Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

consum Feroza

77Paul

Postări Recomandate

saluty tuturor.sunt paul din cluj,recent am cumparat o feroza si am o mare nedumerire!!!!!va rog sa imi spuneti cat consuma jucariile astea ca mie frica sa mai merg la statie sa alimentez!!!!!am facut plinul si am parcurs doar 130km si acul e la jumate.e normal un consum asa de mare doar in oras,dar un condus normal fara talpa.:tk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: consum

fii istet, ia-ti cu tine 10 litri de combustibil intr-o canistra si meri pana ramai fara in rezervor, sa se opreasca motorul.

asa vei sti cu certitudine ca s-a consumat benzina si nu ca-i sonda bulita.

dupa aia sa ne spui si noua cat ti-a consumat.

Link spre comentariu

fii istet, ia-ti cu tine 10 litri de combustibil intr-o canistra si meri pana ramai fara in rezervor, sa se opreasca motorul.

asa vei sti cu certitudine ca s-a consumat benzina si nu ca-i sonda bulita.

dupa aia sa ne spui si noua cat ti-a consumat.

salut stiu cum se face cu consumul intrebarea mea era daca e normal un consum asa de mare.parcurgi 100km si alimentezi de la full la full,pt ca eu il vad cam mare,deoarece am facut lucrul asta si eu zic ca 16L la suta e cam mult.cat consuma fiara ta .mersi.o seara faina.:tk

Link spre comentariu

La mine face la fel, si eu am zis initial ca e o problema, dar m-am lamurit ca masina consuma normal, doar indicatorul are o problema. Adica dupa 100-150km scade la jumate si pe urma ramane acolo pana chiar si ajunge nivelul real al combustibilului la jumatate. Fa altfel: fa plinul, mergi cca 100km si fa iar plinul. O sa ai o estimare de consum destul de precisa.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Despre subiect s-a discutat aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60159-Consum-Feroza

16 la suta e cam mare. Totusi ar trebui sa verifici de la plin la plin.

saluty.mersi de sfat asta am si facut dupa primul full al rezervorului si asta a reiesit 16 L la 100.sper sa nu fie real si sa am ceva pe acolo un por in rezervor ceva ca daca e asa RUINA.:ha:

Link spre comentariu

A mea a consumat vara in Bucale 12 si ceva. Iarna consuma in Bucale pe zapada si 4x4 in jur de 14. Am 235 75 15 roti si inca cateva fiare ce o fac mai grea. Deci e normal daca nu sare de 15 consumul, depinde si in ce stare e motorisca.

Link spre comentariu

saluty baietzi.asadar am scos consumul cel mai tare 478km cu un plin asta e FIARA MEA .dupa calculele mele 13,5 la suta mixt.sincer nu cred ca ferozele consuma doar 10 la suta cum spunea un baiat pe care l am intalnit intamplator in cluj si nici 8,5.cred ca ne invartim in jurul a ce spunea un baiat aici pe 4x4 INTRE 10 SI 14.bafta .si sper sa pot pune ceva poze cu ELEONOR.o seara faina tuturor.AAAAAAAAAAA DAR MERGE TRAZNET ELEONOR ATAT IN ORAS CAT SI PE COCLAURI:banana

Link spre comentariu

consum Feroza

saluty baietzi.asadar am scos consumul cel mai tare 478km cu un plin asta e FIARA MEA .dupa calculele mele 13,5 la suta mixt.sincer nu cred ca ferozele consuma doar 10 la suta cum spunea un baiat pe care l am intalnit intamplator in cluj si nici 8,5.cred ca ne invartim in jurul a ce spunea un baiat aici pe 4x4 INTRE 10 SI 14.bafta .si sper sa pot pune ceva poze cu ELEONOR.o seara faina tuturor.AAAAAAAAAAA DAR MERGE TRAZNET ELEONOR ATAT IN ORAS CAT SI PE COCLAURI

Link spre comentariu

Masina ta are Mrl-uri sau flanse?

adica ??? eu nou pe aici punct.ajutorrrrrrrrrrrrrr plizzzzzzzzzzzz:ha:nu ma pricep mrl ceva la roti dupa cum am citit si flanse pt ecartament.205 70 15 gume, dar nu cred ca am flanse,mrl automate pt ca am fost pe dealuriiiiiii si se cupleaza automat.iarna asta cum nu am de munca o sa desfac de pe ELEONOR una alta si cu ajutorul vostru sper sa o si pun la loc :tk

Link spre comentariu

Re: consum Feroza

Pai flansele sunt o chestie Mrl-urile alta. Pot sa fie automate, cupleaza automat cand dai pe 4*4 sau manuale. Te dai jos din masina si le cuplezi.

Sau poti sa ai flanse si atunci mergi tot timpul cu diferentialul fata cuplat. Asa poate sa-ti creasca si consumul.

Pune si tu niste poze si fa un topic cu masina ta. Vorbim mai multe acolo.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Salut baieti!

Am iesit de sambata pana duminica in zona Fetesti. 365 km cu 35 litri benzina,facuti cam asa :50 in Bucuresti,40 pe camp si prin putin noroi in treapta 1 si 2 din cauza hartoapelor,si restul pe autostrada cu o viteza medie de 100km/h ,3400rot/min,dar si cu cateva accelerari pana la 160/h.Acesta este consumul la Feroza mea : media 10%.Eu unul ma declar :banana.

Link spre comentariu

Cu cauciucuri 225/70/15,da.Cine mi-a adus-o din Germania a zis ca a prins si 175.Atat arata pe bord atat va spun si eu,dar inclin sa cred ca este viteza reala.Si inca nu am apasat pedala la fund,deoarece nu mai stapanesc directia.

Link spre comentariu

on topic: 16% mi se pare cam mult pentru masina asta. A mea nu trece de 14 si are motor de 2.3 si aproape 2 tone. E drept ca e motor Mercedes.

off topic: daca doriti sa faceti raliu, nu e mai sigur cu o masina de sosea?

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

160 nu prinde sigur, cand ea are constructiv undeva la 150. Eu am atins 150 pe ceas dar probabil real erau undeva la 140 . Oricum cu 235 75 15 nu e masina de curse :wink:

Cat despre cel care zicea ca a atins 175.. inseamna ca are eroare imensa la tahometru, pentru ca nici cand era noua nu sarea de 150 real, asta e masina si asta e demultiplicarea treptei 5, nu are de-a face cu viteza , mai ales ca acum 20 de ani cand a fost conceputa era chiar sprintena la vremea aia.

Editat de dcosmin
Link spre comentariu

sal...eu am adus masina din belgia si am venit o buna portiune c 140km/h,iar consumul a fost in jur de 13 %.dar directia lasa de dorit la asa viteza.acum folosesc gume 235/70/15 si la un mers normal 80-90 consuma 8,5 afara din oras.10 prin oras iar la iesirile pe teren(vanatoare)maxim 12.

Trebuie verificate bujiile,filtru de aer care e unu din factorii principali la cresterea consumului,duzele din injectoare,compresia scazuta sunt o gramada de factori ce duc la cresterea consumului....pune-o la punct si te vei bucura de ADEVARATA FEROZA:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare