galambfalvi Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 va salut, m am hotarat ca e timpul sa modific jucaria mea si am inceput cu bara fata .Astept pareri si sfaturi dar si observatii toate sunt bine venite ,o sa pun si ceva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: modificare bara jeep cherokee xj 98 daca tot incepi cu bara fata....continua cu bara spate si cu slidere care iti vor proteja pragurile....nu uita ....masina ta nu are sasiu....asa ca trebuie sa ai grija de caroserie cauciucuri...de care ai pe masina? troliu? proiectoare? echipament de recuperare? pe acestea le ai...sau nu te-ai gandit la ele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: modificare bara jeep cherokee xj 98 no uite ca vin si pozele cu bara : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Re: modificare bara jeep cherokee xj 98 proiectoare,troliu, snorkel,cauciucuri AT BFG 225/75/15 le am . urmeaza sa i mai fac astea----------------- aparatoare praguri,roofrack cu cutie de aluminiu an fata pentru echipament de recuperare,o liftare 5-6 cm,scuturi. Iata si bara pe jeep (probat an teren):ap Editat Octombrie 24, 2011 de galambfalvi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: modificare bara jeep cherokee xj 98 ai grija ca AT-urile te lasa cand ai mai mare nevoie de ele....au prostul obicei de a ramane incarcate.....daca tot te bagi prin padure pune ceva ...minim MT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simplutul Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 ptr admin salut, am si eu o intrebare, pot sa postez un anunt cu o piese de vanzare ..mie nu imi este de folos, poate cnva are nevoie de ea??va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 (editat) Re: modificare bara jeep cherokee xj 98 Buna ziua ! @simplutul: Poti, dar nu in sectiunea asta. Ai sus in bara principala, sectiunea "Mica Publicitate", scrie cu galben. si vezi categoria "Anunturi 4x4", apoi "Piese de schimb si accesorii pentru 4x4". Cu alte cuvinte, aici: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?430-Piese-de-schimb-si-accesorii-pentru-4x4 Stima, Dragos Editat Ianuarie 12, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 (editat) Re: modificare bara jeep cherokee xj 98 modificarile continua:banana am gatat cu rock sliders .Portbagajul mai intarzie sa apara, duc lipsa de tabla aluminiu striat ///// apropo are cineva pe aici de donat tabla asta :tk??? Editat Ianuarie 14, 2012 de galambfalvi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate