Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Evenimente 4x4 europene

Max

Postări Recomandate

Vizitator koala

Re: Evenimente 4x4 europene

... 18-21 septembrie ? ... yuppie, de abea astept !!! ... bine ca ai zis, sa nu-mi faca 'reaku Sefa vreo surpriza [ de obicei in septembrie mergem la mare cu fata, a doua tura ] ...

PS : ... tot la Izvoarele trebuie sa ajungem ? :ha: :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... 18-21 septembrie ? ... yuppie, de abea astept !!! ... bine ca ai zis, sa nu-mi faca 'reaku Sefa vreo surpriza [ de obicei in septembrie mergem la mare cu fata, a doua tura ] ...

PS : ... tot la Izvoarele trebuie sa ajungem ? :ha: :ha:

Am intrat in randul lumii bune a offroad-ului dom-le :lol: :bean

PS. Pt Koala, vezi ca de data asta sa nu cumva sa ajungi la cabana, si finishuuuu sa fie in localitate :-P :-P

Link spre comentariu

Pentru Koala, o sa angajam doua hostese care sa stie drumul pana la finish si pe care el sa le urmareasca cu masina. :grin:

Sau una care sa ii indrepte si netezeasca drumul. :grin:

Link spre comentariu

Esti mare Maxule (la propriu si la figurat) !!!!!!!!!!!!!!!

Cred ca trebuie sa-mi iau dictionarul de lb. engleza dupa mine cind vin la Baia Mare.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Vizitator koala

Esti mare Maxule (la propriu si la figurat) !!!!!!!!!!!!!!!

Cred ca trebuie sa-mi iau dictionarul de lb. engleza dupa mine cind vin la Baia Mare.

Nu-ti treba mah niciun dictionar ... ecoutez-moi, bem 2-3 tuici d-alea grele, d-ale lu' Max, si-o sa vorbim englezeste pan' o sa ne doara mainile :ha: ...

Link spre comentariu

Koala de data asta ai dreptate şi aşa o să vin după examenul de licenţă numai de engleză nu-mi va arde mie.

În schimb voi lua butelca ce am primit-o anul trecut la concurs şi o voi umple cu palincă, ca să fiu sigur că Geppeto sau Trooper nu golesc rezervele de "stat".

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare