Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un M461 si un Aro

Savo Stelica

Postări Recomandate

Sunt nou pe acest forum si ma descurc mai greu cu optiunile!Dar ma voi stradui!Ma numesc Savo Stelian,sunt din Uzunu-Calugareni-Giurgiu am 36 ani,casatorit,3copii fermier si mare iubitor de fiare si in special autohtone.Am (pentru agricultura)2 tractoare u445,un DT1010,o combina Claas D80,o combina CARP4 si toata gama de utilaje pentru agricultura si specificul acestui forum,un M 461C din 1974 si un ARO 246.Ambele sunt proaspat achizitionate.M-ul este original in proportie de 95 la suta zic eu,netunat ,fara sa fie umblat in vreun fel la el.Din cate cunosc eu despre M prelata nu e originala,suportii proiectoarelor,contactul cu cheie care este de raba si are un releu de becuri halogen care este montat pe masina!Trebuie lucrat putin la tinichigeria masinii si vopsita ca timpul si-a pus amprenta.Aro l-am luat rasturnat si il voi recarosa,dar va deveni 243 pentru ca asa am gasit caroserie buna!Aro are motor peugeot,cutie cu 5 ,frane pe discuri,servodirectie,servofrane.Sper sa fac o masina buna din ea!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Un M461 si un Aro

Multe... hm...

Poate prezinti niste foto. Curozitatea-i mare. Si in ceea ce le priveste pe cele mari.

Bine-ai venit.

Nu prea le am cu computerele si nu imi dau seama cum trebuie sa fac sa pun poze!Este cam complicat!Dar cum este cu specificul acestui forum,4x4,am refacut un dt 1010 si un prieten a pus pe youtube desfasurarea ostilitatilor .Incerc sa pun linkul!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Nu prea le am cu computerele si nu imi dau seama cum trebuie sa fac sa pun poze!Este cam complicat!Dar cum este cu specificul acestui forum,4x4,am refacut un dt 1010 si un prieten a pus pe youtube desfasurarea ostilitatilor .Incerc sa pun linkul!

1.Pentru postarea pozelor ai doua variante, detaliate aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini

2.Pentru link-urile catre filmele de pe YouTube, folosesti al 5-lea buton din dreapta de pe al 2-lea rand, "Insert video", din cele doua siruri de butoane care iti apar atunci cand scrii un mesaj.

Link spre comentariu

Filmuletul m-a determinat sa astept cu mare interes rezultatul reconditionarii celor doua masini.

Cat priveste tractorul, pentru un utilaj agricol renascut dintr-o gramada de fiare vechi, rezultatul e impresionant. Respect pentru munca depusa si spor la treaba mai departe!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Uau...

Modelul asta a aparut pe vremea cand eram pustan. Avea si niste contragreutati in fata, proiecminente si la fel de patratoase. Sistemul de agatare era cumva discret, se vedeau doar ele, ca niste sisturi.

Si cica in '80 s-au inventat doar rozul si turquoise-ul...

Link spre comentariu

frumos 1010-le, poza de la sfarsitul filmuletului este bestiala cu 4 remorci dupa el! motorul stiu ca are 6 cilindri cu acelasi alezaj al motorului d127 care s-a pus si pe aro dar puterea? 100 cai cumva sau mai mult?:br

Link spre comentariu

am vazut si video acela, defapt tot canalul tau youtube :grin: am ramas impresionat! am un prieten care reconditioneaza tractoare si construieste de la 0 ca pe banda rulanta, cred ca v-ati intelege de minune :2dr :h5 felicitari pentru ceea ce faci si keep up the good work!

Link spre comentariu

ai verificat atent sasiul de la aro sa nu fie stramb? sa nu te trezesti ca merge masina aiurea, ideal ar fi sa blochezi volanul cu rotile perfect drepte si sa vezi daca rotile din spate calca pe aceleasi urme cu cele din fata! si sa nu aiba vreun colt mai ridicat sa iti strambe caroseria care o pui ca nu se mai inchid usile! altfel ce sa zic, spor la treaba!

Link spre comentariu

am vazut si video acela, defapt tot canalul tau youtube :grin: am ramas impresionat! am un prieten care reconditioneaza tractoare si construieste de la 0 ca pe banda rulanta, cred ca v-ati intelege de minune :2dr :h5 felicitari pentru ceea ce faci si keep up the good work!

Le refac pentru mine si nu pentru vanzare,lucrez personal cu ele si nimeni altcineva!Si mai am in lucru si alte proiecte dar care nu fac subiectul acestui forum!M-ul si ARO vor fi refacute cu mare simt de raspundere1

Link spre comentariu

ai verificat atent sasiul de la aro sa nu fie stramb? sa nu te trezesti ca merge masina aiurea, ideal ar fi sa blochezi volanul cu rotile perfect drepte si sa vezi daca rotile din spate calca pe aceleasi urme cu cele din fata! si sa nu aiba vreun colt mai ridicat sa iti strambe caroseria care o pui ca nu se mai inchid usile! altfel ce sa zic, spor la treaba!

Inca nu ma prea pricep bine la ARO dar am langa mine niste prieteni care efectiv s-au nascut in ARO si ei au zis ca este ok!

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Pentru ca am scapat cel putin pentru un an de taxa ,m-am reapucat de ARO!Am terminat de curatat si vopsit sasiul,am schimbat furtunele de legatura intre conductele tur ,retur si rezervor si am refacut compartimentul acumulatorilor si am reusit sa pun caroseria pe sasiu!Urmeaza echipatul!

1476004201_Picture013.jpg.9c290f339fd5a1ad8877fe6b5dd5045a.jpg

1248006708_Picture019.jpg.3b7742fc0771520e3c24464a90ab7dfa.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare