dan03 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Cum se scot "surubelele" acelea de plastic care tin aparatoarea interna de plastic de la aripa fata? vreau sa ajung la interiorul aripii si nu as vrea sa rup chiar toate niturile acelea de plastic se pare ca trebuie scoasa partea centrala si apoi iese tot nitul ... dar cum scot partea centrala fara sa o rup? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Demontare contra-aripa rupele dale dracu ca se pot cumpara altele nu te mai chinui suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Demontare contra-aripa am rezolvat ... partial ca tine ... partial ca mine o parte le-am desurubat ... o parte le-am gaurit cu bormasina si in final am gasit de schimbat la un magazin; din cauza asta m-am chinuit, initial nu am gasit unele de schimb cand gasesc cablul de la aparatul de fotografiat :ang4 ... pun si o poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate