Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intercooler pe 260, 2.8 td

cos

Postări Recomandate

751667985_P1050658(Medium).JPG.bfd4b6c9e468c097e59ab2b52a4f6308.JPG953488405_P1050659(Medium).JPG.4561d1a293cae5cc3506b35b27f1cf5a.JPG582290753_P1050661(Medium).JPG.e6bee7ef6ef0bcb492905d76b3e928fc.JPG...procedura obisnuita ...nimic nou sub soare ....

...nu e pe masina mea ...ci pe sor-sa pe foi.

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Intercooler pe 260, 2.8 td

Buna treaba!:br A intrat sub capota fara decupare?

Se simte ceva power? Ai mai dat ceva debit la pompa?

La turbina ai scurtat sau ai marit tija de la acuatorul de descarcare?

Si eu as pune ceva de genul...

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Cum poti banui , n-am facut teste dyno , deci adevarul nu-l pot puncta exact , cu trei zecimale .

A intrat fara decupare , cu o pozitionare atenta , spatiu este destul la 260.

Debitul marit doar o idee , la turbina n-am intervenit .

Se misca surprinzator de bine , dar si motorul e in stare buna .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Pare a fi intercooleru' de Y61. Daca ii tragi un decupaj in capota ptr a monta o priza de aer si il pozitionezi putin mai sus ...:grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Este de Y61 .

Priza de capota a ramas in sarcina proprietarului , care se ocupa cu activitati specifice .

Si eu urmaresc evolutia estetica , mai ales ca mie imi trebuie o priza de capota muuult mai mare ...

Link spre comentariu

Mai bine ai incerca sa-l pozitionezi in fata radiatorului de apa.E mai mult de lucru la tubulatura dar rezultatele sunt mai bune.Eu am avut montat pe Y260 un intercooler de Iveco initial si cu reglajele aferente la debitul de motorina era cu totul alta masina.Acum instalez un intercooler facut special pentru turbina pe care am schimbat-o.

Link spre comentariu

Foarte corect .

Asa a cerut beneficiaru' , s-a executat conform cererii .

Cu multumirile anticipate , te rog arata-ne si noua cei care vor sa stie mai mult cu ai schimbat turbina .

Link spre comentariu

Turbina am luat-o de la un coleg din Cluj.A fost facuta special pentru motorul de 2.8 ,turbina dezvoltand 313 Kw. Din acasta cauza am fost nevoit sa montez si un Turbo smart, care regleaza presiunea dezvoltata de turbina si protejand astfel motorul. Interesant la turbo smart este faptul ca poti seta mai multe presiuni pe care le schimbi cu o simpla apasare de buton.Dar castigul cel mai mare este plaja de turatii in care motorul functioneaza la maxim: de la 1000 de turatii pana in 4000 urca fara nici o cadere.

Link spre comentariu

Turbina am luat-o de la un coleg din Cluj.A fost facuta special pentru motorul de 2.8 ,turbina dezvoltand 313 Kw. Din acasta cauza am fost nevoit sa montez si un Turbo smart, care regleaza presiunea dezvoltata de turbina si protejand astfel motorul. Interesant la turbo smart este faptul ca poti seta mai multe presiuni pe care le schimbi cu o simpla apasare de buton.Dar castigul cel mai mare este plaja de turatii in care motorul functioneaza la maxim: de la 1000 de turatii pana in 4000 urca fara nici o cadere.

313Kw pe ce motor ? Turbina de una singura nu face putere, scuza-mi scepticismul :)

cos, subscriu la ce a mai zis lumea, cel putin o priza de aer sau un ventilator acolo :)

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Ventilator are , dar e sub IC. Priza de aer sigur e montata , numai ca eu personal nu am mai dispus de timpul necesar pentru a vedea cum a evoluat , desi sint curios .

Chiar asa , cum sa lasi treaba , neterminata ?...

Link spre comentariu

Nu am spus ca motorul are 313Kw, ci ca acasta turbina ar putea duce pana la aceea putere, dar motorul cu internele actuale nu rezista la cat poate turbina, de aceea am montat Turbo smart ca sa protejez motorul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare