Max Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 http://www.4x4events.info/ Este un site cu evenimentele 4x4 europene. Studiati atent luna septembrie. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene ... 18-21 septembrie ? ... yuppie, de abea astept !!! ... bine ca ai zis, sa nu-mi faca 'reaku Sefa vreo surpriza [ de obicei in septembrie mergem la mare cu fata, a doua tura ] ... PS : ... tot la Izvoarele trebuie sa ajungem ? :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene ... 18-21 septembrie ? ... yuppie, de abea astept !!! ... bine ca ai zis, sa nu-mi faca 'reaku Sefa vreo surpriza [ de obicei in septembrie mergem la mare cu fata, a doua tura ] ... PS : ... tot la Izvoarele trebuie sa ajungem ? :ha: :ha: Am intrat in randul lumii bune a offroad-ului dom-le :lol: :bean PS. Pt Koala, vezi ca de data asta sa nu cumva sa ajungi la cabana, si finishuuuu sa fie in localitate :-P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene nu merge 4x4info Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene nu merge 4x4info Adica? site-ul este http://www.4x4events.info Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene Pentru Koala, o sa angajam doua hostese care sa stie drumul pana la finish si pe care el sa le urmareasca cu masina. :grin: Sau una care sa ii indrepte si netezeasca drumul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene nu merge 4x4info Adica? site-ul este http://www.4x4events.info dada, stiu, am scris aiurea adresa din graba, ideea e ca nu-mi gaseste site-ul, zice ca e jos... incercam mai tarziu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene Intradevar, nu merge acum. Probabil ca fac ceva update. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene E functional site-ul acum. Observ ca e trecut si TAT-ul in acest calendar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene foarte tare, bravos! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene pentru fanii LR http://www.lrch.nl/jubi/index_e.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene Esti mare Maxule (la propriu si la figurat) !!!!!!!!!!!!!!! Cred ca trebuie sa-mi iau dictionarul de lb. engleza dupa mine cind vin la Baia Mare. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene Esti mare Maxule (la propriu si la figurat) !!!!!!!!!!!!!!! Cred ca trebuie sa-mi iau dictionarul de lb. engleza dupa mine cind vin la Baia Mare. Nu-ti treba mah niciun dictionar ... ecoutez-moi, bem 2-3 tuici d-alea grele, d-ale lu' Max, si-o sa vorbim englezeste pan' o sa ne doara mainile :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: Evenimente 4x4 europene Koala de data asta ai dreptate ÅŸi aÅŸa o să vin după examenul de licenţă numai de engleză nu-mi va arde mie. ÃŽn schimb voi lua butelca ce am primit-o anul trecut la concurs ÅŸi o voi umple cu palincă, ca să fiu sigur că Geppeto sau Trooper nu golesc rezervele de "stat". www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate