CYO Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 (editat) Sal all, Am observat uzura caucicurilor spate mai pronuntata in interior. De unde acest fenomen? Masina: Nissan Pathfinder R51 , kit OME 2'', flanse 30mm, cauciucuri 265/70/17Cooper Discovery STT. Multumesc anticipat Editat Martie 3, 2015 de Max Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin.rus Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Cauciucuri spate tocite pe interior Salut, uzura se datoreaza dereglarii unghiului de cadere, incearca sa mergi sa faci geometria, poate ai bafta si nu sunt gripate suruburile, la mine pe stanga spate e gripat, iar acum il servesc saptamanal cu degripant pana isi da drumul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Cauciucuri spate tocite pe interior Salut, uzura se datoreaza dereglarii unghiului de cadere, incearca sa mergi sa faci geometria, poate ai bafta si nu sunt gripate suruburile, la mine pe stanga spate e gripat, iar acum il servesc saptamanal cu degripant pana isi da drumul. Topicul e din 2011, cred ca de atunci si-a rezolvat problema... sau a vandut masina, nu crezi? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Cauciucuri spate tocite pe interior Topicul e din 2011, cred ca de atunci si-a rezolvat problema... sau a vandut masina, nu crezi? da trebuie numarul minim de mesaje:) pantru accederea la sectiunea de vanzari:D:D:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Cauciucuri spate tocite pe interior da trebuie numarul minim de mesaje:) pantru accederea la sectiunea de vanzari:D:D:D Din nefericire, mai sunt pe aici "unii" dotati cu maturoaie si aspiratoare... pregatiti sa faca curatenie:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin.rus Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Cauciucuri spate tocite pe interior Dupa cum vedeti acum m-am inscris pe forum, nu am fost atent la data postarii, iar referitor la goana pentru a ajunge sa pot posta la vanzare chiar nu sunt curios, mi-am luat gandul de a mai vinde masina. Tocmai de aceea investesc in ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Cauciucuri spate tocite pe interior Topicul e din 2011, cred ca de atunci si-a rezolvat problema... sau a vandut masina, nu crezi? daca si-a rezolvat problema frumos era sa si posteze rezolvarea ca poate mai are cineva nevoie de informatie nu crezi? numai ca unii doar cer informatii /ajutor ,iar dupa ce rezolva nu mai impartasesc cu colegii solutiile .Ti se pare normal ? daca tot atrageti atentia ca sunt topicurile prea vechi de ce nu le inchideti? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Anvelope spate tocite pe interior Nu le inchidem pentru ca poate mai cauta si altii rezolvarea la aceeasi problema si chiar daca raspunsul a venit dupa muuult timp, tot se va gasi cineva caruia sa-i foloseasca. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Anvelope spate tocite pe interior Nu le inchidem pentru ca poate mai cauta si altii rezolvarea la aceeasi problema si chiar daca raspunsul a venit dupa muuult timp, tot se va gasi cineva caruia sa-i foloseasca. :g ai perfecta dreptate , dar vezi ca altii sar pe noii veniti ca lupii ...daca tot se gaseste un topic cu o problema care te intereseaza nu poti posta in acel topic decat sa deschizi altul pe aceeasi tema? mie asa mi se pare normal Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin.rus Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Anvelope spate tocite pe interior Din ce vad unii considera ca daca postezi o faci pentru a avea acces la partea de vanzari a forumului, de parca pentru a vinde nu sunt destule site-uri cunoscute. Oricum vina e a mea ca nu m-am uitat la data postarii, dar nu aveam intentia decat sa ajut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Anvelope spate tocite pe interior :g ai perfecta dreptate , dar vezi ca altii sar pe noii veniti ca lupii ...daca tot se gaseste un topic cu o problema care te intereseaza nu poti posta in acel topic decat sa deschizi altul pe aceeasi tema? mie asa mi se pare normal Din ce vad unii considera ca daca postezi o faci pentru a avea acces la partea de vanzari a forumului, de parca pentru a vinde nu sunt destule site-uri cunoscute. Oricum vina e a mea ca nu m-am uitat la data postarii, dar nu aveam intentia decat sa ajut. Pentru ca amandoi ridicati aceeasi problema, va raspund "in bloc": nu ar fi prima (si nici ultima, din pacate), situatie in care se "reactiveaza" topicuri ancestrale in goana dupa postari; pentru faptul ca, in cazul de fata situatia este diferita, imi cer scuze. pentru comunicarea unor informatii tehnice de interes general pentru utilizatorii unui anume model/marca, consider ca ar fi mult mai elegant, (mai elegant decat reactivarea unor topicuri de genul acetuia, cu o singura postare si nici un raspuns in aproape 4 ani de zile) si mai profitabil pentru toata lumea sa fie facuta (aceasta comunicare) intr-un topic de prezentare a propriei masini. Topic care sa contina si istoricul problemelor si al rezolvarilor lor (in cazul in care rezolvarea se face in regim DIY si nu intr-un service). Asta e parerea mea. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin.rus Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Anvelope spate tocite pe interior [*]pentru comunicarea unor informatii tehnice de interes general pentru utilizatorii unui anume model/marca, consider ca ar fi mult mai elegant, (mai elegant decat reactivarea unor topicuri de genul acetuia, cu o singura postare si nici un raspuns in aproape 4 ani de zile) si mai profitabil pentru toata lumea sa fie facuta (aceasta comunicare) intr-un topic de prezentare a propriei masini. Topic care sa contina si istoricul problemelor si al rezolvarilor lor (in cazul in care rezolvarea se face in regim DIY si nu intr-un service). Asta e parerea mea. Dupa cum vezi eu am initiat un topic la categoria Pathfinder in ideea ca oamenii de aici sa isi prezinte masinile cu poze si sa ne ajutam cu informatii, daca o sa citesti chiar am spus ca daca sunt interesati sa isi puna pilot automat pe masina pot sa ii ajut cu sfaturi si chiar realizarea functionarii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Anvelope spate tocite pe interior Pentru ca amandoi ridicati aceeasi problema, va raspund "in bloc": nu ar fi prima (si nici ultima, din pacate), situatie in care se "reactiveaza" topicuri ancestrale in goana dupa postari; pentru faptul ca, in cazul de fata situatia este diferita, imi cer scuze. pentru comunicarea unor informatii tehnice de interes general pentru utilizatorii unui anume model/marca, consider ca ar fi mult mai elegant, (mai elegant decat reactivarea unor topicuri de genul acetuia, cu o singura postare si nici un raspuns in aproape 4 ani de zile) si mai profitabil pentru toata lumea sa fie facuta (aceasta comunicare) intr-un topic de prezentare a propriei masini. Topic care sa contina si istoricul problemelor si al rezolvarilor lor (in cazul in care rezolvarea se face in regim DIY si nu intr-un service). Asta e parerea mea. ce nu am inteles : de ce se tot bate apa in piua despre "goana dupa postari" ? la ce te ajuta un numar mai mare de posturi? ca nu am vazut nicaieri pe forum ca la un nr x de postari primesti o reducere la produsul x sau un loc suspus in societate ...pe bune nu inteleg chestia cu nr de postari ...pe mine ma lasa rece ce numar de posturi am pt ca nu ma vad deloc avantajat sau dezavantajat fata de un coleg care are un nr mai mic sau mai mare de posturi...poate altii ii vad pe cei cu mii de posturi ca pe un "guru" ,dar nu e cazul meu...te rog sa imi explici care e faza cu numarul de posturi la un user simpu care nu e vanzator de una alta Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Anvelope spate tocite pe interior ..te rog sa imi explici care e faza cu numarul de posturi la un user simpu care nu e vanzator de una alta "Goana dupa postari" se manifesta strict la userii noi sau fara activitate, atunci cand vor sa acceseze rapid sectiunea de Mica Publicitate. Sectiune care impune ca userul sa aiba minim 20 de postari contorizate (sunt sectiuni ale forumului in care postarile nu se contorizeaza). Daca mai ai nevoie de lamuriri suplimentare, o facem in privat. Multumesc. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Anvelope spate tocite pe interior "Goana dupa postari" se manifesta strict la userii noi sau fara activitate, atunci cand vor sa acceseze rapid sectiunea de Mica Publicitate. Sectiune care impune ca userul sa aiba minim 20 de postari contorizate (sunt sectiuni ale forumului in care postarile nu se contorizeaza). Daca mai ai nevoie de lamuriri suplimentare, o facem in privat. Multumesc. gata, acum am inteles :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Anvelope spate tocite pe interior Raspunsul corect si complet este aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?88544-Nissan-NAVARA-D40-Pathfinder-R51-jmekerii-corectie-caster-dupa-inaltare-supensie-independenta-fata Multumim, Coane Luigi ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate