Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

mici nedumeriri LJ 70

georgenk4

Postări Recomandate

prima nedumerire:

avand in vedere ca fostul proprietar imi spusese ca de vreo doua ori a incins motorul pana la rosu dupa ce am schimbat termostatul cu unul care deschide la 78gr. am hotarat sa verific si starea chiuloasei si a garniturii aferente. nu par a fi probleme; in schimb in capul pistonul nr.3 am gasit o spuma inodora care nu prea stim de la ce poate fi si care arata ca in poza de mai jos. aveti idee ce o fi?

a doua nedumerire:

pentru cei care au dat pompa de injectie jos: axul de la pompa de injectie are pana (fanta) sau nu?avand in vedere ca sunt toate date jos ma gandesc sa dau si pompa jos sa ma duc cu ea la pompagiu pentru verificare, calibrare, etc.

306297999_2011-10-1216_28_23.thumb.jpg.1bae740737a12091314c84316ab15aff.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: mici nedumeriri LJ 70

Sincer nu am mai vazut piston care sa arate asa.

Posibil ca fostul proprietar a folosit ceva combustibili conventional gen unei de motor ars , pacura etc si alea or fi ceva depuneri de la ele.

Pompa de injectie ar trebui ca sa fie cu pana.

Link spre comentariu

Eu as desface chiulasa, cred ca este o problema ori la chiulasa ori la garnitura depunerile rosiatice sunt cauzate de patrunderea apei in camera de ardere.

Daca este masina lui Silviu, nu are simtomele respective de la alt carburant nu ar fi bagat asa ceva in rezervor.

@Landcruiser
Link spre comentariu

este fosta masina a lui silviu. acum sunt ferm convins ca el a tratat-o corespunzator dar a cumparat-o de la un batran cioban(care transporta branza lapte, zer, etc. cu ea), legat de care mi-a povestit o faza amuzanta:avea doua randuri de chei la masina: o cheie nu a fost scoasa din contact ani de zile cat mosu a fost prorprietar pentru ca pur si simpu nu stia ca trebuie sa apese pe buton ca sa poata scoata cheia:ha:; cealalta cheie o folosea sa inchida/deschida masina. acum cine stie ce i-o fi bagat in completarea motorinei cand ramanea pe coclauri mai mult timp si nu cobora pe la pompa.

oricum multam de lamuriri si sfaturi; revin cu detalii.

Editat de georgenk4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare