SOGO Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 (editat) Salut. Am gasit un Jimny pe care as vrea sa il cumpar. Pe langa alte chestii minore are urmatoarea problema - prinderea caroseriei pe sasiu din dreapta fata a fost afectata de o lovitura zdravana. A ceasta a afectat 'cutia' de protectie si a strambat surubul de prindere si tampoanele de cauciuc. Este posibil chiar ca surubul sa fie rupt. Am pus o poza cu cel bun de pe stanga si una cu cel rupt de pe dreapta. O fi scumpa/dificila reparatia? Merita sa ma complic? Starea generala a masinii este buna - pret 4500 euro - 1999 - 130000Km. Editat Octombrie 18, 2011 de SOGO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: avarie prindere caroserie Jimny e foarte grav. te rog trimite-mi datele celui are vinde masina. :t1 serios acuma: in principiu nu e o problema deosebita ce ai pozat tu. ce va trebui insa este sa mergi sa faci o verificare de directie, sa nu fie afectat sasiul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: avarie prindere caroserie Jimny Merci. Am sa fac si asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: avarie prindere caroserie Jimny poti sa il cumperi linistit iti garantez ca nu ii afectat nici sasiu nici caroseria,iti trebuie neaparat suportul de pe sasiu de la alta masina ca ala nu poti sa il mai faci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valy112 Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: avarie prindere caroserie Jimny atata vreme cat nu e deformat sasiul ar trebui sa fie ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate