MihaiB Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Salut, O sa incep aici o prezentare a masinii din dotare si a iesirilor ei in offroad. Este vorba de un Freelander 2, motorizarea SD4, fabricatie 2011. Pana acum, singurele modificari au fost 2 scuturi Mantec, 6mm grosime, unul pentru partea din fata (in locul scutului din echiparea standard) si unul pentru partea din spate, in zona rezervorului. Masina a avut parte deja de cateva iesiri offroad, voi da detalii despre ele ulterior. Orice sfaturi referitoare la eventuale imbunatatiri sunt bine venite! P.S. Stiu ca nu e o masina de offroad in sensul inteles adesea aici, insa din experienta de pana acum (a mea si a altor posesori), se descurca cu bine in multe situatii. Veti vedea ;) Mersi, Mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Sa te bucuri de ea cit mai mult! Te asteptam la intilnirile de joi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Am incercat sa vin joia, insa de multe ori in ultimul timp am plecat de la birou dupa ora la care cred ca s-a terminat intalnirea :) Dar sper sa ne vedem curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Bag de seama ca ai fost la mare si nu ai dat nici un semn de viata ca sa iesim la un pahar de vorba/bere/suc/etc.... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Octombrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Asa e, insa asta a fost acum destul de mult timp :). Data viitoare dau un semn ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Da, acum vad ca, din EXIF-ul pozei, e facuta pe 9 iulie. Iar pe Freel2 te-ai inregistrat pe 20 iulie. Deci nu ne cunosteam.... Oricum, ramane valabila invitatia la o iesire. (de orice natura :wink: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Octombrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Da, acum vad ca, din EXIF-ul pozei, e facuta pe 9 iulie. Iar pe Freel2 te-ai inregistrat pe 20 iulie. Deci nu ne cunosteam.... Lucrezi la SRI? Daca nu, ai vrea? :) Ne vedem cu mare placere, chiar sunt curios sa vad toate chestiile pe care i le-ai facut Freelander-ului tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Ca idee, asa arata scutul spate Mantec montat pe LR2. Poza nu e facuta din cel mai bun unghi, din pacate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Pentru al treilea week-end consecutiv, Flendurica nu a putut sa stea linistit acasa si a fost la offroad. Gratie colegilor din Valcea, am facut traseul "Rm.Valcea-Calimanesti-Perisani-Mt. Marginea-Mt. Comarnici-Mt. Podeanu-5km distanta de Vf. Negoiu". La intoarcere, coborare prin padure si apoi forestier pana la Salatrucu. Masina s-a descurcat onorabil. Singura problema a fost ca am atins (din neatentie) scutul spate intr-o piatra. Ceea ce a dus la deformarea lui, insa se poate indrepta cu usurinta. Atasam si o poza, multumiri fotografei :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Re: Freelander 2 - Flendurica Observ, din poze, ca ai sifonat-o un pic pe partea stanga... Cum ai reusit? Pune/povesteste-ne si pe Freel2 aventurile/pozele/filmele (cam am vazut ca sunt cateva)... Fa un topic la sectiunea "My Freelander 2" sau chiar in sectiunea Romanian. :wink: Editat Noiembrie 7, 2011 de Axel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Mai punem una, din spate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Mersi Tavi! Alex - e mai veche indoitura aia, nu e de la offroad. O sa povestesc si pe freel2 aventurile :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica A fost multumit Flendurica de traseu? Sper ca nu a obosit prea tare:h5 Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Salut Edi! Daaa, foarte multumit. Si va multumim pentru organizare! Azi a facut si o baie binemeritata dupa praful de ieri. Se vede din nou culoarea :) Asteptam cu interes urmatoarele iesiri. Sa ne vedem cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Freelander 2 - Flendurica Imi place, nu o ierti deloc. S-azuim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate