leonford Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: consum Feroza Domnilor am un ford focus break 1,8 benzina inca nu am trecut de 10% DAR am sa-mi cumpar un Feroza 1,6 asa ca un consum de 10% e SUPER . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RAKE Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: consum Feroza Si eu am o Feroza,pe coclauri imi ia cam 15-16%,iar mixt 10% minim,deci nu te speria,consumul este normal si eu m-am speriat la inceput si am schimbat filtre si vacumurile dar asta este consumul lor,conteaza foarte mult cum o calci Kopilot KOALA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
77Paul Postat Iunie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: consum Feroza Si eu am o Feroza,pe coclauri imi ia cam 15-16%,iar mixt 10% minim,deci nu te speria,consumul este normal si eu m-am speriat la inceput si am schimbat filtre si vacumurile dar asta este consumul lor,conteaza foarte mult cum o calci saluty!!am o intrebare ce vacumuri ai schimbat !!!si de unde le ai cumparat???mersi!!! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris DaihastuF Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: consum Feroza Sal, Normal la o ferzoa consumul este este de 8- 8,5 l/100km si in offroad pe la 12-14 l/100km depinde f mult de stilul de condus :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate