Vizitator expertxyz Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Va rog, cine stie unde pot gasi prezoane pentru roti de vitara ? Daca are cineva sunt interesat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Prezoane pentru roti ? iti dau eu, dar nu am timp deloc in perioada asta, asa ca o sa te rog sa treci tu pe la fantana si sa iei de la masina aia pe care o dezmembrez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Prezoane pentru roti ? :hi Depinde de jante, ai piulite 12 cu pas 1,25 dar forma este in functie de janta! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Prezoane pentru roti ? :hi Depinde de jante, ai piulite 12 cu pas 1,25 dar forma este in functie de janta! man, omul chiar vrea prezoanele, nu piulite. E vorba de masina care a fost a mea si care a trecut pe la un vulcanizator mai putin dibaci care a ciocanit in piulitele care se impotriveau sa se infileteze... :hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Prezoane pentru roti ? Va rog, cine stie unde pot gasi prezoane pentru roti de vitara ? Daca are cineva sunt interesat. da nu ai luat dinalea din targ? parc ai zis ca se potrriveau.....treci pe la noi daca cumva al;ea de la vitara neagra nu merg le facem pe strung. o rezolvam cumva :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Prezoane pentru roti ? :hi Depinde de jante, ai piulite 12 cu pas 1,25 dar forma este in functie de janta! man, omul chiar vrea prezoanele, nu piulite. E vorba de masina care a fost a mea si care a trecut pe la un vulcanizator mai putin dibaci care a ciocanit in piulitele care se impotriveau sa se infileteze... :hm A, scuze, da bun meserias a gasit. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator expertxyz Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Prezoane pentru roti ? Va rog, cine stie unde pot gasi prezoane pentru roti de vitara ? Daca are cineva sunt interesat. da nu ai luat dinalea din targ? parc ai zis ca se potrriveau.....treci pe la noi daca cumva al;ea de la vitara neagra nu merg le facem pe strung. o rezolvam cumva :grin: Da Ionutz, atunci cautam piulite (merg cele de Dacia), acum vreau cateva prezoane (cele de Dacia sunt, parca, cam scurte.....) cand am luat masina erau, unu, doua prezoane busite, bun,...... acum acelea sunt praf. Caut prezoane.........Help ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: Prezoane pentru roti ? prezoaaane. am inteles. pai hai pana la noi. ori dam jos de pe aia neagra ori facem pe strung :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xmen Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Prezoane pentru roti ? cu piulitze pentru prezoane va pot ajuta ( adianzuz chiar a liat de la mine ) ... prezoane cred ca doar cfantana are .... decat sa umblati aiurea cred ca mai bine mergeti direct la el suzuki vitara jlx 0734.333.153. niculaitad@yahoo.it Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 (editat) Re: Prezoane pentru roti ? Mai are cineva din BUCURESTI prezoane de vitara [fata] sau macar piulite [j aliaj]! 12x1.25 con mare Ma intereseaza noi sau sh.... Multumesc ! Editat Iulie 5, 2011 de saw :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Prezoane pentru roti ? De la alte masini se potrivesc ca am scos si eu unul si trebuie sa-l inlocuiesc. Cele de dacie sunt mai scurte si mai groase la capatul de prindere.... am incercat si eu cu ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Prezoane pentru roti ? De la alte masini se potrivesc originale suzuki la 8 ron/bucata la unix sau de matiz la 2,5-3 ron la magazinele de piese daewoo. eu am folosit de matiz la samurai si sunt foarte bune. si acum am si piulite de matiz. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Prezoane pentru roti ? originale suzuki la 8 ron/bucata la unix sau de matiz la 2,5-3 ron la magazinele de piese daewoo. eu am folosit de matiz la samurai si sunt foarte bune. si acum am si piulite de matiz. sa ne traiesti 1000 de ani! Acum ma duc sa cumpar! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Prezoane pentru roti ? am intrebat la un magazin de piese daewoo, costa 2,5 lei fiecare piulita si fiecare prezon de matiz.....totusi mai astept o opinie ...pentru ca nu am masina aici ca sa probez... A probat cineva - se potrivesc prezoanele la lungime, grosime si filet ? [matiz / vitara fata] Multumesc ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milu Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Prezoane pentru roti ? pus prezone matiz pe vitara lunga (punte spate) sunt ok 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate