cataserban Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Buna seara, Doresc sa aflu pozitionarea butonului pentru actionare/activare diferential blocant (eventual daca este echipata masina cu acest reper) la Nissan Navara an fabr. 2008. Motorizarea de 2,5 dCI. VIN-ul la masina in discutie este VSKCVND40U0288812. Ca info generala, in functie de momentul facelif-ului, si evident echipare, la D40 stiu ca este pozitionat pe consola centrala, al 3-lea buton dela stg. spre dreapta(dupa -1.selectare tip tractiune si 2.blocare usi) iar la modelul mai nou este pe plansa de bord in stanga coloanei volanului. Gresesc ?? Cele bune tuturor, cu multumiri anticipat. Peugeot 206-2.0 HDI/Blue Santorin rulota Beyerland 450 D Remorca STEMA 550 Fan vechi MITSUBISHI PAJERO Classic ampatament scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Diferential Blocant Navara 2,5 dCI Salut, am observat si eu acelasi lucru, unele modele au butonu pe consola principala langa cel pt selectare 2x4/4x4 iar unele modele nu au acest buton, cea ce inseamna ca nu au diferentialu spate blocat. Poate sunt unele modele care sunt aduse din afar pt ca sunt destul de rar, marea majoritate nu au astfel de buton implicit optiune(cred). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cataserban Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Re: Diferential Blocant Navara 2,5 dCI Asa ar fi logic. Insa, in multe anunturi de vanzare, chiar ale Autohaus-urilor cu staif din afara sau intern, care avem pretentia ca stiu ce scriu la prezenterea masinii scoasa la mezat, apar diferentele expuse de tine, cu toate ca la dotari scrie clar diferential blocant !!! Multumesc pentru interventie, ramanem in st.by pana cineva priceput caruia i se pare incitant subiectul va dori sa ne lamureasca. :al Editat Octombrie 26, 2011 de cataserban Peugeot 206-2.0 HDI/Blue Santorin rulota Beyerland 450 D Remorca STEMA 550 Fan vechi MITSUBISHI PAJERO Classic ampatament scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Diferential Blocant Navara 2,5 dCI Salut! Atunci cand cel care da anuntul bifeaza optiunea diferential blocabil se poate referii si la cel central. Multi pentru ca nu cunosc de fapt ce e ala si doar au auzit ca unele 4x4 au asa ceva in dotare bifeaza in necunostinta de cauza probabil doar pentru a marii numarul optiunilor. La D40 din cate stiu este amplasat numai pe consola centrala langa butonul de inchidere a usilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cataserban Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Diferential Blocant Navara 2,5 dCI Corect, insa multi posteaza in textul editat de dumnealor treaba asta cu diff.blocant, in afara bifarii pentru optiunea in discutie din tabelul respectiv. In sfarsit, rugam moderator/admin. sa mai gazduiasca un timp discutia asta, n-am lamurit-o cred. Vs de observatia ta, totusi la anumite modele(sau nivel echipare, sunt vreo 4 cred) au acest buton "Lock-Unlock"in stg. coloanei ax volan, pe plansa de bord, langa cel ptr. actionare pozitie oglinzi. Salutari, Marius. Peugeot 206-2.0 HDI/Blue Santorin rulota Beyerland 450 D Remorca STEMA 550 Fan vechi MITSUBISHI PAJERO Classic ampatament scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate