dulceanu ionel Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Schimbare faruri y60. La ultima iesire am reusit sa sparg un far,masca,semnalizrea si pozitia.Este a treia oara cand sparg semnalizatoarele si am luat decizia sa renunt definitiv la ele si am montat leduri atat pentru semnalizatoatra cat si la pozitii. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Schimbare faruri y60. Luciade vor mai fi... :ha: Noi sa fim sanatosi!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Schimbare faruri y60. Luciade vor mai fi... :ha: Noi sa fim sanatosi!! Cand mai vin prima data demontez masca si farurile.:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Schimbare faruri y60. La ultima iesire am reusit sa sparg un far,masca,semnalizrea si pozitia.Este a treia oara cand sparg semnalizatoarele si am luat decizia sa renunt definitiv la ele si am montat leduri atat pentru semnalizatoatra cat si la pozitii.[ATTACH=CONFIG]252480[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]252481[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]252482[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]252483[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]252484[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]252485[/ATTACH] foarte frumos a iesit Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Schimbare faruri y60. Foarte bine a iesit. Din ce ai creat suportul petru cele 3 leduri galbene care inlocuiesc semnalizatorul? :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Schimbare faruri y60. Masca am dus-o la un atelier care reconditoneaza ornamente si bare sparte si locul vechilor semnalizatoarelor a fost astupat cu fibra de sticla dupa care am decupat iar ledurile le-am prins pe partea cealalta cu silicon. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tutulina Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Re: Schimbare faruri y60. Cand mai vin prima data demontez masca si farurile.:ha: Nu trebuie sa demontezi nimic Ioane,trebuie sa fii oleaca mai beat,atat.....:grin: SEBY Tel 0749430212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Re: Schimbare faruri y60. Trebuie sa cumpar si eu o pereche de faruri pentru patrol. Initial am vrut unele second hand dar dupa ce am gasit acest topic ma gandesc daca se pot monta faruri de golf 2 cu xenoane ? Ce parere aveti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Iulie 30, 2016 Partajează Postat Iulie 30, 2016 (editat) Re: Schimbare faruri y60. Suna bine ideea sa pui de golf 2. Dar de ce te complici cu xenoane cata vreme astia de la RAR si politia se leaga urgent de xenoane daca nu ai lupa si autoleveling si stropitoare la faruri ? Acu 3 zile la un coleg din firma i-au luat talonul in judetul Arad unei dube care desi avea lupa nu avea autoleveling si spalatoare. Merita sa umbli pe la RAR sa scoti tot si sa dai bani ca sa constate ca esti in regula ? Editat Iulie 30, 2016 de Astral :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate