dar ma incurca bara fata ARB pt ca ar trebui sa ii fac modificari masive la sistemul de prindere.

esti sigur ca latimea gumelor tale e de 12.5 ,am pe unul din jeepuri 33x 12.5 iar cauciucurile par de 2 ori mai mari in latime decat ale tale ...

am vazut ca ai bfg care ar putea fi 255/85 asta inseamna 33 x vreo 10...

am sa ti pun o poza cu ale mele ca sa vezi diferenta :)

Link spre comentariu

esti sigur ca latimea gumelor tale e de 12.5 ,am pe unul din jeepuri 33x 12.5 iar cauciucurile par de 2 ori mai mari in latime decat ale tale ...

am vazut ca ai bfg care ar putea fi 255/85 asta inseamna 33 x vreo 10...

am sa ti pun o poza cu ale mele ca sa vezi diferenta :)[/quote:18almsw9]

Maestre, chiar ai impresia ca nu stiu ce cauciucuri cumpar pentru masinile mele?

Pe Toyota Rosie aveam 33x10,5x15. Acum am cumparat un set 33x12,5x15

Pe Landcruiser am 35x12,5x15.

Probabil ca , pe Jeep par mai mari 33x12,5 pt ca masina e mai mica deci sunt alte proportii.

Link spre comentariu

Maestre, chiar ai impresia ca nu stiu ce cauciucuri cumpar pentru masinile mele?

Pe Toyota Rosie aveam 33x10,5x15. Acum am cumparat un set 33x12,5x15

Pe Landcruiser am 35x12,5x15.

Probabil ca , pe Jeep par mai mari 33x12,5 pt ca masina e mai mica deci sunt alte proportii.

max ,nu ti am zis-o cu rea vointa ,nu te supara. eu de poza pe care ai pus o cu toyota rosie ,ziceam ,pt ca mi se pareau inguste (nu stiu daca sunt cele care le aveai sau cele care le ai cumparat)....dar poate m am inselat pt ca nu s-a vazut bine

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator sweeper

Aici este aceeasi masina cu trei variante de cauciucuri. Toate BFG MT

33"x10,5x15

33"x12,5x15

35"x12,5x15

Nea Max, care-s cele mai late 31" care le gasesc in Romania/Europa? Cred c-o sa ma limitez la atat, pt acum, si sa vad cum stau cu banu', in functzie de ce-mi zici si matale pe privat.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare