Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... e alegerea voastra :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... e alegerea voastra :grin: Eu te invitasem pe tine , ca stiu sigur ca mai faci cate ceva si in mod sigur ar fi fost chestii interesante de postat, dar....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... in ultimele zile am bantuit prin paduri..dar la iarna ma inchid in garaj...atunci o sa am timp sa mai fac si mecanica mai serioasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Huidu... in ultimele zile am bantuit prin paduri..dar la iarna ma inchid in garaj...atunci o sa am timp sa mai fac si mecanica mai serioasa Si pe la celelalte topicuri, unde sunt o gramada de nou veniti cu o gramada de intrebari si nelamuriri, n-ai nimic pentru ei sa-i indrumi, sa le dai un sfat......? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wildice Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: Huidu... dar daca murea huidu va dati seama ce se intampla a disparut rusinica si lui nu iau facut nimik lau scos nebun cine are bani sta afara cine nu nu sau doi ani cu suspendare Editat Octombrie 22, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Huidu... Vreti sa spuneti de mergea cu 200km/h ca sa scape de paparazii? Da ce puteai ei sa ii faca? Inca niste poze prin geamurile fumurii? Nu prea imi vine a crede ca au facut asta mai ales dupa ce s-a intamplat. Nu tin cu nimeni, dar suna destul de aiurea. Aaaa si stii voi sa existe paparazii la noi in tara?:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Huidu... Si pe la celelalte topicuri, unde sunt o gramada de nou veniti cu o gramada de intrebari si nelamuriri, n-ai nimic pentru ei sa-i indrumi, sa le dai un sfat......? Pai, redatii statutul de moderator (asta daca il mai vrea :grin:) ca altfel ... sfaturi doar in privat. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Huidu... Vreti sa spuneti de mergea cu 200km/h ca sa scape de paparazii? Da ce puteai ei sa ii faca? Inca niste poze prin geamurile fumurii? Nu prea imi vine a crede ca au facut asta mai ales dupa ce s-a intamplat. Nu tin cu nimeni, dar suna destul de aiurea. Aaaa si stii voi sa existe paparazii la noi in tara?:))) Daca fotoidiotii aia te pozeaza si pleaca, e aproape OK. Daca zboara non-stop deasupra ta ca un stol de vulturi hoitari in preerie, atunci incepi sa obosesti. Poate reusesti chiar sa clachezi spectaculos (ceea ce evident ajunge din nou deliciul hoitarilor). Nu ai ajuns niciodata in starea in care ai dorit sa omori pe cineva numai sa scapi dracu' de el? Bun, nu iti pasa de hoitari, ii lasi in pace... maine te vezi in ziar in izmene, fotografiat, fara sa stii, in propria ta casa sau erou al unor dezbateri de noapte cu titlul "e adevarat ca ... si-a facut nevoile intre Brasov si Bran?". Parerea mea este ca atentia media face cel mai mare rau tocmai victimelor, toata nenorocirea ajunge sa se demonetizeze pana dispare cu totul. In stilul asta pana si cel mai avid de senzatie halitor de media va ajunge sa spuna peste o luna: "iar cazul Huidu?!" Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Huidu... bai oameni buni nu imi vine sa cred ce vad si aud,adica pana la urma bivolul trece de partea milului la taiat precum ca este hartuit si alergat de paparazzi? ca in orice meserie si asat de om de televiziune pe linga altele au bune si rele(mai mult bune)iar cand alegi o meserie iti asumui si riscuri cume si acesta ca esti fotografiat non-stop si mai stiu eu ce,asa ca sa ne lase si sa sa duca unde a intarcat mutu iapa,daca nu ar fi aparut in media atunci cine i-ar mai fi dat lui zeci si sute de mii de € pe contracte de publicitate. asa ca nu are nici-o scuza,este doar un simplu criminal nenorocit. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Re: Huidu... Hdragos, nu e nevoie sa fii persoana publica pentru a fi haituit, e de ajuns sa ai un pic de succes in viata. Iti doresc doar sa te fereasca soarta sa ajungi vreodata in postura de autor de accident grav sau de haituit de media/public. Ai fi surprins de cate poti afla chiar si tu despre tine si ai tai. Tu esti vehement pentru ca ai impresia ca tu nu poti pati nimic de genul asta, baricada are insa intotdeauna doua parti si postura ta fata de ea se poate schimba oricand fara voia ta. Nu il apara nimeni pe Huidu, dar nu tu, publicul sau media trebuie sa decida daca e criminal, ci justitia. Iar asta, ne place sau nu, e singura care o avem, daca vei avea vreodata probleme tot la ea va trebui sa i te adresezi. Vrei altfel? Ai intarziat nitel, anii de aur ai linsajelor au fost acum un secol-doua prin Vestul Salbatic. Eventual poti merge in Libia, acolo se pare ca mai merge cu ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Aici nu poti sa il impusti pe Huidu si sa il expui in o camera frigorifica, hal' Domnului! PS. Ai grija de ce scrii pe net, uneori unele chestii se intorc si te musca de c... Nici Huidu nu credea ca postarea de blog in care bascalea politistii pentru suspendarea carnetului pentru viteza ar putea sa ii faca rau dupa cativa ani. In alta ordine de idei imi place semnatura ta, e bine sa devina mai mult decat un citat frumos. Editat Octombrie 24, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Huidu... Pai, redatii statutul de moderator (asta daca il mai vrea :grin:) ca altfel ... sfaturi doar in privat. ......Si care ar fi legatura intre statutul de moderator si participarea la benevola, dezinteresata, ca restul userilor, la discutiile tehnice? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Huidu... Salut. Sunt multi soferi ce ii sfideaza in trafic pe ceilalti participanti, prin astfel de actiuni, ce au urmari nefaste. Este un lucru bun ca mass-media sa faca tam-tam pe asftel de teme. Dar ar trebui facut si in cazul unor alti asa zisi-soferi, care precedeaza in acelasi fel, in trafic. Milionarul( sau miliardarul) ce a murit cu sotia in accident cu salupa, acum recent( nu ii stiu numele)- a murit din vina sa. De ce? Era adeptul vitezei. Barca sa la un moment dat nu mai prezenta stabilitate, datorita vitezei. Acel om asa mergea si pe sosea, cu siguranta. Il interesa viteza excesiva, nu urmarile. Sunt multi astfel de bizoni in trafic. Trebuie sa ne ferim de ei. Caci soferia nu inseamna sa stii sa controlezi masina la viteza mare. Soferia consta in a stii sa ne ferim, in trafic, de astfel de bizoni. In cazul lui Huidu, cum ati spus multi dintre voi, vina mare o au si medicii, ce dupa "episodul Austria", i-au mai permis dpdv medical sa mai sofeze. In cazul 'Huidu' mass-media a luat atitudine de amploare. Similar ar trebui procedat si in alte cazuri de pericole publice. A se vedea cazul 'butoane'. Cu 'butoane' a fost un pic de valva si atat. Indivizi de teapa sa, ar trebui sa aiba domiciliul permanent dupa gratii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Huidu... @ Astral din cate imi aduc eu aminte particip aici pe forum la orice discutie benevol....nu cred ca am cerut macar o bere cuiva ptr un sfat.......eu pana acum am cerut doar inchiderea topicurilor de can-can.....atat.... poate stii tu ceva ce eu nu stiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Huidu... @ Astral din cate imi aduc eu aminte particip aici pe forum la orice discutie benevol....nu cred ca am cerut macar o bere cuiva ptr un sfat.......eu pana acum am cerut doar inchiderea topicurilor de can-can.....atat.... poate stii tu ceva ce eu nu stiu Pai atunci mai bine intreaba-l pe Stelea pentru ca el a facut o afirmatie in care a conditionat, in numele tau, postarea pe forum de statutul de moderator........poate stie mai multe.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Re: Huidu... cred ca sunt destul de mare incat sa vorbesc in numele meu ....ce a postat el acolo ai apartine ptr discutiile astea intre noi ar fi bine sa facem un topic separat....ca poluam parerile pro si contra referitoare la cazul Huidu Editat Octombrie 24, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Huidu... Si pana la urma :grin:..., ce credeti..., scapa, nu scapa, va fi un exemplu, un tap ispasitor, sau doar un simplu episod de o saptamana de framantari si dezbateri? :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Huidu... Hdragos, nu e nevoie sa fii persoana publica pentru a fi haituit, e de ajuns sa ai un pic de succes in viata. Iti doresc doar sa te fereasca soarta sa ajungi vreodata in postura de autor de accident grav sau de haituit de media/public. Ai fi surprins de cate poti afla chiar si tu despre tine si ai tai. Tu esti vehement pentru ca ai impresia ca tu nu poti pati nimic de genul asta, baricada are insa intotdeauna doua parti si postura ta fata de ea se poate schimba oricand fara voia ta. Nu il apara nimeni pe Huidu, dar nu tu, publicul sau media trebuie sa decida daca e criminal, ci justitia. Iar asta, ne place sau nu, e singura care o avem, daca vei avea vreodata probleme tot la ea va trebui sa i te adresezi. Vrei altfel? Ai intarziat nitel, anii de aur ai linsajelor au fost acum un secol-doua prin Vestul Salbatic. Eventual poti merge in Libia, acolo se pare ca mai merge cu ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Aici nu poti sa il impusti pe Huidu si sa il expui in o camera frigorifica, hal' Domnului! PS. Ai grija de ce scrii pe net, uneori unele chestii se intorc si te musca de c... Nici Huidu nu credea ca postarea de blog in care bascalea politistii pentru suspendarea carnetului pentru viteza ar putea sa ii faca rau dupa cativa ani. In alta ordine de idei imi place semnatura ta, e bine sa devina mai mult decat un citat frumos. pina acum am fost ferit de evenimente nefericite poate Dumnezeu dar sigur si eu mi-am facut-o cu mana mea sa zicem. ce i-sa antimplat lui huidu mie nu are cum sa mi se intmple si nici celor ca mine,un eveniment nedorit da se poate oricui dar cum i sa antamnplat lui huidu nu se poate intampla decat persoanelor care o cauta cu lumanarea. cat despre discursul tau despre justitie nu il comentez pt ca justitia stim cu totii cum e mai ales in romania,tocmai de aceea imi este teama pt ca si pe mine aceeasi justitia ma va judeca,si iti spune unul care pt o nimica toata am vazut puscaria cateva luni,daca eram o persoana la jumatatea nivelului lui huidu nici macar dosar nu aveam pt acea fapta,dar asta este alta poveste. imi este frica dar nu de ceea ce scriu ci de ceea ce fac altii,asta eu nu o pot controla spre deosebi de actiunile personale pe care le-am luat in asa fel incat ori sa fie doar risc personal fara sa fie nimeni implicat ori mi-am vazut de treaba mea linistit si nu mi-sa antimplat nimic. iar atata timp cat este o persoana de media si noi restul celorlalti l-am pus pe piedestal ,si datorita sustinerii noastre in ceea ce fac ei au ajuns sa aiba succes sunt momente cand vine si reversul medaliei si vin buluc criticile si judecata publicului. asa cum eu prin telecomanda ai bag 1€ in buzunar si multi alti ca mine asa imi permit sa ai dau si o palma morala prin acest intermediu. credema ca il doare drept in cot de tot ceea ce scrie lumea,faza cum ca este distrus pt ceea ce sa antimplat este adevarat doar ca nu stie cum sa iasa basma curata restul e telenovela. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Huidu... Scenariu posibil: -certificat medical cu privire la sanatatea mintala -intelegere cu familiile decedatiilor prin retragerea plangerilor si achitarea unor sume uriase pe care le acopera asigurarea lui -3 ani cu suspendare:grin: ..ce e asa greu? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Huidu... ......Si care ar fi legatura intre statutul de moderator si participarea la benevola, dezinteresata, ca restul userilor, la discutiile tehnice? I-am raspuns lui Max pe privat ... pe aceasta cale il rog sa-ti transmita si tie raspunsul. Si aici gata cu off-topicul. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Re: Huidu... I-am raspuns lui Max pe privat ... pe aceasta cale il rog sa-ti transmita si tie raspunsul. Si aici gata cu off-topicul. Daca mie mi-ai dat replica, normal era sa mi-l dai si mie pm-ul, direct, nu crezi......? PS - Topicul asta oricum e tot off-forum, nu doar off-topic, si e mentinut deschis ca sa nu zica lumea ca "punem pumnu`n gura"....... Editat Octombrie 24, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Huidu... Din pacate la un drum se gasesc zeci de mascarici care vin pe contrasens in curbe.Si de multe ori sunt microbuze cu zeci de persoane nevinovate puse in pericol de un idiot. Am facut un drum cu autocarul si am ramas ingrozit de cate ori am fost pus in pericol de sofer. A vorbit la mobil aproape tot timpul, conducea foarte aproape de cei din fata si depasiri oarbe.. Chiar si o masina moderna nu face minuni.La un accident frontal de un perete la 60 km/h scapi si in Logan insa la 80 km/h se moare si in ML . Consider capacitatea de a frana si de ocolire a unei situatii critice mai importanta la o masina decat o masa mare si un centru de greutate ridicat. Cel mai mare pericol in trafic sunt iresponsabilii la volan care se cred deasupra legilor fizicii.. din pacate aceste legi nu pot fii mituite.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Re: Huidu... pana acum m-am tot abtinut, dar dupa ce am vazut cum decurge campania de "salvare" a criminalului si mai ales reactiile celor care pun botul la aceasta campanie (atentie, si ei sunt tot victime, altfel oameni de buna credinta), cred ca ar merita punctate cateva aspecte: 1. faptul ca idiotul ala e vinovat este intarit de implicarea serviciilor secrete, foarte usor de realizat cand esti din familie de politruci (tata + socru). explicatie: se aplica tehnici de manipulare media specifice serviciilor secrete - apar tot felul de informatii care mai de care mai contradictorii, mai fantasmagorice, mai penibile, de la tot felul de martori care nu sunt filtrate inainte de a fi facute publice, cum ar fi firesc. asa-zisul efect de sepie. multa abureala pt a se ascunde adevarul mai bine. daca nu era CLAR VINOVAT nu s-ar fi recurs la asa ceva. cine lucreaza in domeniu stie despre ce vorbesc, cine nu, sa studieze. 2. faptul ca s-a bagat seful politiei rutiere de la inceput si cu abureala ca a derapat masina, arata din nou implicarea politica. 3. se vine cu totul felul de explicatii penibile, demonstratii de prostit prostii, de aruncat pisica in ograda oricui, numai a stapanului nu: super scula de masina care "derapeaza" asa singura... medici care nu si-au facut "treaba"... cu cat sunt mai departe medicii, cu atat mai bine... 4. s-a marjat puternic pe sensibilitatea publicului fata de drama traita de criminal: vai, tu ce te-ai face daca ai fi fost in locul lui, saracu... mai bine ai grija cum vorbesti, ca sa nu ti se intample si tie la fel... faza asta mi se pare printre cele mai stupide! aceeasi care pun botul la schema asta, sa se intrebe: 1. dar tu ce te-ai face daca ai fi intr-o masina modesta si un idiot ar goni pe contrasens venind direct in tine, si tu nu ai unde sa te feresti si sa eviti coliziunea? 2. ce te-ai face daca exact in momentul asta ti-ar suna telefonul si cineva de la urgente te-ar anunta ca parintii tai au murit acum cateva minute intr-un accident rutier pt ca un idiot a intrat frontal in ei? la intrebarea 2, as mai condimenta putin, si te-as informa ca e si o persoana publica bogata si cu multe relatii in media si politica, si ca sigur va scapa basma curata iar tu nu ai ce face. pun pariu ca tu, acela, imediat ai scoate socotitoarea si ai incepe sa calculezi cati bani ii vei cere ca despagubire si cate chestii misto ti-ai cumpara de ei, bineinteles asta dupa ce ii ingropi si scapi de fraierii de parinti care nu si-au cumparat un TIR cu care sa circule pe strazile patriei in siguranta. ce vreau eu sa arat aici, este ca problema se pune extrem de prost, nu prost. un lucru foarte simplu, dintr-odata devine un lucru extrem de complicat si incalcit. si asta cu sprijinul celor multi care se lasa prostiti. da, justitia si organele trebuie sa dea o solutie in acest caz. dar din pacate, dupa cum decurg lucrurile, imi pare ca se va smecheri acest caz. mie, ca simplu om si sofer, mi se pare o VINA sa te afli pe contrasens cand vine o alta masina din fata, mai ales daca acolo este si linie continua. de ce te afli acolo, e tot o VINA: ai avut viteza prea mare si nu ai mai putut controla masina, peste limita legala in zona, nu ai fost atent ca vorbeai la telefon, cu pasagerii, te uitai aiurea, aveai cauciucuri prea uzate, esti bolnav si incapabil sa conduci auto, etc. e tot o VINA. dovada este ca celelalte masini erau la locul lor, deci au putut controla masina pe acelasi sector de drum. imi amintesc de reclama asta la Mercedes: acum imi pare rau ca nu am un Mercedes, pt ca daca or sa-l scoata pe Huidu "nevinovat" din cauza ca era masina proasta si a derapat "singura", as fi dus masina imediat in fata reprezentantei Mercedes si as fi cerut imediat toti banii pe care i-am dat pe ea si i-am cheltuit cu intretinerea, plus o dauna de 1.000.000 euro pentru ca as fi putut muri ca fraierul din cauza masinilor lor jegoase care derapeaza de nebune... si as fi capabil pt asta sa fac un scandal monstru, pe la toate curtile internationale, daca ar trebui... dar din pacate nu am Mercedes... dar primesc comision pt idee de la posesorii de Mercedesuri... :wink: LE: si ca sa nu fiu nevoit sa mai dau si alte explicatii ulterior, explic acum: - da, mai sunt si altii vinovati in cazul Huidu: sistemul care permite grozavii de genul asta nepedepsite, medicii care nu au luat masuri de interzicere a dreptului de a conduce autovehicule, indiferent ca au fost platiti sau amenintati ca sa nu o faca, sotia lui Huidu care trebuia sa stie ca el nu e capabil dpdv medical sa conduca si ca oricum conducea ca dementul si inainte (exista dovezi deja), dar deh! avem masina sigura, avem bani, tata e smecher, ce ni se poate intampla?! - da, am facut si eu un accident stupid la inceputuri, nimic grav, dar dupa aia am belit ochii la drum pt ca m-am prins ca masina chiar merge de capul ei daca nu o conduc eu cum trebuie. in schimb, nu o data mi-au venit din fata idioti cu viteza, de cateva ori peste linie continua in curbe fara vizibilitate si i-am vazut doar la cativa metri in fata etc. deci stiu despre ce vorbesc. daca as avea bani si timp de pierdut aiurea, mi-as cumpara un plug de la GTC si m-as plimba nonstop prin zone de-astea cu un camion, sa astept smecherii sa apara... dar din fericire pt ei, am mai multa minte decat ei. - acest text a fost un pamflet, asa ca nu va iritati, sunt altii din media atat de indragita de unii care balacaresc cu nesimtire, la greu, sub "protectia" pamfletului si sunt chiar foarte apreciati, deci eu care am fost finut n-ar trebui sa irit pe nimeni. Editat Octombrie 25, 2011 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Huidu... Daca mie mi-ai dat replica, normal era sa mi-l dai si mie pm-ul, direct, nu crezi......? PS - Topicul asta oricum e tot off-forum, nu doar off-topic, si e mentinut deschis ca sa nu zica lumea ca "punem pumnu`n gura"....... Imi pare rau, dar topicul nu este deloc off-topic, deoarece este pus la rubrica DIVERSE... Pana la urma, ce ar trebui sa se discute la aceasta rubrica decat..., DIVERSE!!! :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Huidu... Vad ca de cateva zile nu mai scrie nimeni pe-aici, eu abia acum am vazut topicul si vreau sa-mi spun si eu parerea, dupa ce am citit absolut tot pe nerasuflate. Bineinteles ca la multi dintre noi ne placea Huidu pentru ceea ce facea la Prima si la Kiss, deci multi avem pareri un pic subiective. Unii in schimb, chiar inversunate impotriva lui. In schimb, citind topicul cap-coada, un lucru e clar: nici unul nu ne putem pune in locul lui. Pentru ca ori consideram ca noua nu ni s-ar putea intampla pentru ca suntem mai atenti in trafic, mai responsabili sau mai cum vreti, ori pentru ca pur si simplu imaginatia si sensibilitatea nu ne-o permit. Si e normal sa nu ne putem pune in locul lui. In schimb ne putem gandi mai mult la noi, si la ceea ce facem noi in trafic. Si la atentia pe care o acordam condusului, mai ales cand facem calatorii lungi. Eu am facut a doua zi dupa accident o proba: pe un drum liber, cu o curba usoara la dreapta, am aplecat privirea catre schimbatorul de viteze pt. 2 secunde. Stiti care e intentia in acest caz? Sa tii drept, deci sa iesi pe contrasens. La fel daca iti intorci privirea catre stanga pentru mai mult de o secunda. Deci parerea mea e ca nu neaparat era in depasire, ci ca pur si simplu nu era atent, ori era cu ochii in telefon, ori in alta parte. De fapt si pe la TV s-a spus ca a iesit doar cu jumatate de masina pe contrasens. Deci fratilor, e clar ca i se poate intampla oricui, numai cine nu conduce nu stie. Cine are multi km la volan stie ca asemenea "neatentii" au loc destul de des, si trebuie sa recunoastem, si sa fim bucurosi ca nu ni s-a intamplat niciodata nimic. Dar lui i s-a intamplat, ghinion. Si la multi altii care au zilnic accidente. Oricum, oricare e cauza accidentului, un lucru e sigur: VINA E A LUI HUIDU! Iar legat de justitie, sotia mea lucreaza in justitie, si are nenumarate cazuri de "omor din culpa", in accident rutier, ca in cazul lui Huidu. Iar in absolut toate cazurile pedeapsa finala e 2 ani cu suspendare. Asta in afara cazurilor "mai speciale" despre care auzim din diferite surse. Numai bine va doresc, si drumuri bune fara motive de "distragere a atentiei" in timp ce conduceti! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Huidu... Ai emis, intr-adevar, niste pareri obiective, dar ai uitat ca Huidu : -avea antecedente de viteza excesiva inclusiv pe acea portiune de drum si permis suspendat pentru asta..... -atitudinea lui in trafic se incadra la categoria "bizoni in trafic", cu sfidarea atat a organelor, cat si celorlalti participanti....... Si nu, nu putem in locul lui Huidu si din cauza faptului ca nefiind "VIP" ca el, nu ni s-a urcat chestia la cap........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate