Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

soclu/ suport/ adaptor H1 - halogen/ xenon

u2_2

Postări Recomandate

Acum 4 ani am pus xenon pe Accord. Becuri H1.

Acum s-a ars un bec (nu stiu daca becul sau balastul), ideea e ca eu stiam ca pot trece oricand inapoi pe halogene normale, doar ca surpriza !

Becurile cu halogen H1 ar trebui sa se monteze intr-un fel de suport si ceramica, iar mufa electrica se cupleaza pe acest suport. Care suport lipseste, electricianul care a montat kitul xenon, la Honda in service, cu factura, a luat acesti suporti.

Intrebarea este: gasesc undeva suporti de genul asta? Sau trebuie sa-mi iau alta instalatie de xenon ca asa a vrut meseriasu lu' peste ?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: soclu/ suport/ adaptor H1 - halogen/ xenon

Acum 4 ani am pus xenon pe Accord. Becuri H1.

Acum s-a ars un bec (nu stiu daca becul sau balastul), ideea e ca eu stiam ca pot trece oricand inapoi pe halogene normale, doar ca surpriza !

Becurile cu halogen H1 ar trebui sa se monteze intr-un fel de suport si ceramica, iar mufa electrica se cupleaza pe acest suport. Care suport lipseste, electricianul care a montat kitul xenon, la Honda in service, cu factura, a luat acesti suporti.

Intrebarea este: gasesc undeva suporti de genul asta? Sau trebuie sa-mi iau alta instalatie de xenon ca asa a vrut meseriasu lu' peste ?!

Salut, nu am multa experienta pe instalatii electrice, dar si eu am avut o problema cu un bec xenon la masina mea.....s-a ars becul.

Pentru a fi sigur daca este ars becul xenon sau balastul poti pune becul bun pe balastul care crezi ca este ars si daca becul functioneaza.....normal ca balastul este bun si defectul este la becul in cauza.

Cand mi s-a ars becul xenon mi s-a recomandat de catre elctrician sa imi cumpar alt set sau alt bec xenon (becul depasea valoarea unui set mai low cost) asa ca am preferat sa imi cumpar un nou bec xenon cu aceleasi caracteristici (dar mult mai ieftin) si i-am pus mufele de la becul ars....nu stiu cat de bine este, dar de ~3 ani nu are probleme.

Spor

Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!!
Link spre comentariu

Re: soclu/ suport/ adaptor H1 - halogen/ xenon

Rezolvat.

Am mers la Honda, am expus problema. Pe semne ca era frecventa, fiindca au stiut imediat despre ce era vorba si mi-au adus cele 2 socluri ceramice care lipseau. Totul a durat 5 minute.

Am pus H1 halogen, GE +50%. Sa vedem noaptea daca sunt bune de ceva.

De instalatiile xenon pe 55 wati imi poate spune cineva ceva? Sunt intr-adevar de 2 ori mai puternice (ca si intensitate luminoasa)? Sunt si alte considerente de luat in seama ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare