vitalies Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 de ceva timp ma bate gandul la un aparat cu care sa spal masina imediat dupa iesire din teren. adica o pompa conectata la un pistol si alimentata la 12 v/ Am gasit asa ceva pe net: http://www.chinawincar.com/cpmore.asp?id=494 http://www.chinawincar.com/cpmore.asp?id=495 http://www.chinawincar.com/cpmore.asp?id=496 http://www.chinawincar.com/cpmore.asp?id=497 http://www.chinawincar.com/cpmore.asp?id=512 http://www.chinawincar.com/cpmore.asp?id=526 nu sunt scumpe - le-am scris un mail (intre 25 si 50 de dolari) numai ca nu trimit la bucata/ Poate le importa cineva si le cumparam de la el - Gepetto te bagi :wink: :grin: pe e-bay am gasit astea http://cgi.ebay.com/Portable-Car-Pressu ... dZViewItem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Onboard- ... enameZWD1V Am o mare rugaminte - cine se pricepe la datele tehnice pe care le dau astia poate sa-mi spuna daca sunt capabile sa spele cat de cat masina? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: car washer Cel mai important nu vad presiunea jetului care trebuie sa fie min 100 atm, in rest interesant 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: car washer am vazut ca toate au 80-90 de psi presiune, ceea ce e cam putintel din cite stiu eu. Daca mai adaugi si faptul ca sint facute de Biribingbongingbong S.A., care exagereaza datele din fisa tehnica din motive lesne de inteles... rezulta ca mai bine iei un Bosch sau Karcher din brico. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: car washer cu astea dai doar prafu de pe masina :grin: Noi spalam uneori motoarele de enduro cu un wap al unui prieten - marca budget, de la metro (ceva pe la 2.5mil) - ne facem treaba cu el, dar trebuie "insistat" acolo unde e noroi mult. La o masina cred ca iti ia o ora ca sa dai cat de cat noroiul cu un wap mic. ideea e sa aiba presiunea de iesire cat mai mare (toate dau presiunea asta in specificatii) si sa traga apa din galeata/butoi (adica sa nu trebuiasca sa-l racordezi la apa curenta). Un prelungitor lung si gata treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: car washer daca vrei unu bun ...karcher...sau stihl...la orice dealer, dai un ban da' face... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: car washer Ideea e sa functioneze..la 12V, nu la 220..sau asta am inteles din cerinte. Si la 12 v.. cred ca e greu de obtinut 100 atmosfere si eficienta ca la 220V.. Edited Later::: .. ca idee .. super buna... interesanta de-a dreptul, insa trebuie vazut pe viu demonstratia..si daca e cat de cat eficient, suna bine.. Care este numarul minim pt comanda.. si la cat ar ajunge in romania? ($) ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: car washer ...nu am vazut cerinta aia de 12 V...scuze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: car washer Si din cate vad.. sunt cam la fel la specificatile tehnice.. difera doar modelul si.. greutatea ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: car washer La cele de pe e-bay se aduga transport in RO 80$ La cele din China nici nu vreau sa ma gandesc la valoarea transportului avand in vedere greutatea 23-30kg Asa ca retin ideea lui Ionut cu cel din Metro Chiar daca este la 220V cu un convertizor mai mare tot iesi mai ieftin si ai si presiune la jet corespunzatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: car washer Asa ca retin ideea lui Ionut cu cel din Metro Eu zic ca mai bine retinem ideea lu Suzukeru cu Bosch sau Karcher din Brico. Cred ca merita diferenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: car washer Domnilor e musai sa-mi achizitionez o scula de spalat. Ieri, la spalatorie, dupa ce au muncit baietii vreo ora sa dea jos o roaba jumate de noroi, la momentul "hai sa ne apucam de interior" imi replica unu' privindu-ma cu toata inteligenta de care erau capabili ochii lui de spalator de masini: "a domnu', da' nu mai avem timp ca la doispe juma"tre sa vina un domn cu programare. Nu mai e timp." :hm ia Zippo dacilea, nu mai sta la coada :ha: Si cand ma gandesc ca mai am in interior o roaba de maglavais.... :banana Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: car washer Este o idee gresita ca la 12 V nu se poate obtine acelasi presiune in jet ca la 220 Exista instalatii foarte puternice in 12 V si chiar in 6 V in zone cu pericol ridicat de electrocutare. Totul sta in dimensionare pompei de inalta presiune si depinde cati Amperi absoarbe (acesta da putere instalatiei) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: car washer grupurile mele pompante au in dotare motoare de 5KW adica 7,5CP ... consuma curent de 380V ... si dezvolta o presiune pe furtun de 200bari ... e maxim .... ...din experienta acumulata in timp.... pot spune ca presiunea optima este de 130 bari .... uzura mai mica...consum de curent pe masura... poti spala o masina fara sa-ti oboseasca mainile... ( presiunea mare te solicita f tare .... musai treb sa ai ceva kg in plus sa lucrezi la 200bari ..) fa o comparatie cu ce ai gasit ... daca tu cu chestia aia speli o masina prafuita...macar...eu o mananc.... cu furtun cu tot... ..... apropo.... mai vand unii pe la semafor si aspiratoare la 12v .... faci set complet... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: car washer ... daca tu cu chestia aia speli o masina prafuita...macar...eu o mananc.... cu furtun cu tot... ..... apropo.... mai vand unii pe la semafor si aspiratoare la 12v .... faci set complet... ... sunt de acord cu lipoveanu, nu cred ca spalam nimic cu glumitele alea obosite ... @zippo : ... ma duc luni la spalatoria "Charlie" ... spalatorie de cartier, in zona in care muncesc ... tiganu' sef face ochii mari la mine si zice : "Domnu', e 500 da' mii numa' exterioru' ... ca ne infundati canalizarea !" ... in conditii normale e 450.000 [ interior + exterior ] ... pentru ca masina era intr-adevar plina de noroi uscat + paie + frunze + stuf ... pentru ca ma grabeam sa ajung la munca ... pentru ca mi-a fost lene sa caut alta spalatorie ... am platit ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: car washer eu i-mi doresc o chestie de asta portabila sa scot noroiu de pe roti cand o iau spre casa din namol. Ca altminteri i-mi rupe volanu mainile cand o iau in viteza pe sosea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: car washer Sambata noaptea m-am oprit la prima parcare luminata ca lumea ... am cautat niste bete si ne-am bagat pe sub masina ... cred ca fiecare roata avea cel putin 2-3 kg de noroi pe interior ... dupa aia, drumul catre casa a fost un vis si-o poezie ! :-P ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: car washer ..... apropo.... mai vand unii pe la semafor si aspiratoare la 12v .... faci set complet... Lucian - degeaba ironizezi - nu fac parte din cei care vor sa economiseasca pe spalarea masinii (adica chitrosi) - dar nu pot sa iau spalatoria cu mine in teren, ideea a fost pentru gasirea unei solutii de a da noroiul cat de cat de pe masina inainte sa ajungi la spalatorie unde sa o speli ca lumea. Intreaba-l pe Gepetto cat de utila i-ar fi fost o asemenea scula (care evident sa poata sa faca fata) duminica. Si mai intreaba-l cati kilometri a mers cu 60 la ora de frica sa nu-i crape directia pana a gasit o spalatorie. Deci daca nu am fost inteles rectific - NU CAUT INLOCUIREA SPALATORIEI ci o solutie de a scoate macar o parte de noroi imediat dupa iesirea din teren!!!!! Nu este nimic anormal sau extravagant in asta! Daca aveti solutii practice - multumesc, dar de aici pana a-mi gasi gauri negre in caracter - e cam exagerat!!!!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: car washer tot farmecul si tot talentul este sa te intorci in orasi cu ea plina de noroi.... si sa te opresti la semafor langa alte masini de stralucesc... efectul i-l cunoasteti... ... vis-a-vis de chestia cu noroiul in roti... e total adevarata... practic nu poti merge pe sosea... si cu zapada e la fel... ....cred ca trecerea unui vad cu apa de cateva ori e cea mai la indemana solutie.... identificarea unor astfel de locuri...ar fi o solutie.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: car washer am trecut prin vad dar : 1. nu era la sf traseului 2. nu aveam la noi o perie tapana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: car washer luni si marti am incercat 3 spalatorii. adica am incercat sa conving cetatenii sa se bage la spalat. nu am reusit. marti, dupa a 3-a incercare imi luasem gandul de la spalat cazanu. dar m-am trezit ca sunt prin drumul taberei. si ma luminez brusc cand imi aduc aminte ca lipoveanu are spalatorie prin zona. spalatorie de offroader. fara fitze. fara emotii. La sigur! in timp ce ma potriveam frumos la coada ca sa nu incurc circulatia, vine un nene la mine cu manecile suflecate si cu o carpa pe care o tot storcea in mana. - domnu sa stiti ca nu va spal masina! - buna ziua, da de ce? - ca e prea murdara! - stiu ca e cam murdara dar daca costa mai mult nu e nici o problema!!" - domnu, io nu o spal nici daca platiti mai mult! - pai de ce? - ca ma murdaresc! asa ca am okit un car washer bosch la 100 sau 120 bari. mai trebe un sorb cu filtru ca sa pot sa trag apa din balta (desi cred ca este printre accesoriile acaretului). convertizor 1000W este pe stoc asa ca voi trece pe la spalatorie de acum doar pentru detalii. da' o sa fiu al naibii de exigent... :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: car washer trebuia sa le aduci OPC-ul si toti dracii pe cap....auzi la ei....e prea murdara masina....asa am patit si eu cu a mea la Petrom in BV....dar le-am spus ca la spalatorie se spala masini murdare ....nu masini curate.....ei nu....o tineau pe-a lor.....sunat la OPC.....si s-a rezolvat problema.....acum se spala si masinile murdare.... :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: car washer Vezi sa nu spui care din ei a refuzat banii.. ca-l da lipoveanu afara :lol: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator AUREL Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: car washer Sal, eu ma folosesc de un Bosch 100 bari si sunt f multumit de el ,la spalatorie ma duc f rar ptr ca imi cer dublu ...:)) cica are mult noroi domne...:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: car washer ar mai fi o varianta... :P 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: car washer ala o fi vrut sa-si impresioneze prietena cu inaltimea vadului maxim :-P @koala: prin aviatiei mai e o spalatorie. venind dinspre charlie, pe pod, cobori podu spre stanga (adica drumu principal - nicolae caranfil), treci de prima statie de tramvai si la urm. straduta la stanga e o spalatorie... pe mine nu m-au refuzat niciodata, ba chiar au parut interesati "iar ai facut agricultura cu masina?" :) dar am grija sa ma primeasca si a 2-a oara, le dau mai mult. tarife mai mici ca la charlie dar sa nu le zici ca ii stii de la mine :sc Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate