SilenceDJ Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Desi am scotocit prin rave.....(sper ca l-am downloadat ala care trebuie) nu specifica nimic de sistemul de ambreiaj. Problema mea , de cand ne strang chilotii de la frig , pedale de ambreiaj daca sta mai mult timp apasata (ex: cand stai la stop si vaca din fata se machiaza desi e verde) pedala ramane in fund (fundu pedalierului binenteles :D) si trebuie s-o ridic cu varful piciorului. A mai patit cineva deastea? Indrumati-ma sa ii dau de cap :tk 1 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Verifica nivelyl lichidului de frana din borcanasul pt. ambreaj! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CB40 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Da, am patit si eu la fel, aproximativ 2 luni am ridicat pedala cu piciorul. Intr-un final a trebuit sa schimb pompa de la pedala de ambreiaj, pe care am comandat-o de la Land Atelier (multumesc pentru operativiate) aproximativ 450 ron, iar manopera m-a costat 100 ron. Trebuie sa verifici daca ai aceeasi problema, s-ar putea sa fie (si) altceva. La mine a fost foarte clar dupa lichidul scurs pe tija pedalei de ambreiaj. 1 Freelander Black Spirit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine La Disco 1 - pompa si cilindrul puse noi,dupa ce am incercat diverse carpeli cu seturi de garnituri- asta ca sa stau linistit. 1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Pe tija pedalei de ambreiaj am si eu scurs lichidul , numai garniturile nu se gasesc de cumparat oare? trebuie inlocuita pompa cu totul? unde gasesc rezervorul de lichid de ambreiaj? , exista ? Editat Octombrie 25, 2011 de SilenceDJ Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Ba se gasesc,eu le-am luat de la Land Atelier dar daca ai uzura in corpul pompei muncesti degeaba. Pompa noua a fost un milion si ceva,parca,asa ca nu prea merita carpeala. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CB40 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Am cautat si eu sa schimb garnituri separat, dar se pare ca nu exista. Pompa vine echipata cu lichidul si cantitatea necesara, (e de preferat sa nu-i desfaci capacul), iar recipient separat pentru lichidul de ambreiaj la masina mea eu nu stiu sa fie. Freelander Black Spirit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Eu vorbeam de Disco 1,nu stiu cum e la Freelander. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Sau dai pompa de ambreiaj jos, o desfaci si poate ai noroc sa gasesti repere de la Ford sau Rover. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Oare am identificat-o bine? in spatele pedalei de ambreiaj , desfaci alea 2 suruburi de la placuta aia de metal si in spatele ei e? mi se pare ca nu findca este un mic cilindru chiar dupa tija si ala-i prins intr-o platbanda.... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine La capitolul asta pot sa raspunda doar cei care au cutie manuala, eu am toate troacele cu automata... sau, varianta directa, Land Atelier:wink: Editat Octombrie 25, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CB40 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Oare am identificat-o bine? in spatele pedalei de ambreiaj , desfaci alea 2 suruburi de la placuta aia de metal si in spatele ei e? mi se pare ca nu findca este un mic cilindru chiar dupa tija si ala-i prins intr-o platbanda.... Din interior (habitaclu) s-a desfacut doar pompa prin rotire usoara. Din compartimentul motor s-au desfacut cutia de sigurante, cutia mare de sigurante si relee, cutia tempomatului (cazul meu) si este indicat sa scoti acumulatorul pentru siguranta ta si pentru accesul facil la locul unde intra pompa noua. Pasii sunt descrisi in RAVE. Freelander Black Spirit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Pedala de ambreiaj nu mai revine Pana la urma am comandat pompa de ambreiaj hidraulica de la LandAtelier , maine sper sa ajunga la Cluj si fac niste poze cu schimbarea ei . Mersi tuturor :h5 1 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate