renegade Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Huidu... Si totusi dupa accidentul avut la schi eu sa fi fost in locul lui cred ca ma domoleam. A fost un semnal destul de puternic faptul ca nimeni nu e ferit de nenorociri. Dar daca si acest "semnal" a fost ignorat inseamna ca valorile pe care le are in viata tin de moment nu de eternitate. Nimeni nu e mai presus de ce ii este menit. Daca nu ne ascultam semnalele insemna ca noi suntem mai presus decat viata celor din jur. In rest Dumnezeu Sa-i odihneasca si pe el Dumnezeu Sa-l ierte! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Huidu... Din informatiile pe care le detin, Hiudu a comandat americanilor uciderea lui Gaddafi pentru a nu mai fi el subiect princial de talk-show. Incredibil ce tupeu are :grin: danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Huidu... hahaahaahahah looooool Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Huidu... dupa accidentul avut la schi eu sa fi fost in locul lui cred ca ma domoleam. A fost un semnal destul de puternic faptul ca nimeni nu e ferit de nenorociri. Dar daca si acest "semnal" a fost ignorat inseamna ca valorile pe care le are in viata tin de moment nu de eternitate. Nu ma bagam in seama, dar nu ma pot abtine. Adica daca ai un accident iarna, aluneci pe trotuar si-ti rupi un picior, sau iti spargi capul, asta inseamna ca e un semnal ? Dar eu w.e. trecut, m-am rasturnat cu atv-ul de aproape 3 ori, si de fiecare data a cazut peste mine, ca mi-a ramas blocat bocancul sub pedala de frana... Asta e tot un semn, inseamna ca ar trebui sa ma las de sportul asta? Nea Huidu, a avut accident pt ca nu a fost atent, in ambele situatii. Si eu, si fiecare are cate un accident mai mult sau mai putin grav, pe care il provocam din ne-atentia noastra. Nu vad legatura "semnalelor" din trecut, decat doar daca esti fan mama omida si/sau flacara violet. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Huidu... @Fata de ceea ce ai patit tu, viata lui Huidu a atarnat de un fir de ata, traumatismul cranian fiind foarte sever, recuperarea a fost dificila, indelungata si incompleta si cred ca Renegade s-a referit la faptul ca Huidu era bine sa fi inteles ca trebuie sa fie mai prudent si sa nu se mai creada "miezu`".....Da, consider ca si daca se va demonstra ca nu a facut o depasire peste linia continua, in curba si ca a ajuns pe contrasens din cauza ca a derapat, raman la parerea ca derapajul s-a produs si din vitezei excesive, nu doar din cauza carosabilului ud, bazandu-ma pe faptul ca, in trecut, in aceeasi zona, i-a fost suspendat permisul tot pentru viteza excesiva........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lascarrica Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Huidu... Nu ma bagam in seama, dar nu ma pot abtine. Adica daca ai un accident iarna, aluneci pe trotuar si-ti rupi un picior, sau iti spargi capul, asta inseamna ca e un semnal ? Dar eu w.e. trecut, m-am rasturnat cu atv-ul de aproape 3 ori, si de fiecare data a cazut peste mine, ca mi-a ramas blocat bocancul sub pedala de frana... Asta e tot un semn, inseamna ca ar trebui sa ma las de sportul asta? Nea Huidu, a avut accident pt ca nu a fost atent, in ambele situatii. Si eu, si fiecare are cate un accident mai mult sau mai putin grav, pe care il provocam din ne-atentia noastra. Nu vad legatura "semnalelor" din trecut, decat doar daca esti fan mama omida si/sau flacara violet. colegu eu consider ca accident este cand iti cade ceva in cap, aluneci pe gheata nu cand intri pe contrasens. parerea mea personala este ca huidu nu le are cu sofatu "normal". daca ai 2 puradei + nevasta in masina eu zic ca trebuie sa conduci prudent ... nu slalom ca la ski. PS: spun si din experienta intrarii intr-o benzinarie cu masina din cauza unei "soferite". soferita in stanga si eu in dreapta (locu mortului). nu toata lumea este facuta ptr sofat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Huidu... Ca nu toata lumea care are permis e facuta pentru sofat, asta e mai mult decat evident. Dar sa intri cu masina intr-o benzinarie...e normal, pentru asta sunt facute. Intra omul si cotizeaza la bunastarea banditilor (prin accize si taxe) in schimbul unei mici cantitati de combustibil.:ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lascarrica Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Huidu... Ca nu toata lumea care are permis e facuta pentru sofat, asta e mai mult decat evident. Dar sa intri cu masina intr-o benzinarie...e normal, pentru asta sunt facute. Intra omul si cotizeaza la bunastarea banditilor (prin accize si taxe) in schimbul unei mici cantitati de combustibil.:ha: :ha: ... acum e amuzant dar cand traiesti clipa ... si vezi ca te infigi si pleaca pompa nu mai e ... femeile si volanu. ... cred ca a crezut ca e cu f16 si alimenteaza din mers :ha: :av:pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Huidu... sa-mi bag si eu o parere... eu personal nu cred c-a derapat.. Cum sa derapezi cu 4x4 si ESP, in conditii de viteza legala? Am vazut idioti ca asta cu miile, care in linie dreapta te depasesc cu 150 km/h, ii ajungi pe serpentine si-i vezi cum franeaza in mijlocul curbelor sau le taie ca pe maioneza.. E evident ca acum incearca sa ambaleze accidentul in "raul cel mai mic", sa nu apara pe undeva intentia lui. Dac-ar fi intrat intr-un pom, pomul era de vina ca nu s-a dat la o parte.. Din experienta personala: am patit un accident in care eu conduceam motocicleta linistit (60-70 km/h), regulamentar, pe centura, cand un idiot "brunet" a iesit in depasire peste mine in timp ce-l depaseam.. nu mai zic ca cioroiul nu stia sa scrie, politaiul i-a scris declaratia, dar conducea "regulamentar" un X5... concluzia politiei: omul a iesit doar sa se asigure, nu a vrut sa depaseasca.. Pe scurt, orice se poate "ambala" intr-o forma convenabila cand e vorba de politia rutiera .ro. 1 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Huidu... Nu numai cand e vorba de militie, ci cand e vorba de Romania. Depinde pe cine cunosti si cat esti dispus sa dai ca nici evaziunea nu mai e evaziune, nici furtul nu mai e furt nici inselatoria...si lista poate continua. Niciodata, dar absolut NICIODATA cand am avut nevoie nu am primit ajutor de la militie. Exemplu: Un vecin beat si putin cam dement isi ameninta parintii cu un topor apoi ca da foc la casa. Am sunat la 112. Dupa 3 apeluri (la interval de 15 minute) am fost amenintat ca ma amendeaza pentru alertarea autoritatilor. Intr-un final a venit un echipaj si unul din ei a spus 'Pai ce...a omorat pe cineva? A dat foc?' Am ramas fara cuvinte si i-am injurat pana m-am plictisit. Un alt exemplu. O persoana foarte draga mie (bunica) a murit din cauza ca salvarea a ajunj la 4 ore si jumatate de la apel. Cea mai apropiata statie de ambulanta era Alexandria (25 km) sau Videle (20 km). Oi fi eu ghinionist? Nu cred. Asa ca eu zic sa ne calmam, sa ne rugam sa nu avem parte de asemenea incidente neplacute si poate o sa prindem vremuri mai bune.(Ce optimist sunt). Daca e considerat off topic si irelevant mesajul, imi cer scuze si se poate sterge. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Huidu... Huidu nu e ruda cu niciunul dintre noi (cred) si nici nu il cunoastem personal. Nu suntem rude nici cu cei decedati. E un accident ca oricare alt accident mortal, dintre cele care se petrec cu sutele si nici nu le remarcam cand sunt amintite la stiri. Nu stiu cati dintre noi suntem fara accidente (cu sau fara vina). Stim foarte bine ca legea in Romania se aplica selectiv, functie de influenta si banii celor implicati si ca niciodata un personaj influent nu a fost pedepsit pentru un accident rutier, indiferent de cate victime au fost. Stim ca orice incident in care e implicat o persoana publica se transforma in linsaj (sau castrare) mediatica, VIP-ul este intotdeauna vinovat in presa. Daca stim toate axiomele astea, oare de ce ne pierdem vremea? Nu ne avem problemele noastre de stam sa dezbatem nimic pe o multime de pagini? Cred ca e mai degraba cazul sa ne tragem niste invataminte, cel mai important lucru e sa nu patin si noi asa ceva vreodata, ca dracu nu culca-te Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... vad ca a mai ajuns cineva la ideea mea....anume ca topicul trebuie inchis sau mutat pe alte forumuri :grin: cred ca acest topic are cel mai mare trafic de pe forum......nu de alta dar la mecanica sau iesiri...slaba miscare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... Si totusi dupa accidentul avut la schi eu sa fi fost in locul lui cred ca ma domoleam. A fost un semnal destul de puternic faptul ca nimeni nu e ferit de nenorociri. Dar daca si acest "semnal" a fost ignorat inseamna ca valorile pe care le are in viata tin de moment nu de eternitate. Nimeni nu e mai presus de ce ii este menit. Daca nu ne ascultam semnalele insemna ca noi suntem mai presus decat viata celor din jur. In rest Dumnezeu Sa-i odihneasca si pe el Dumnezeu Sa-l ierte! Exact ce spuneam ! Am vazut la TV ca dictonul sau este Carpe Diem! (traieste clipa) Nu am nimic impotriva dar daca el vrea asta nu inseamna ca trebuie sa o faca acolo unde exista sanse sa omoare pe altii doar fiindca el vrea sa-si traiasca clipa! Tin la el mult si il apreciez pentru ce a facut in viata publica din Romania. Dar nu poti sa fii si in viata privata la fel ca pe ecran? Adica ponderat si indreptat impotriva raului! Ii doresc succes dar sa nu mai uite si sa lase acel carpe diem ca nu e pentru el. Are familie si raspunderi! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... vad ca a mai ajuns cineva la ideea mea....anume ca topicul trebuie inchis sau mutat pe alte forumuri :grin: Poate cineva vrea sa vada cat aberam pe acest subiect. Si ca sa nu ies din tipar, am vazut astazi la stiri ca o echipa de la Cancan a urmarit masina in care se afla Huidu gonind cu aproape 200 km/h spre Brasov. Asa o fi sau nu...cine stie. http://www1.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/video-inconstient-huidu-si-fratele-sau-au-zburat-astazi-cu-200-de-km-pe-ora-pe-dn1-exact-prin-locul-unde-acum-o-saptamana-a-omorat-3-oameni-189449.html "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... Nici "haituiala" asta nu e buna ...Amintiti-va de episodul Printesa Diana ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: Huidu... Yonutz, mi-ai luat vorba din gura. Porti o trena de cretini dupa tine care iti analizeaza si gaura curului, care se mira cand esti in stare de orice ca sa scapi de ei. Vitele idioate nu au priceput ca tocmai ei erau motivul pentru care Vlad Huidu a "decolat". Intre libertatea presei si libertatile pe care si le-a arogat presa e o prapastie uriasa. Marius, ai dreptate in mare parte. Personal cred ca topicul asta nu ar fi trebuit nici macar sa existe. Editat Octombrie 22, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... Domnilor colegi de forum mie sincer cazul lui huidu mi se pare cazul tipic al romanului care daca are peste 200cp la roata se transforma intr-un monstru,cu deosebirea doar ca uni dintre noi realizam si pericolul ce ne paste,huidu cred ca nu a stiut asta ,dar deja era un monstru... restul nici unul dintre noi nu putem sti ce sa intamplat acolo,doar ne putem da cu presupusul,dar hai sa ne punem intrebarea sincer cum conducem fiecare zi de zi cu o masina de 80-100cp si cum conducem o masina de 200-300cp,deja dc ai o asa masina ar trebui sa ne fi si nascut in alta tara.....si sa dam un exemplu referitor la putere ...de ce sunt atat de multe accidente de motociclete la noi in tara?va spun eu ca si fost posesor de motor de 160cp per 140kg,80la suta din cauza puteri motorului si 20 la suta din cauza soselei si a participantilor la trafic,asa ca totul vine din conduita fiecaruia ,uni dintre noi ne maturizam mai tarziu ,alti mai devreme ,dar cel mai usor mi se pare dc tot ai in sange sportul pe 4 roti sa incercam cu toti sa il punem in practica ,in padure,in etape organizate ,oriunde altundeva dar nu in trafic..... subiectul asta mi sa parut unul educativ ..... Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... Dar pe prapaditii aia de paparazzi nu ii vede nimeni?Ei cat au avut la ora?De autosesizat nimeni? Foarte tare,:bleah Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... trebuia sa moara draqu in accidentul acela de ski,omenirea nu pierdea nimic ba din contra castiga 2 vieti,a trait un nenorocit ca sa omoare el alti 3,si a scapat si de data asta bivolul,inseamna ca urmatorul eveniment pe agenda la bivol este unul gen Utoya. nu ai doresc decat sa primeasca aceeasi pedeapsa pe care ar primi-o o persoana oarecare cu salariu de 600ron. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: Huidu... Si pentru mine e un subiect educativ. Nu legat de conduita rutiera ci de natura umana. Evident, si eu am parerea mea legata de subiect sau de personaj, dar nu simt nevoia sa o expun public, am postat numai legat de principii nu de personaj. Nu am competenta, dreptul moral, ba nici macar nu ma simt lipsit de pacat. Dar nici nu ma pot stapani sa nu persist a fi avocatul diavolului: Daca voi ati fi autorii unui accident, cu sau fara victime, provocat de prostie/ neatentie/ stare-tehnica/ ghinion, puneti-va cateva intrebari: De cine ati vrea sa fiti judecati? De cine e normal sa fii judecat? De justitie sau de presa? Ce ar trebui sa conteze? Faptele sau impresiile unora? Viteza trebuie apreciata de masuratori tehnice sau de radarul din ochii unui martor ocular? Decizia trebuie luata bazat pe greseala ta sau e normal sa se serveasca un exemplu (pozitiv sau negativ) dictat de notorietate? V-ar placea sa fiti haituiti pentru saptamani de presa? Sa nu aveti nici voi, nici familiile voastre vreun moment de ragaz, sa vi se despice viata in atomi, sa vi se caute toate pacatele vechi, de la scobitul in nas pana la culoarea lenjeriei din cosul de rufe? Sa se gaseasca explicatii ale accidentului in abuzurile colegilor de gradinita sau in lipsa de talent la bucatarie a bunicii materne? -Cum v-ati simti ca toti cei intalniti sa se uite chioras la voi, sa ii simtiti susotind in spate? Sau, mai rau, sa nu va recunoasca si sa auziti cele mai diverse chestii despre propria persoana... (Asta o urasc cel mai mult, bazat pe experiente personale). Bineinteles ca tot ce am "intrebat" mai sus sunt chestii retorice cu raspunsuri evidente. Nu sunt un credincios, dar cred sincer ca, daca judeci, ironia statisticii iti poate oferi sansa sa ajungi in posturi apropiate celor pe care le-ai infierat. Si nu uit ca oricine judeca lumea prin "lentila" propriei personalitati si e posibil ca sa greseasca in aprecieri tocmai din cauza asta. @martinchiulasa - Nu cred ca exista neaparat un comportament tembel al proprietarului de peste 200 CP. Asta e o prejudecata. Am cunoscut destui oameni care folosesc puterea motorului din dotare pentru a merge mai sigur, pentru a face depasiri mai lipsite de pericol. Legat de comparatia motociclistica, am cunoscut o multime de adolescenti sariti cu vitezane care iti confirma parerea, dar vina e in caracterul si educatia lor. Altfel nu ar exista multitudinea de posesori de vitezane care se comporta normal pe sosele. Ai nimerit insa un punct important: TOTI MOTOCICLISTII sunt priviti cu prejudecata "tembelii cu mai mult de 200CP". Daca in calitate de motociclist ti-a displacut asta, incerca sa iti recitesti postarea si o sa vezi ca judeci si ai fost si tu judecat. @hdragos - Nu am cuvinte! Ce vezi cand te uiti in oglinda? Singura idee normala e "nu ii doresc decat sa primeasca aceeasi pedeapsa pe care ar primi-o o persoana oarecare cu salariu de 600ron." (greseala gramaticala am corectat-o eu). Editat Octombrie 22, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coolhandluca Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... Eu zic ca depinde de fiecare om in parte. Nu putem generaliza ca orice persoana cu o masina puternica conduce agresiv. Am vazut destui dementi si cu tot felul de coji de Dacii 1300 de exemplu. Despre Huidu in particular e clar ca avea un stil de condus periculos si inainte de a se lovi la cap dar ma mir ca a mai fost lasat sa conduca dupa accidentul de ski. Eu ascult in fiecare dimineata emisiunea de la Kiss Fm si era clar ca e o semi-leguma in ultima vreme. Nu ma mir ca a facut accidentul. Sunt sigur ca in Austria nu ar mai fi fost lasat sa conduca niciodata. SHOGUN 3.0 V6 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... Daca acest lucru nu i se intampla lui Huidu, ci unui politician.....sa vezi atunci presa cum punea masia de tocat carne pe el....Ca asa ii trebuie, ca nu au facut autostrazi....bla bla bla. Din pacate presa noastra este cea mai mare prostituata din Romania. Dupa politica. Un lucru e calar Adio cariera... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... vad ca a mai ajuns cineva la ideea mea....anume ca topicul trebuie inchis sau mutat pe alte forumuri :grin: cred ca acest topic are cel mai mare trafic de pe forum......nu de alta dar la mecanica sau iesiri...slaba miscare Daca ai mai mesterit ceva, impartaseste la tehnic sa-si mute lumea atentia acolo.......sigur ai mai lucrat ceva pe la vreo masina....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: Huidu... degeaba....tot barfa si can can-ul se vinde bine :grin: nu cred ca intereseaza pe cineva ce am mesterit la un Jaguar E-Type.....dar de curiozitate am sa pun cateva poze cu motorul lui....V12:grin::grin::grin: Editat Octombrie 22, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... degeaba....tot barfa si can can-ul se vinde bine :grin: nu cred ca intereseaza pe cineva ce am mesterit la un Jaguar E-Type.....dar de curiozitate am sa pun cateva poze cu motorul lui....V12:grin::grin::grin: Aaaa.....am inteles......inchidem topicul asta si la tehnic nu postam nimic ca n-are rating.......ok...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate