Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Huidu...

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: Huidu...

Corect. Dar nu am vrut sa subliniez nici una din situatiile prezentate de tine deoarece parerea mea era ca ce s-a intamplat s-a datorat neatentiei. Si daca e asa, nu au legatura nici viteza excesiva, pentru ca daca era peste limita, nu era oricum mai mare decat a masinilor din fata lui, nefiind in depasire. Si cu viteza peste limita mergem toti, daca nu tot timpul, cel putin din cand in cand si pe anumite portiuni de drum.

Iar caracterul si cum este el influentat de faima nu vreau sa-l comentez, ca din pacate sunt multi soferi in trafic asa cum ii descrii tu, VIP-uri sau nu.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

...parerea mea era ca ce s-a intamplat s-a datorat neatentiei...nu au legatura nici viteza excesiva, pentru ca daca era peste limita, nu era oricum mai mare decat a masinilor din fata lui, nefiind in depasire. Si cu viteza peste limita mergem toti, daca nu tot timpul, cel putin din cand in cand si pe anumite portiuni de drum. .....

Judecand dupa urmarile accidentului, viteza lui Huidu era mare. Excesiv de mare, pentru acele conditii meteo (lapovita). Iar viteza (foarte) mare nu inseamna neatentie. Uitatul in spate poate fi considerat neatentie in aceasi masura ca si inchiderea voluntara a ambilor ochi. Mai ales ca mergea cu viteza excesiv de mare.

N-are importanta daca depasea sau nu, important este ca a depasit linia continua.

Toate discutiile noastre sunt futile si speculative. Un individ, mergand cu viteza mult prea mare pentru abilitatile sale si conditiile meteo, a intrat pe contrasens si a zdrobit o masina care circula regulamentar, omorand 3 oameni. Accidentul s-a petrecut ca urmare a incalcarii cu buna stiinta atat a regulilor de circulatie cat si a celor de bun simt. Restul e can can...

Puch 280GE
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

mult prea mult, disproportionata sentinta...

2 ani cu suspendare se ia daca iti sare cineva in fata, ori el saracu n-a facut decat sa omoare 3 oameni a caror singura greseala era ca imparteau acelasi drum...

10 luni cu suspendare pentru fiecare...

principiu: in fata legii toti suntem egali.

asta invata judecatorii in primul semestru din facultate.

Link spre comentariu

Procurorii au cerut 2 ani jumatate cu suspendare.

Avocatii lui Huidu a fost de acord si Judecatorul doar a inchis intelegerea.

http://www.adevarul.ro/life/vedete/Prima_reactie_a_lui_Serban_Huidu_dupa_decizia_de_condamnare-_-Nu_comentez_sentinta_0_727727466.html

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Procurorii au cerut 2 ani jumatate cu suspendare.

Avocatii lui Huidu a fost de acord si Judecatorul doar a inchis intelegerea.

http://www.adevarul.ro/life/vedete/Prima_reactie_a_lui_Serban_Huidu_dupa_decizia_de_condamnare-_-Nu_comentez_sentinta_0_727727466.html

Cred ca l-a costat mai mult "onorariul" procurorilor, decat al avocatilor.......:wink:

Link spre comentariu

Cred ca l-a costat mai mult "onorariul" procurorilor, decat al avocatilor.......:wink:

Daca e sa facem o comparatie, Nastase ar fi trebuit in cazul asta sa primeasca "doua la palma" si "mustrari aspre":ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Personal am avut ocazia sa-l vad in trafic pe Huidu care dupa opinia mea exagera si nu parea sigur pe ce face.

Avea o Alfa Romeo rosie si se alerga cu un VW Golf VR6 care il depasea, il astepta, il depasea, il astepta... il depasea pe frept, pe viraje... facea misto de el iar omul nostru se pare ca suferea in prezenta unei brunete focoase aflate pe scaunul din dreapta.

Sigur e vorba de o intrecere neautorizata cu siguranta pe Unirii... eram si eu prin zona sa vad spectacolul.

Link spre comentariu

Daca e sa facem o comparatie, Nastase ar fi trebuit in cazul asta sa primeasca "doua la palma" si "mustrari aspre":ha::ha::ha:

Parerile sunt impartite, unul a omorat 3 oameni, altul a nenorocit generatii... nu prea poti compara.

Intre timp in Rahova:

521997_408740165833819_1239290058_n.jpg.8387a4d04ac3ea2ff8fa4d87373741ad.jpg

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Parerile sunt impartite, unul a omorat 3 oameni, altul a nenorocit generatii... nu prea poti compara.

Din punct de vedere moral, poate ca ai dreptate... din pacate exista si un cod penal si un cod de procedura penala care face aceste comparatii in locul nostru. Si, tot din pacate, amandoua se aplica si se respecta "dupa ureche"! (Adica dupa cat "misca din urechi" acuzatul)

Link spre comentariu

Va spun sincer, mi-e asa sila de personajele astea, de mizeria din tara asta, ca as inchide topicul asta ca oricum s-au dezbatut pe toate partile ambele cazuri incat nu stiu ce ar mai fi de spus si oricum o facem fara rost si nici nu cred ca mai merita lasat deschis ca sa ne varsam oful......cum credeti.........:sc

Link spre comentariu

precis huidu are softu optimizat:wink:

Fi sigur ca daca nu ar fi fost mieros in emisiuni la adresa puterii acum ...

Asta e a stiut sa se orienteze si nu putem sa-l condamnam pentru asta.

Habar nu am ce avea ala la masina dar eu tind sa le optimizez pe toate. Daca face cineva bine treaba asta ai doar de castigat.

Personal l-am simpatizat pe Huidu pentru emisiunile pe care le facea, dar unai una si alta-i alta.

Editat de LADA17ABS
Link spre comentariu

Intre timp in Rahova:

[ATTACH=CONFIG]144514[/ATTACH]

Da la unul sunt probe si a cantat frumos puterea, dar a atacat si opozitia, iar la altul nu sunt probe directe dar e adversar politic.

Nu ma intereseaza cine sunt personajele, cum le cheama ci faptul ca nu poti sa lasi niste orbi sa faca justitie.

Link spre comentariu

Va spun sincer, mi-e asa sila de personajele astea, de mizeria din tara asta, ca as inchide topicul asta ca oricum s-au dezbatut pe toate partile ambele cazuri incat nu stiu ce ar mai fi de spus si oricum o facem fara rost si nici nu cred ca mai merita lasat deschis ca sa ne varsam oful......cum credeti.........:sc

inchide-l, cine a putut a invatat, ceilalti oricum raman la fel...

Link spre comentariu

Cine nu a avut incident in trafic, cu vatamare, cu sau fara vina lui, sa arunce prima piatra. Pentru cei vehementi va aduc aminte ca intre o viata normala si crucea de a fi accidentat pe cineva linia este mai subtire ca un fir de par! Ii urasc pe cei care beau la volan, la fel pe cei care braveaza inutil, dar nu pot sa doresc raul celor care nu si-o cauta si au ghinion. Am fost in ambele posturi, si sofer si victima, stiu ce vorbesc.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Da, nu trebuie sa radem sau sa ne bucuram de raul altuia.

Traficul iti rezerva surprize mereu insa totusi e greu de trecut cu vederea faptul ca accidentele s-au intamplat in zone nefiresti, adica pe contrasens.

Nu sunt "prea religios" cand vine vorba de respectarea reguamentului de circulatie si nici nu condamn pe cineva cand merge pe contrasens, dar daca o comiti, fa asta cu cap si verifica ca nu faci o mare boacana.

Link spre comentariu

huidu si cei ca ei care provoaca moartea prin comportamentul de atot puternic al volanului sa putrezeasca in puscarii.

nu doresc raul nimanui dar doresc binele tuturor si atunci sa fie inchisi pe vecie ca sa avem si noi ceilalti o sansa in plus la viata.

asa ca arunc prima piatra pt ca nu am fost niciodata vinovat de accident cu vatamare,am fost victima unuia tragic pt mine dar a fost in alta conjuctura.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Astazi am aflat ca in drum spre Valcea socrul lui Huidu Serban, Vintila a avut un accident similar doar ca nu au murit cei trei insa sunt extrem de grav raniti.

Tot viteza si pe contrasens...

DIN NOU?

Eu stiam de accidentul acesta, spre Giurgiu:

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Si_socrul_lui_Huidu_a_spulberat_un_Logan-_Bilant-_patru_raniti_0_720528120.html

Pune mai multe detalii, te rog, despre accidentul de care spui, in drum spre Valcea. Mi se pare incredibil sa faci din nou un astfel de accident la interval de 2 luni.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare