Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Taxa vamala senzori SUA

Noobius

Postări Recomandate

Salut,

Recent am ramas fara TPS la Samurai. Am gasit la http://www.baseparts.com/products/269661.html

piesa la un pret rezonabil, dar nu am reusit sa gasesc incadrarea TARIC pentru ea. Intrebarea mea este: cat naiba se plateste vama pentru o asemenea piesa?

Daca stiti vreo alta sursa pentru piesa asta (eventual din UE) ar fi grozav. Mi-e sila sa ma complic cu idiotii de la vama.

Multam.

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Taxa vamala senzori SUA

Eu am mai adus dar prin cineva , ii dau linkul iar el imi spune cat ma costa piesa (ridicare din bucuresti)

Link spre comentariu

Re: Taxa vamala senzori SUA

Pentru colete a caror valoare nu este mai mare de 45 euro, nu se percepe taxa vamala. Atentie, valoarea = valoarea coletului + transport. Intre 45 si 150 euro, se plateste decat 24% TVA, iar ce sare de 150 de euro - vama + TVA). Eu imi comand frecvent piese pentru automodelele mele.

Ca sfat: cere comerciantului sa nu-ti scrie pe colet valoarea, sau sa fie o valoare cat mai mica. De asemenea, spune-i ca nu ai nevoie de factura.

La Vama, va fi desfacut si inspectat coletul, iar taxarea se va face pe baza facturii/facturilor care insotesc produsul - in lipsa acestora de valoarea declarata a produsului (de regula, inscriptionata pe colet).

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare