Noobius Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Salut, Recent am ramas fara TPS la Samurai. Am gasit la http://www.baseparts.com/products/269661.html piesa la un pret rezonabil, dar nu am reusit sa gasesc incadrarea TARIC pentru ea. Intrebarea mea este: cat naiba se plateste vama pentru o asemenea piesa? Daca stiti vreo alta sursa pentru piesa asta (eventual din UE) ar fi grozav. Mi-e sila sa ma complic cu idiotii de la vama. Multam. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Re: Taxa vamala senzori SUA Taxele vamale nu stiu cit sunt, oricum mici (5-10% sau deloc), dar teoretic trebuie sa platesti 24% TVA in vama! Editat Octombrie 26, 2011 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Taxa vamala senzori SUA Stiam de TVA. Ma interesa vama sa nu fie absurd de mult. Poate alti colegi au mai adus piese de acolo. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Taxa vamala senzori SUA Eu am mai adus dar prin cineva , ii dau linkul iar el imi spune cat ma costa piesa (ridicare din bucuresti) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Taxa vamala senzori SUA Pentru colete a caror valoare nu este mai mare de 45 euro, nu se percepe taxa vamala. Atentie, valoarea = valoarea coletului + transport. Intre 45 si 150 euro, se plateste decat 24% TVA, iar ce sare de 150 de euro - vama + TVA). Eu imi comand frecvent piese pentru automodelele mele. Ca sfat: cere comerciantului sa nu-ti scrie pe colet valoarea, sau sa fie o valoare cat mai mica. De asemenea, spune-i ca nu ai nevoie de factura. La Vama, va fi desfacut si inspectat coletul, iar taxarea se va face pe baza facturii/facturilor care insotesc produsul - in lipsa acestora de valoarea declarata a produsului (de regula, inscriptionata pe colet). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Taxa vamala senzori SUA Ok, multumesc de lamuriri. O sa fac un topic la sectiunea dedicata. Poate are cineva un TPS in plus care sa mi-l imprumute. Macar sa fiu sigur ca nu dau banii degeaba. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Taxa vamala senzori SUA Pentru piese auto vama este 3,5% +TVA. OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate