oryx Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Va salut, am facut plinul cind am ajuns pe "galben" si mi-au intrat 65 litri.In cartea de identitate scrie 95 litri capacitatea.Cum este posibil? Voua citi litri va intra cind sinteti pe galben?Cu stima. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Capacitate rezervorul are cat scrie... pot fi mai multe chestii, 1. Daca ai lasat pompa pe automat si cand a sarit clapeta ai si scos fara sa mai incerci sa umpli este posibil sa nu fi fost plin doat sa se fi umplut "gatul" rezervorului mai repede. 2. Sa se aprinda becul prea repede(diverse motive) 3. Ia-ti o canistra de motorina in rezervor si asteapta pana se aprinde si sageata galbena catre dreapta ca normal atunci mai tre sa ai vreo 3 litri NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 sageata galbena catre dreapta?despre ce e vb? nu stiu de un asemenea martor pe bord... Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Capacitate rezervorul are cat scrie... pot fi mai multe chestii, 1. Daca ai lasat pompa pe automat si cand a sarit clapeta ai si scos fara sa mai incerci sa umpli este posibil sa nu fi fost plin doat sa se fi umplut "gatul" rezervorului mai repede. 2. Sa se aprinda becul prea repede(diverse motive) 3. Ia-ti o canistra de motorina in rezervor si asteapta pana se aprinde si sageata galbena catre dreapta ca normal atunci mai tre sa ai vreo 3 litri Multumesc de raspuns, asa este, a sarit clapeta si am intrerupt alimentarea, dar chiar atit de mult mai intra?La Octavia, dupa ce declansaza, nu mai intra mai mult de 0,5 litri.Am canistra in portbagaj (plina tot timpul), am sa ma orientez dupa sageata galbena.Cu stima. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Acum m-am uitat in rave si banuiesc ca despre aceasta sageata este vb...habar nu aveam ca exista... Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 (editat) Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 asa este, a sarit clapeta si am intrerupt alimentarea Are un furtunas de aerisire legat de cel de alimentare care se mai infunda si nu npoate duce "gatul" cat baga pompa. Acum m-am uitat in rave si banuiesc ca despre aceasta sageata este vb...habar nu aveam ca exista... aia da, asa suntem noi mai prudenti, nu prea apuca sa se aprinda....prima data se aprinde apoi cand incepe sa flaseze atunci mai ai cam 3km....da e buna prudenta ca daca se arde asta si astepti sa se aprinda poate ramai in pana prostului. Editat Octombrie 17, 2011 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Are un furtunas de aerisire legat de cel de alimentare care se mai infunda si nu npoate duce "gatul" cat baga pompa. aia da, asa suntem noi mai prudenti, nu prea apuca sa se aprinda....prima data se aprinde apoi cand incepe sa flaseze atunci mai ai cam 3km Fery este valabil si la benzina? Nu am observat asa ceva si am ramas o singura data fara benzina. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 (editat) Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 acum m-am uitat si eu in RAVE acolo scrie asa: "The small arrow visible below the fuel pump symbol on the gauge indicates the side of the vehicle on which the fuel filler is located - a useful reminder to help you position the vehicle on the correct side of the forecourt pumps before refuelling." Eu ce am zis m-am bazat pe ce mi-a spus fostul proprietar, nu am mai studiat problema, am mers pe mana lui...mie mi s-a aprins o singura data in 4 ani.... deci s-ar putea ca am gresit, nu vreau sa induc pe nimeni in eroare...ce-i sigur e ca sageata aia e acolo si e valabil pentru orice motorizare....cu a mea am sa fac eu o proba ca acum mi-s curios, la benzinar mai bine fii prudent ca : WARNING NEVER allow petrol engined models to run out of fuel (the resultant misfire may destroy the catalytic converter). Editat Octombrie 17, 2011 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Da am inteles. Oricum nu am lasat-o eu asa (rudele sunt de vina). Eu stiu ca atunci cind se aprinde becul prima benzinarie este a mea. Apropo de alimentat la pompa, eu bag cite 10 litri mai stau putin, iar bag 10 litri iar mai stau putin si asa nu depasesc niciodata valoarea din carte a rezervorului. Cind am bagat de o data toti litrii am ajuns si la 102 litri!!! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 ..... pana se aprinde si sageata galbena catre dreapta ca normal atunci mai tre sa ai vreo 3 litri Fery, io n-am inteles... Sageata e cica sa-ti indice in ce parte ai busonul de umplere, si sa-ti fie mai usor sa te pozitionezi la pompa. La mine se aprinde becul galben de SUB sageata.... :ang2 tre` sa se aprinda si sageata?? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 (editat) Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 asa mi-a spus mie fostul proprietar ... si mi se pare ca o data mai demult mi s-a si aprins, dar acum am deja dubii, am sa investighez personal ca acum ma intriga faza, nu-mi place sa spun prostii....suspectez ca nici nu e bec acolo, asa-i cand te iei dupa altii. Editat Octombrie 17, 2011 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 (editat) Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Scuze ca sunt offtopic dar nu pot sa nu ma intreb ce reprezinta becul cu 120 km/h? Sigur nu am asa ceva cum nu am nici sageata. L.E. M-am lamurit intrand si eu in Rave. Sunt anumite becuri pe bord pe care eu nu le am. Overspeeding warning lamp (120 km/h), sageata aceea (la mine nu apare nici in Rave), glow plug warning lamp (poate pentru ca este benzina a mea) si cam atit. Editat Octombrie 17, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Scuze ca sunt offtopic dar nu pot sa nu ma intreb ce reprezinta becul cu 120 km/h? Sigur nu am asa ceva cum nu am nici sageata. Overspeed warning lamp... e doar pentru cele exportate in zola "Golf" sa te atentioneze daca depasesti 120km/h... pt europa si altele nu e pus. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Poate ca acolo in "Golf" le trebuie si sageata aia.....Atentie sonda pe dreapta sau pe stanga! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 @mariusg, tu nu ai glow plug warning lamp pt ca la benzina nu ai bujii incandescente. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 dupa ce m-am mai uitat nitel pe net am descoperit ca mai toate masinile au o sageata pt a indica pe ce parte este busonul. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Oricum mi se pare o prostie cu sageata asta sa-ti indice pe ce parte e pompa doar cand ramai pe rezerva. De parca atunci cand alimentezi si parca sunt mai dese celelalte situatii nu ar trebui sa sti(Eu unul le mai incurca pentru ca merg cu masini diferite si mai ales diferite marci). S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Fery este valabil si la benzina? Nu am observat asa ceva si am ramas o singura data fara benzina. Si eu am ramas o data chiar in fata benzinariei dar nu se aprinsese decat becul galben, e posibil sa nu functioneze ceva ? discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 Mi-am pregatit o canuistruta de motorina in portbagaj si am sa merg pana se goleste rezervorul sa vad, avand in vedere ca mai am vreo 15 litri in rezervor si nu prea am drumuri de facut s-ar putea sa mai dureze un pic... avand in vedere ca eu am declansat "frenezia" asta bazandu-ma pe ce mi s-a spus si mie am sa-i dau de capat si clarific problema. Eventual dupa aia am sa-i dau vreo doua suturi in cur la fostul proprietar daca ma intalnesc cu el ca dupa ce am luat masina asa mi-a spus sa merg linistit pana se aprinde sageata ca numa atunci e bai...daca nu e asa puteam sa raman in pana prostului pe undeva tot asteptand sa se aprinda. Acum dupa ce am mai investigat prin RAVE am impresia ca nu e nici un bec acolo. Scuze pentru prima interventie neverificata... nu prea imi sta in caracter dar la prima vedere mi s-a parut logic si chiar fain ca idee. Avusesem candva un Vectra la care se aprindea becul galben dupa aia se aprindea si sigla cu pompa si cand era bai mare incepea sa flaseze, asa ca nu parea o aberatie. Keep u updated NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Capacitate rezervor motorina Disco 2 La mine nu se aprinde sageata numai becul galben si nu cred ca se va aprinde vreodata, am ramas o data fara motorina din cauza unei cuple rapide de pe retur care a sarit, noroc ca aveam motorina numai pana la prima linie si s-a golit instant. Nu va recomand sa ramaneti fara motorina pentru ca se aeriseste foarte greu si nu ii recomandata procedura de aerisire numai daca ii absolut necesar. Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate