R20 Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Va salut, am cumparat recent un samurai din 89 pe carburator capacitate 1315, cu ceva probleme de alimentare respectiv nu sta la relani si nu are putere, am schimbat bujiile si am obs ca cele vechi erau negre parca ar fi "afumate" am pus cele noi inar dupa putin timp si acestea sa-u negrit, va rog sa ma ajutati cu un sfat de la ce ar putea fi cauza, am cautat pe sait dar nu am gasit date sa ma lamureasca :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 (editat) Re: Samurai 1.3 ai verificat filtru de benzina ,sau verifica sa nu fie probleme pe la furtunele de vacum ,filtru de aer , mizerie in carburator .verifica si delcoul Editat Octombrie 7, 2011 de dalmatianul suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Samurai 1.3 unele modele, mai ales dupa 90 au un gaget electronic, nu sunt sigur ca numai cele pe injectie, e de verificat si asta! the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 (editat) Re: Samurai 1.3 - nu sta la relanti si nu are putere prea multa benzina. da carburatorul jos, spala-l. regleaza plutitorul. vezi ca pe langa clapeta de admisie ai vreo 3 gauri fine, alea trebuie desfundate. astea pe langa vacuum, bineinteles. Editat Octombrie 11, 2011 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R20 Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: Samurai 1.3 - nu sta la relanti si nu are putere multumesc petru raspunsuri, sambata trec la actiune :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: Samurai 1.3 - nu sta la relanti si nu are putere Daca gasesti pe cineva care se pricepe la Tico.Carburatorul este asemanator iar cineva care se pricepe la cel de Tico, sigur ii da de cap si la al tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_marian Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Samurai 1.3 - nu sta la relanti si nu are putere A se verifica fisele de bujii noaptea, poate fura scanteie prin alta parte. mi s-a intamplat la tico:D :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate