Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

marco simoncelli

spike

Postări Recomandate

din pacate s-a mai stins o stea.nu mi-a venit sa cred cand am auzit de tragedia mortii lui marco,am asteptat o zi sperand ca e o greseala,dar n-a fost asa unul dintre idolii multor fani ai moto gp printre care si eu nu mai este.sincere condoleante.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: marco simoncelli

Ce traectorie nefireasca ... Se pare ca octombrie e o luna neagra pentru motosport ...

Pacat. Nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui Edwards si Rossi ...

RIP ... SUPERSIC.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

RIPOSA IN PACE SUPRESIC,era unul dintre putinii piloti din MOto GP,cu calitati si valori in viata de care putine persoane sunt inzestrate.

aparte de planul profesional unde urma in scurt timp sa fie un lider absolut,in viata de zi cu zi era o persoana,disponibila,gata mereu sa ajute persoane cu nevoi speciale.

pe mine la acest fenomen ma uimit modestia,pur si traia o viata ca oricarui persoana modesta,fara vile de lux,masini scumpe,haine,cluburi sau mai stiu eu ce fite de super star.

eu am stat multi ani in italia si deaceea urmaresc zilnic televiziunile italiene mult mai mult decat cele autohtone si tot vad reportaje cu marco in care iese in evidenta modestia.

dece oare mereu ne parasesc persoanele cu un caracter deosebit si toate javrele continua sa traiasca bine merci fara sa fie atinsi de nimeni si nimic.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Dumnezeu sa il ierte!

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare