wawa Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Re: Povestea unei Vitare salvate Numerele de bulgaria sunt doar niste numere cu care se poate circula. Am preferat sa o "salvez" mai repede decat sa investesc in cel mai bun caz 1500 euro in niste numere care oricum nu spun nimic (era greu de spus daca avea E2 pe brieful german). Tot pe firma o inmatriculam si in RO, tot pe firma este si in BG, si tot pe firma de RO se deconteaza facturile ei, pentru ca am contract de leasing cu firma BG. In felul asta nici nu se aplica aberatia aia cu 90 de zile, fiind articol ce mentioneaza ca sunt exceptate masinile de transport, cele ce fac obiectul unui contract de leasing sau cele inchiriate. Editat Noiembrie 16, 2011 de wawa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate felicitari, arata excelent:br inca o masina buna din generatie celor fara electronica salvata de la dezmebrari nu cred ca o sa ai probleme cu masinuta multa vreme referitor la numerele de BG nu cred ca vor fi probleme de legal indiferent de zvonuri/discutii doar sa nu iasa una sau ambele tari din UE masinile cu numere de BG sunt privite cumva' anume din cauza unora care au profitat de ocazie si au facut tot felul de magarii si stiti la ce ma refer.. Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate Multumesc tuturor pt incurajari si apercieri...uneori este mare nevoie de ele... Si cum nu putea sa treaca si astazi fara upgrade, masina a primit capacele ornamentale centrale dotz. Arata super. Si ca o surpriza a serii, pt ca nu avea rost sa pun barile pe acoperis doar asa ca sa le pun, Zuza a primit si un roof rack. Micut, de doar 300l, dar numai bun pt ea. Scuze de poza neclara, promit sa revin cu un set mai profi, imediat ce imi amintesc sa imi iau dslr-ul de la birou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate In acest weekend am scos utilajul la o mica plimbare in Harghita, zona mea preferata de plimbari montane. Frig dar frumos. Am 3 poze calde, facute pe lumina (maine incerc un offroad modest, vreau sa urc pana pe platoul varfului Harghita): Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate Frumoasa, Wawa! Sa ai parte de multe chestii faine cu ea! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pharmacistu Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate Cat au costat jantele si de unde le-ai achizitionat? (incerc sa stabilesc un buget pentru Vitara proprie):h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 (editat) Re: Povestea unei Vitare salvate Pharmacitule, m-ai innebunit cu "cat costa halatul"! Da si tu o cautare la vanzari sa vezi pretul jantelor, da si o cautare la alte reconditionari ca sa iti formezi o idee, eventual da PM celor pe care vrei sa ii intrebi. Daca omul vrea sa spuna cat a costat, va spune, dar nu in mijlocul lucrarii cum ii ceri tu in celalalt topic. Oricum, cat te-ar costa pe tine va depinde de starea viitoarei/ipoteticei masini si de un milion de factori care includ si multa bafta, dar si nivelul tau de pricepere. Nu exista solutie universala. Editat Decembrie 3, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate Foarte frumos utilajul. S-o stapaniti sanatos :h5. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiBasca Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate Felicitari pentru jucarie !:br Un mic sfat ,daca se poate:in cazul in care te hotarasti sa schimbi uleiul in cutie,neaparat schimba si filtrul acesteia.Si eu am acelasi tip de cutie si am cautat filtru in tara doar pentru a-l gasi la un pret nejustificat de mare (3-400 RON),moment in care m-am orientat spre SUA,cutia fiind TH180 de la GM,unde,surpriza,am gasit filtrul la 9.95$...Eu l-am luat de aici : http://www.summitracing.com/parts/WIX-58889/ Numai bine !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 (editat) Re: Povestea unei Vitare salvate Am sa-i schimb in primavara uleiul din cutie. Pana atunci doar il improspatez, extrag cu seringa pe la joja 1 litru, si pun un litru proaspat. Cica nu este bine sa il schimbi brusc (la o cutie veche) In rest nu am mai facut mare lucru la masina, mici bricolaje : - reconectat proiectoarele, am constatat ca erau puse pe faza scurta, nu stiu sa le pun pe altceva, eu doar am refacut niste conexiuni existente. - montat un termometru pt temp exterioara/interioara (aici am eu defect de la celelalte masini, ma obsedeaza cat e afara :) ) - i-am luat de la Norauto un set de proiectoare rotunde, sa vad unde le mai pun si p'alea. probabil sub numar, pe bullbar. In rest, planuri : praguri laterale si un set ok de overfendere negre. Editat Decembrie 4, 2011 de wawa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate Salut. Ti-as sugera ca la proiectoarele existente sa le faci legatura separat de faza scurta. Iar proiectoarele ce le-ai luat, nu merg pe bullbar, caci sunt rotunde. Mai repede sus, de o parte si de alta a cutiei de porbagaj. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate daca as stii sa le fac legatura separat de faza scurta le-as face :ha: . Asa au fost puse de cine le-a pus de mult, cand masina nu era a mea :) . Eu acum doar am reconectat niste mufe :grin: . Am sa merg la un electrician. Buna ideea sa le pun sus, in extremitatile laterale ale barilor de portbagaj. Doar ca imi trebuie un sistem de prindere.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate are mare dreptate george. eu am avut proiectoarele legate pe faza lunga cu releu. alt destept le legase, eu doar ma bucuram de ele. pana acum vreo luna cand am ramas in bezna totala pe varf de munte. ploua si am coborat doar pe avarii si pozitii. releul de lumini s-a ars, am constatat ulterior la 2 saptamani dupa ce am schimbat blocul de lumini si verificat toate celelalte. gasesti discutii pe aici despre cum se leaga propiectoarele. daca nu te descurci, ne auzim cand vin la Bucuresti ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate Spuneai ca ai montat un termometru temperatura exterioara pt.ca te obsedeaza.Si pe mine, dar nu am gasit unul micut si potrivit.Spune-mi te rog de care, de unde etc. -ceva amanunte. Referitor la proiectoarele suplimentare eu am adaugat in cutia principala de sigurante de langa baterie inca o siguranta,am tras un fir de la ea pana la un intrerupator pe care l-am montat in stnga sub volan si apoi inapoi la proiectoare, celui de-al doilea fir al lor i-am dat o masa de pe langa faruri si gata.Am in felul acesta buton separat pt farurile suplimentare si se aprind chiar si daca nu e pus contactul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate Termometru am gasit la Norauto, au mai multe modele, eu am ales unul nici mare, nici prea mic, are 3 parametri : ora, temp interioara, temp exterioara. Are buton de iluminare, bateriile lui, si senzor care se pune in exterior (eu l-ampus in fata, pe langa bullbar) . Am sa fac o poza cu termometrul, ca e mai simplu de explicat in imagini :) . Cu proiectoarele ma las de meserie, ma duc la electrician, pt 50-100 de lei nu risc sa dau foc la masina, in parcare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate cum crezi, dar daca nu ai cautat pe googal', ca sigur gasesti ceea ce te intereseaza. De exemplu, o schema destul de usor de inteles cum se leaga proiectoarele: astept si eu cu interes pozele termometrului :grin:. Chiar ar fi de ajutor unul, cel putin pe timp de iarna... Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 (editat) Re: Povestea unei Vitare salvate Iata vine si poza cu termometrul . In momentul cand am fotografiat, temperatura de interior nu era cea reala, pentru ca am circulat cu aerul cald suflat pe parbriz. Editat Decembrie 14, 2011 de wawa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valy112 Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Povestea unei Vitare salvate Felicitari pentru utilaj!ai facut o treaba excelenta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Povestea unei Vitare salvate Cu ocazia noului an si a zapezilor ce ne-au surprins as usual, am facut cadou masinii un set nou nout de M/T-uri Dakar de la Insa Turbo. Se misca senzational in zapada cu ele. Nu am crezut ca poate iesi din orice, dar s-a dovedit ca poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Re: Povestea unei Vitare salvate :br, asa mai merge ! Cat au costat ? :tk Cu respect, Teodor. Editat Ianuarie 30, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Aprilie 1, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Povestea unei Vitare salvate Dupa o lunga iarna, am continuat upgrading-ul. Am mai adaugat si a 5-a roata (de rezerva) identica cu celelalte 4. S-a recuratat burta masini si s-a dat cu body, apoi cu vopsea pt a fiza body-ul. S-a inlocuit traseul de evacuare pana la jumatate : saxofon, racord flexibil in loc de catalizator. Am adaugat praguri de aluminiu Am schimbat carenajul aripilor fata, adica plasticul de protectie . Se sparsese in urma ghetii si zapezii, si atarna ciudat. Am gasit noi cu 45 ron/bucata. Si cum pregatesc masina de aventura, am dotat-o si cu un suport de biciclete pt roata de rezerva, fabricat de Automaxi. Voila poze : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Povestea unei Vitare salvate Chiar asa inalta e masina ca ai nevoie de praguri sa te poti urca in ea? in teren te vor incurca teribil de mult. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Povestea unei Vitare salvate Salvata, salvata .... dar nimic nou ? mai ales ca la avatar vad alta masina :op:op Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: Povestea unei Vitare salvate intr-adevar, avatarul spune multe :) Din vara 2012, printr-un concurs de imprejurari, Vitara a fost inlocuita: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72753-Un-Mitsu-de-la-banca Inca o mai am pe Vitara, este in aceeasi stare impecabila, ba chiar si mai ok pentru ca i s-au schimbat lichidele ce tb schimbate anual. Doar ca se plimba maica-mea cu ea, renuntand la Matizul rosu :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate