jeanivan Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Imi puteti da si mie schema Carlig Remorcare....de Freelander1..format din 2 piese.Ma intereseaza in mod special piesa finala si modul de prindere! Land Rover Freelander TD4 Hardtop '01 Aro 243 '95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Schema de montaj carlig remorcare Freelander! http://www.myrangerover.co.uk/MyRangeRover/RAVE.html Descarca RAVE 1 de aici. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Carlig remorcare - sistemul de prindere pe lonjeroane ? Vreau sa montez carlig de remorcare pe Freelander1,am un carlig dar nu am suportul (cadrul ) care se monteaza pe masina,daca are cineva o schita sau poza a unui carlig de Freelander,ma intereseaza sa stiu cum arata sismul de prindere pe lonjeroane eventual detalii peivind distantele dintre gauri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Carlig remorcare Asa ceva cauti. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Carlig remorcare Asa ceva cauti. Da. Este pentru freelander? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Schema de montaj carlig remorcare Freelander! Da. Este pentru freelander? Da. http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID009013 sau google it "towbar/towing kit Freelander":wink: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate