allroad Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: car washer ACUM IN PRAKTIKER; L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: car washer Putere 1500-3000w,presiune apa 100-160 bari,debit apa 300-600 litri/ora,temperatura de lucru 40-60 grade. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: car washer esential: poate trage singur din galeata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: car washer Nu stiu sa iti spun,asta inseanmna ca trebuie sa aiba pompa propie. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: car washer dupa ce am patit ca Talpa Iute am apelat la prietenii de la briko store care au promotie la un wap bosh de 120 bari si e betooon super multumit de el pretul este 700 lei, da face toti banii, grabiti-va cei care vor sa prinda promota ca nu mai erau multe.... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: car washer Marius , acum inteleg ca tu erai care iai pus la punct la PETROM , cand m-am dus acolo prima oara acu vreo 2-3 sapt. imi ziceau ca "mai vine cineva cu ditamai Patrolul are noroi ca dupa el se poate planta flori" Doar si a mea era ca-n draci 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: car washer asa-i....eu eram ala cu pamant pe mine cat pentru un strat de flori :-P pana la urma i-am facut sa inteleaga ca acolo se pot spala si masini murdare....nu numai alea prafuite :hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: car washer Off topic pt.Marius Am luat azi de la sudat scuturile daca reusesc sa le montez maine dupa ce vin din Bucuresti , facem o iesire sambata inainte de masa? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: car washer facem.....sa-mi spui unde sa ne intalnim...si cam pe unde sa mergem :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: car washer trebuia sa le aduci OPC-ul si toti dracii pe cap....auzi la ei....e prea murdara masina....asa am patit si eu cu a mea la Petrom in BV....dar le-am spus ca la spalatorie se spala masini murdare ....nu masini curate.....ei nu....o tineau pe-a lor.....sunat la OPC.....si s-a rezolvat problema.....acum se spala si masinile murdare.... :-P ...esti genul de ce certi si cu ospatarii ..??? imi aduc aminte de povestile un var ... ospatar de meserie ... cum le dadea cu friptura pe la cur ...sau flegme prin sosurile la clienti .... personal cred ca aberezi .... sunt curios ce le-ai spus alora de la OPC ....??? (daca chiar ai fost ) ca vrei sa le tii rampa ocupata o ora... vrei sa consume apa si energie electrica de vreo 50 ron si sa platesti doar 20 ron ...????? ..... domnia si prostia se plateste .... deci oricum ar fi ...plateste !!! ....este valabil ptr orice alt serviciu ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: car washer lipovene pasta la spalatorie am patito si eu ... nu am comentat niciodata pretul unui spalat, dar mi se pare absurd sa spui: nu o spal ca e prea murdara! zici omului: domne eu spal cu 20 ron un jeep dar al dvs ca e f murdar va iau 50 ron! ce e asa greu ... nu ca nu o spal ... iar despre partea cu scuipatul sau basina in mancare - sincer si asta e o idiotenie ...ce-ar zice ospatarii sa ma cac si sa ma sterg cu banii lui (spaga) la fund ...sa-i dau murdari si sa zic:uite servicii de cacat, bani plini de cacat! :hm consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: car washer Lucian....ce puteam sa le spun.....ca sunt unii care se lauda ca spala masini......dar cand apelezi la serviciile lor zic pas......plus ca n-am comentat nimic vis a vis de pret.....n-am facut galagie ca nu-i apa calda etc......daca te inhami la ceva....trebuie sa faci...daca nu....lasa pe altii...... In alta ordine de idei.....eu mai fac instalatii electrice.....chiar crezi ca-mi face placere sa sparg pereti....nu-mi place dar asta-i riscul meseriei......spunea-i tu ca mai demult ai avut aceleasi probleme....si ca sa scapi de ele.....ti-ai facut propria spalatorie :-P .......acum esti carcotas? :-P :-P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: car washer Bai ce aiureli pe acolo pe la voi cu spalatul. Eu nu am avut probleme cu spalatul masinilor nicaieri aici. Si nici nu m-au unflat la pret. Maxim 25 de roni am platit pentru un spalat exterior. Nicaieri nu mi-au cerut mai mult. Nu ca nu as fi dat. Pur si simplu am platit cat au cerut. Si daca masinile mele nu sunt murdare, nu stiu ale cui sunt. Dar, deh, unii vor sa castige banii cat mai usor. Dai un jet de apa, o spuma activa si iar un jet de apa si gata spalatul, marca banul, altul la rand.. Ce daca faci o concesie sa sa muncesti mai mult la o masina? Ca doar nu iti vin 20 din astea pe zi. Bineinteles cu tariful de rigoare. Dar nu sa refuzi sa speli o masina ca si alea noastre numai pt ca ti-e lene sa cureti noroiul ce ramane pe jos. PS. In nici un caz nu ai sa consumi apa si curent de 50 de roni intr-o ora de spalat. 1 mc de apa (ceea ce e mult) e 1 leu iar 3kw de curent e 12 lei (asta daca merge dampful non stop), mai pui canalizarea, spuma activa si salariul muncitorului. In nici un caz nu ai cum sa ajungi la 50 de roni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: car washer Bai ce aiureli pe acolo pe la voi cu spalatul. Eu nu am avut probleme cu spalatul masinilor nicaieri aici. Si nici nu m-au unflat la pret. Maxim 25 de roni am platit pentru un spalat exterior. Nicaieri nu mi-au cerut mai mult. Nu ca nu as fi dat. Pur si simplu am platit cat au cerut. Si daca masinile mele nu sunt murdare, nu stiu ale cui sunt. Asa o fi pe la voi, unde oamenii sunt mai cu bun-simt. :h5 La noi, la Capitala, si tupeul si lenea si dorinta de a face "un ban gramada" sunt capitale! :bleah Eu mi-am luat un Kaercher din ala mic (2.06, cred) si ma descurc cu el, dar recunosc ca mi-ar trebui unul un pic mai mare, totusi. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: car washer Max.. asta este unul din "beneficile" de a trai in bucuresti Platesti mai mult pt acelasi serviciu.. si asta parca ar fi o favoare. Am gasit la un moment dat ceva preturi in afara la spalat masini.. or fi adevarate? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: car washer De ce nu? In UK, "starting from 7.50" inseamna ca la 7.50 lire iti da o clatire usoara, de vara. Si asta inseamna peste 35 de lei. Pentru o spalare completa, cu ceara etc, preturile sunt de la 15 lire in sus. Mai exista si varianta cu autoservire, care este mult mai ieftina (cateva lire - nu-mi mai aduc aminte cat), unde bagi fisa si ai apa (sau sampon sau ceara, in functie de programul ales) un anumit interval de timp (sau o anumita cantitate de apa - nu am reusit sa-mi dau seama, cert este ca la un moment dat se opreste jucaria - si daca nu esti obisnuit ramai cu masina spalata jumatate si trebuie sa mai cotizezi odata). Cat despre preturile din state, acolo totul e aproape moka. 8) “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: car washer ptr off-roderi... GRATIS .... cu o conditie...vi-o faceti singuri .... va ofer....: 10 minute de jet... solutie laveta de sters exterior piele caprioara ptr geamuri ptr interior va ofer: 10 min aspirator perii laveta ptr praf interior laveta ptr praguri piele de caprioara ptr geamuri deci gratis.... nu-mi platiti curentul,nu-mi platiti apa, nu-mi platiti locatia ,nu dati spaga...ptr ca vi-o faceti singuri ..... ...mai ieftin decat gratis....nu exista.. oferta e valabila toata luna martie cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: car washer preturi in Austria la IMO http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: car washer ptr off-roderi... GRATIS .... cu o conditie...vi-o faceti singuri .... ...mai ieftin decat gratis....nu exista.. oferta e valabila toata luna martie oferta e valabila si la masina de oras a offroaderilor ? ...ca vin in fiecare seara :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: car washer ptr off-roderi... GRATIS .... cu o conditie...vi-o faceti singuri .... ...mai ieftin decat gratis....nu exista.. oferta e valabila toata luna martie oferta e valabila si la masina de oras a offroaderilor ? ...ca vin in fiecare seara :grin: daca ar fi sa il deranjeze ''fidelitatea'', l-ar deranja la Noroioasa, nu la aia de oras. PS: eu nu vreau gratis! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate